Menu
A+ A A-

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΞΑΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;

Από την αρχή αυτής της απόφασης του ξενόφερτου δημάρχου Παπανικολάου με την 

μεταφερόμενη ομάδα που διοικούν την Γλυφάδα που αποφάσισαν να ανακαινίσουν το δημοτικό κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Άνω Γλυφάδα, είχαμε πάρει δημόσια θέση ενάντια σε αυτήν την διαδικασία.

Φυσικά ο ΜΟΝΟΣ λόγος που εναντιωθήκαμε ήταν το τεράστιο ποσό που προϋπολόγισαν την ανακαίνιση αυτή με το ύψος του να φτάνει τις επτακόσιες χιλιάδες ευρώ (700.000). Δυστυχώς όμως, πάλι, είμασταν οι μόνοι που φέραμε αντιρρήσεις.


Δεν είδαμε κάποιους Γλυφαδοσωτήρες να διαμαρτυρηθούν σε οποιαδήποτε Δημόσια Ελεγκτική αρχή του κράτους να προσπαθήσουν να ακυρώσουν με κάποια καταγγελία αυτήν την απόφαση του ξενόφερτου και χειρότερου δημάρχου που πέρασε ποτέ από τη Γλυφάδα. Απολύτως καμμία.

Σαφώς και όλοι γνωρίζετε οτι με τις 700.000 ευρώ που προϋπολόγισαν την ανακαίνιση, θα μπορούσε ο Δήμος Γλυφάδας να αγοράσει ολόκληρο το τετράγωνο και να αποκτήσει ένα περιουσιακό στοιχείο για να στεγάσει κάποιες υπηρεσίες που εδώ και πολλά χρόνια ενοικιάζουμε από ιδιώτες με καταβολή ενοικίων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κάθε χρόνο.

Μάλλον πέσαμε στην περίπτωση οτι όταν είσαι μπουκωμένος από εξουσία δεν μιλάς.

Σήμερα θα σας δημοσιοποιήσουμε σε ποιό στάδιο βρίσκεται αυτό το τεράστιο έργο που γίνεται για τους Γλυφαδιώτες, η ανακαίνιση του κινηματοθέατρου και πόσα χρήματα μέχρι στιγμής έχουμε δώσει στον "τυχερό" εργολάβο που "κέρδισε" τον "διαγωνισμό"

Δείτε πρώτα τις φωτογραφίες που "κλέψαμε" από την ιστοσελίδα του Δήμου που υποτίθεται οτι τράβηξε ο ίδιος ο ξενόφερτος δήμαρχος Παπανικολάου, αφού τις διαφημίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την προσωπική του ιστοσελίδα. Είναι πρόσφατες σε περίπτωση που κάποιος πει οτι έχει προχωρήσει κι άλλο η "ανακαίνιση". Άλλωστε, όπως σας λέμε πάντα, μπορείτε να πάτε κι εσείς οι ίδιοι να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.

Προσωπικά, όπως πολλοί από εσάς, δεν είδαμε κάποιες μεγάλες αλλαγές. Ανανεώθηκαν τα φώτα, μπογιατίστηκαν οι τοίχοι και άλλαξαν το σκηνικό της πίστας. Αν κάποιος από τους κατοίκους που θυμάται πως ήταν η αίθουσα πριν την "ανακαίνιση" μας ενημερώσει και για κάποια άλλη αλλαγή, ευχαρίστως να την συμπληρώσουμε.

Ας δούμε όμως μέχρι στιγμής τι έχουμε πληρώσει στον "τυχερό" εργολάβο. Αυτά που έγιναν μέχρι στιγμής πόσο μας κόστισαν. Σαφώς και θα πληρωθούν και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αφού θα πρέπει να μπουν τα καθίσματα και οτι άλλο έχουν σκεφθεί οι εγκέφαλοι των διοικούντων.

Δείτε τα τέσσερα τιμολόγια που ήδη έχουν πληρωθεί στον "τυχερό" εργολάβο με την επωνυμία ΕΥΔΟΞΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ, που κάποιες πληροφορίες που ακόμα τις ψάχνουμε στο ρεπορτάζ άρα δεν είναι διασταυρωμένες,  λένε οτι είναι βασικός μέτοχος κάποιος παλιός εργολάβος που έχει ΟΦ ΣΟΡ εταιρεία στην Κύπρο. Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, όλα τα χρήματα των Γλυφαδιωτών πάνε στο κράτος της Κύπρου.

Δείτε το πρώτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που πληρώθηκε ο εργολάβος στις 1-11-2018 και είναι της τάξεως των πενήντα πέντε χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα οκτώ ευρώ και σαράντα έξι λεπτών (55.888,46)

Δείτε το δεύτερο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που πληρώθηκε ο εργολάβος στις 30-11-2018 και είναι της τάξης των ενεννήντα τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα τριών ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (94.753,19)

Δείτε στην παρακάτω απόφαση ανάληψης υποχρέωσης όπου εκεί φαίνεται καθαρά το ύψος του κωδικού στον προϋπολογισμό που είναι 700.000 ευρώ συν το Φ.Π.Α. και φτάνει τις 868.000 ευρώ και δίνουν στις 25-10-2018 το ποσόν των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000) με προσωπική υπογραφή του ξενόφερτου δημάρχου Παπανικολάου.

Και το τελευταίο χρηματικό ένταλμα πληρωμής (μέχρι στιγμής), που πληρώθηκε ο ίδιος "τυχερός" εργολάβος στις 13-12-2018 και είναι της τάξης των εξήντα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα οκτώ ευρώ και 51 λεπτών (69.898,51)

Αυτά είναι ήδη πληρωμένα χρήματα από το Δημοτικό ταμείο και προφανώς αναλογούν στις "ανακαινίσεις" αυτών που βλέπεται στις φωτό του ίδιου του δημάρχου.

Αν θελήσουμε να δούμε το σύνολο των χρημάτων που διατέθηκαν είναι: 55.888,46 + 94.753,19 + 150.000 + 69.898,51 = 370.540,16 ευρώ.

Καμμία αντίδραση, καμμία καταγγελία, καμμία παρέμβαση στον Εισαγγελέα από όλους αυτούς που μας θεωρούν αφελείς και κορόϊδα και μας ξαναζητούν την ψήφο μας για να μας ξανασώσουν.

Εμείς απλά τους πληρώνουμε...