Menu
A+ A A-

ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχει μέτρο πλέον με τις αποφάσεις και τις κατασπαταλήσεις που κάνουν οι 

διοικούντες την καταταλαιπωρημένη Δημοτική επιχείρηση του Γκολφ. Ασύστολα, ασύδοτα και με εμφανέστατα σημάδια σκοταδιού στα οικονομικά της, παρατηρούμε συνέχεια  τα χρήματα των Γλυφαδιωτών να πετιούντε στην κυριολεξία στον αέρα χωρίς αισχύνη.

Δεν πιστεύαμε με τίποτα οτι θα έρθει κάποια στιγμή που δημοτική αρχή θα συμπεριφερότανε τόσο αναίσχυντα με το Δημοτικό ταμείο. 

Το ίδιο και η διοίκηση του Γκολφ. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε τέτοια περιφρόνηση στο δημοτικό χρήμα. Χρήμα που αντί να επιστρέφεται στους Γλυφαδιώτες με μορφή κοινωνικής ποιότητας ζωής, με αριστοτεχνικό τρόπο τσεπώνονται από επιτηδείους ημετέρους.

Δεν έχει σημασία αν είναι λίγα ή πολλά τα χρήματα που σκορπίζονται ως χαρτοπετσέτες. Είναι η συνειδητή καλοπέραση και επιβίωση που δείχνουν αυτά τα πολιτικά αποβράσματα της Γλυφάδας.

Δείτε κάποια απόφαση αυτών και θαυμάστε το πως διαχειρίζονται τα χρήματά μας. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία (ίσως ακόμη και σήμερα να είναι ακόμα στη θέση του) στην διασταύρωση της Μεταξά με την Λαμπράκη. Τοποθέτησαν ένα κιόσκι την περίοδο των εορτών με σκοπό να προβάλλουν το γκολφ και να ενημερώνουν τον κόσμο για το άθλημα. Και μέχρι εδώ ίσως να συμφωνούσαμε.

Πως θα γίνει η ενημέρωση όταν ποτέ δεν είδαμε κάποιο άτομο μέσα σε αυτό το κιόσκι να ενημερώνει τους περαστικούς;

Πως θα προσελκύσει επισκέπτες όταν η αδιαφορία των υπευθύνων αποτειπώνεται σε μοναξιά;

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες. Τραβήχτηκαν με διαφορετικές ημερομηνίες περίπου κατά τις 12 το μεσημέρι. Ώρα που οι περαστικοί πλημμυρίζουν τα πεζοδρόμια. Ερημιά και στοιχεία εγκατάλειψης. Το πάτωμα μεταξύ τριών νοβοπάν που υποτίθεται οτι στεγάζει το στολίδι όχι μόνο της Γλυφάδας αλλά και του μοναδικού γηπέδου Γκολφ στην Αττική γεμάτο από σκουπίδια που τα πετούσανε περιφρονητικά οι περαστικοί.

Δείτε την άλλη φωτογραφία που την τραβήξαμε μετά από δύο ημέρες. Τα καλώδια που υποτίθεται θα φωταγωγούσαν τις νυκτερινές ώρες κρεμασμένα και αφημένα στην διάθεση των κάθε περίεργων. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν ρεύμα διότι το ατύχημα δεν αργεί να έλθει. Αφημένα και παρατημένα στην περιέργεια όλων των παιδιών που ανυποψίαστα θα τα κοιτούσαν. Δίπλα ακριβώς ο πάγκος που υποτίθεται θα υπήρχε κάποιος τα ενημερωτικά φυλλάδια που τα χρυσοπληρώσαμε σε κολλητό τους, γεμάτος από ξεραμένο χυμό πορτοκαλιού.

Ίσως να νόμιζαν οι αρμόδιοι οτι μόνο οι φωτογραφίες του γκολφ θα έφταναν για να ενημερωθεί ο κόσμος το μήνυμα. Αλλά ποιό μήνυμα; Υπάρχει κάποιος σώφρων άνθρωπος που βλέποντας αυτήν την εικόνα να σκεφτεί κάτι το θετικό; Μήπως τελικά ο σκοπός των πολιτικών πατσαβούρων που διοικούν το Γκολφ είναι ακριβώς το αντίθετο; Να μειώσουν την οποιαδήποτε ομορφιά του στολιδιού της πόλης και να το παραδώσουν σε ύποπτα συμφέροντα;

Αλλά αυτή η κατρακύλλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των Γλυφαδιωτών με αυτήν την εικόνα δεν σταματά εδώ. Κάποιος ίσως να μείνει με την εντύπωση οτι οι υπεύθυνοι έκαναν λάθος εκτίμηση και πάει τελείωσε.

Αυτό ίσως να το ενσταρνιζόμασταν κι εμείς. Αλλά αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω. Γι αυτό το πράγμα, τα τρία νοβοπαν με τις ζωγραφιές κάθε  χρόνο πληρώνουμε σε ημέτερους δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Δείτε τα παρακάτω επίσημα έγγραφα που αποτυπώνουν τα όσα λέμε.

Το πρώτο έγγραφο είναι η απόφαση του Δ.Σ. στις 12 Δεκεμβρίου του 2017 (που όλως "τυχαίως" δημοσιεύθηκε τον Μάϊο του 2018!!!) είναι για την εορταστική περίοδο των προπερασμένων Χριστουγέννων και πληρώσαμε 6.000 ευρώ για να το στήσουνε.

Δείτε δίπλα την άλλη απόφαση του Δ.Σ. στις 10 Ιανουαρίου του 2017 (που κι αυτή η απόφαση δημοσιεύθηκε το 2018 όλως τυχαίως) και αφορά να ψηφίσει το Δ.Σ. την απόφαση να κάνουν διαφημιστικά φυλλάδια, ημερολόγια και τοποθέτηση περιπτέρου αξίας όλα αυτά 14.604,58 ευρώ!!! Αλλά αυτά ήδη είχαν γίνει το 2016!!! Δλδ πρώτα τα έκαναν και μετά πήραν απόφαση να το εγκρίνουν οι διοικούντες. Και αυτοί, όντας πολιτικά ζώα το εψήφισαν!!! Πόσες παρανομίες και παρατυπίες έκαναν;

Φέτος, όσο και αν το ψάξαμε δεν είδαμε να ανέβασαν στην Διαύγεια τα έξοδα. Κάποια στιγμή θα έρθει προς ψήφιση στο μέλλον και οι "σωτηροεγκέφαλοι" θα το εγκρίνουν γιατί το μυαλό τους (αν υπάρχει) δεν γνωρίζει να ξεχωρίσει δυο γαιδάρων άχυρα. Σίγουρα πάλι θα είναι αρκετά χιλιάρικα.

Άντε καλόπαιδα και καλό οξαποδώ σε λίγους μήνες.