Menu
A+ A A-

ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Όπως θα έχουν καταλάβει οι αναγνώστες μας, οτι δημοσιεύουμε και αφορούν την 

κακή ποιότητα ζωής που μας επιβάλλουν οι διοικούντες στη Γλυφάδα συμπεριλαμβανομένου και των οικονομικών ατασθαλιών, σκανδάλων και κατασπαταλήσεων,

όλα μα όλα τα ρεπορτάζ μας συνοδεύονται από επίσημα έγγραφα τόσο του Δήμου όσο και άλλων δημόσιων υπηρεσιών. Τις περισσότερες φορές στοιχειοθετούμε όλα αυτά τα ρεπορτάζ με την δημοσιοποίηση φωτογραφιών που είναι καθαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Αφορμή και αιτία για τον πρόλογο αυτό είναι οι ψευδείς αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται τσιράκια της δημοτικής αρχής οτι λέμε υπερβολές, λέμε ψέμματα, οι φωτο είναι άλλων Δήμων ή είναι προγενέστερες του συμβάντος κλπ. Δεν έχουν άλλον τρόπο να αντιπαρατεθούν στα αποδεικτικά έγγραφα ή στις ημερήσιες φωτο ή οτι πάντα ονοματίζουμε δρόμους και περιοχές και επιδίδονται στη γνωστή μέθοδο της παραπλάνησης μήπως και γλυτώσουν από κάποιους αφελείς κατοίκους.

Όπως π.χ. όταν μόλις εχθές δημοσιεύσαμε μέσω του ρτεπορτάζ μας για τα μαύρα σκοτάδια δρόμων της Γλυφάδας αντιδρούν οτι η Γλυφάδα είναι φωτεινή. Τουλάχιστον δεν πάνε να δούνε τους συγκεκριμένους δρόμους που αναφερόμαστε αλλά πετάνε κάποια εξυπνάδα και όπου κάτσει.

Δεκτά τα οποιαδήποτε σχόλια και παρατηρήσεις. Είτε καλοπροαίρετα είτε κακόβουλα και κακοπροαίρετα. Εμείς δημοσιογραφούμε και αποδεικνύουμε πάντα με έγγραφα ή φωτογραφίες σε αυτά που αναφερόμαστε. Να είσαστε σίγουροι οτι αν μπορούσαν να μας διαψεύσουν θα το είχαν κάνει ήδη. Γι αυτό αγαπητοί αναγνώστες εσείς διαβάζετε, εσείς βλέπετε, εσείς ελέγχετε την πραγματικότητα. Άλλωστε όλοι μας έχουμε την διαδρομή μας στη Γλυφάδα.

Όπως σήμερα που θα σας δείξουμε πάλι με φωτογραφίες την προχειρότητα των σημερινών διοικούντων του Δήμου Γλυφάδας και αφορά την αγορά εκατομμυρίων ευρώ των δέντρων που διαμαντοπληρώσαμε σε ημέτερο της διοίκησης και καθημερινά σας μεταφέρουμε μέσα από την εφημερίδα μας οτι ούτε τα δέντρα είναι υγιή, ούτε ο τρόπος φύτευσης ήταν καλός, ούτε η περιποίηση - συντήρηση αυτών είναι η πρέπουσα. Όλα αυτά βεβαίως κοστίζουν τεράστια χρήματα στο ταμείο του Δήμου που κανείς εξ αυτών που τα διαχειρίζονται δεν τα ορθολογίζει με σκοπό την προφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου, που σαφώς όλοι τους ορκίστηκαν να το κάνουν.

Δείτε έξω από το Δημοτικό κολυμβητήριο της Γλυφάδας ανήμερα των Χριστουγέννων με την ψιλοβροχούλα, ένα τεράστιο δέντρο που το πληρώσαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, λόγω κακής φύτευσης και συντήρησης που έγειρε και βγήκαν οι ρίζες του έξω. Χωρίς δυνατή βροχή, χωρίς ανέμους, χωρίς άλλη δύναμη να το ξεριζώσει. Έτσι απλά ήρθε η ώρα του μετά από ένα χρόνο φύτευσης να "διαμαρτυρηθεί" το δέντρο για την ανικανότητα των υπευθύνων να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στη δίπλα φωτογραφία της πλατείας όλα τα δέντρα ξεπουπουλιασμένα και στη νησίδα της Λαμπράκη τα φυτά που είχαν φυτευτεί την άνοιξη να είναι εξαφανισμένα.

Εμείς όλοι βέβαια τα έχουμε πληρώσει και μάλιστα πάρα πολύ ακριβά. Δείτα τα χάλια όλων μας όπως φαίνονται στις φωτο, που αφήσαμε τους πολιτικούς τυχοδιώκτες να θησαυρίζουν στις πλάτες των κορόϊδων που τους ψηφίσαμε. Φυσικά καμμία διαμαρτυρία από καμμία πολιτική πατσαβούρα που παριστάνει τον δημοτικό σύμβουλο.