Menu
A+ A A-

ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Η Ανεπάρκεια σε ηγετικά προσόντα από την πλειάδα των δημοτικών συμβούλων για 

να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στις θέσεις που τους έβαλε ο ξενόφερτος δήμαρχος Παπανικολάου,

δεν αφορά μόνο αυτούς που έμαθαν πλέον να εισπράττουν μόνον τους παχυλότατους μισθούς και τα υπόλοιπα ωφέλη της εξουσίας, αλλά σε μέγιστο βαθμό όλους εμάς που δυστυχώς τους πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Αν και θα έπρεπε η όποια δημοτική αρχή να έχει προτεραιότητες κύρια την εύρυθμη καθημερινότητα του πολίτη, εν τούτοις οι προτεραιότητες που δείχνει αυτή η αλλοπρόσαλη δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου είναι μόνο σε "έργα" βιτρίνας και της κατασπατάλησης του Δημοτικού ταμείου.

Αλλοίμονο σε όποια γειτονιά της Γλυφάδας υποστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα που την ευθύνη να την έχει ο Δήμος. Στην Γλυφάδα του 2019 δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο. Όσα τηλέφωνα, όσες αιτήσεις, όσες καταγγελίες, όσα παράπονα και αν γίνουν όλα έχουν τον ίδιο παρονομαστή. Την αδιαφορία, τον ωχαφερδισμό, το ραχάτι.

Πόσο τυχαίο μπορεί να υπολογιστεί όταν οι κατά σειράν διορισμένοι αντιδήμαρχοι στις Τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν ιδέα γνώσης περί του αντικειμένου τους; Όταν ο κ. Κασέρης είναι δάσκαλος, ο κ. Αγγελάτος άεργος και ο τωρινός αντιδήμαρχος κ. Δορκοφίκης ήταν μπασκετμπολίστας; Ποιά είναι τα προσόντα τους για να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα προκύψει; Ένας διευθυντή έμπειρο και άξιο είχαν εκεί, τον κ. Βαρδακούλια, και τον άλλαξαν λόγω μη συμμόρφωσης στις παράνομες απαιτήσεις τους. Μιλάμε για τεράστια λάθη που όπως προείπαμε τα πληρώνουμε μόνο εμείς ο λαός.

Για του λόγου μας το αληθές, σας δείχνουμε ένα έγγραφο που εστάλη στο Δήμο Γλυφάδας από την Περιφέρεια Αττικής, έπειτα από καταγγελία του κ. Θεοδωρόπουλου Γιώργου, που μετά από άπειρες οχλήσεις προς τους (ανευθυνο) υπεύθυνους του Δήμου από έγγραφες καταγγελίες για ένα συγκεκριμένο περιστατικό, μετά από την αδιαφορία των αρμοδίων, έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια για να παρέμβει. Το θέμα ήταν μία σπασμένη σωλήνα της ΕΥΔΑΠ στην Ρήγα Φεραίου και Βουλιαγμένης μπροστά από τα σχολεία, που το νερό έτρεχε αδιάκοπα στο δρόμο προκαλώντας πλείστα προβλήματα στους άτυχους συμπολίτες μας. 

Δείτε την επιστολή της Περιφέρειας προς το Δήμο Γλυφάδας που τους εγκαλεί στη τάξη λέγοντάς τους οτι ο συγκεκριμένος χώρος έπειτα από τους Νόμους που αναφέρουν, ανήκει η ευθύνη αποκλειστικά στο Δήμο και θα πρέπει ο Δήμος Γλυφάδας να επιλυφθεί του θέματος. Άσχετα βέβαια που καμμιά φορά η ΕΥΔΑΠ βλέποντας τους τρεις λαλούν και δυό χορεύουν διοικούντες να επιλαμβάνετε η ίδια των προβλημάτων.

Τώρα βέβαια τι θα περιμέναμε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών κ. Δορκοφίκη να επιλύσει τέτοιο πρόβλημα, όταν οι γνώσεις του είναι περιορισμένης έκτασης; Πρέπει να χρειάζεται πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για να δώσει εντολή στους τεχνικούς του Δήμου να παρέμβουν. Ή μήπως οι εργαζόμενοι τον έχουν συνδέσει κανονικά και δεν δίνουν σημασία;

Όπως και νάχει, δυστυχώς μας πήραν είδηση όλοι πόσο πολιτικά ανίκανοι και άχρηστοι διοικούν τη Γλυφάδα, που έχουμε γίνει περίγελως όλων.

Αλήθεια, όλοι εσείς που βιώνετε όλη αυτήν την ανικανότητα των σημερινών διοικούντων δώστε τους μια τριτοδεύτερη ευκαιρία στις εκλογές. Δεν πρόλαβαν ακόμη να τα διαλύσουν όλα!!!