Menu
A+ A A-

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΠ ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ... ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!!

Το οτι ο ξενόφερτος δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Παπανικολάου έχει μόνο βλέψεις 

για την κεντρική πολιτική σκηνή, είναι επιβεβαιωμένο και από τον ίδιο αλλά είναι γνωστό σε όλους τους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ως γνήσιο τέκνο ενός κομματικού σωλήνα, κάτι σαν τα γκόλντεν μπόϋς δλδ, να συμπεριφέρεται ως απόλυτος μονάρχης που νοιάζεται μόνο για το τομάρι του.

Επειδή "έφαγε πόρτα" από τον Μητσοτάκη και δεν τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο ως αποτυχημένο και αναξιόπιστο λόγω των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων που έχει δημιουργήσει, αποφάσισε να δείξει έμπρακτα για ακόμη μια φορά το πόσο "σκέφτεται" και θέλει να "προσφέρει" στους ιθαγενείς του.

Εφαρμόζει δλδ τον άρτον και θεάματα δείχνοντας με τρυκ οτι σκοπός του είναι η απόλαυση των Γλυφαδιωτών. Γι αυτό το λόγο διοργανώνει Μαύρες Παρασκευές, Κόκκινες νύχτες και Μωβ κορδέλλες. Χρήματα που δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας σε ποιές τσέπες πάνε και πόσα "φεύγουν" από το Δημοτικό ταμείο.

Αλλά εκεί που ξοδεύονται εκατομμύρια ευρώ ασύστολα και σκοτεινά είναι ο φωτισμός της Γλυφάδας και ο εορταστικός φωτισμός των Χριστουγέννων. Γι αυτό αρχίσαμε ένα διεισδυτικό ρεπορτάζ για να δούμε πόσο ο κ. Παπανικολάου είναι ο πεντακαθαρίδης της Γλυφάδας ή είναι ένας ακόμη πολιτικός τυχοδιώκτης. Απλά μόνο θα σας πούμε οτι στα 5 χρόνια αυτής της δημοτικής αρχής από την χειρότερη που έχει περάσει, έχουν σπαταληθεί πάνω από 600.000 χιλιάδες ευρώ για τα λαμπάκια. Όλοι θυμόμαστε τον Νοέμβρη του 2014 την δήλωσή του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, τότε που τον είχε ρωτήσει ο κ. Δίβαρης πριν αρχίσει τις επικύψεις, οτι ζητούσε από το δημοτικό συμβούλιο να του ψηφίσει μία φορά 80.000 ευρώ για την αγορά των λαμπακιών και τις επόμενες χρονιές θα χρησιμοποιούσε τα ίδια με μηδέν αγορά. Έκτοτε κάθε χρόνο δίνουμε περί τις 150.000 ευρώ για αγορά και τοποθέτηση ανελλιπώς!!!. Για τέτοια "αξιοπιστία" και σοβαρό πολιτικό λόγο από τον κ. Παπανικολάου μιλάμε. Φυσικά τα κορόϊδα οι Γλυφαδιώτες πληρώνουν για να τα τρώνε οι επιτήδειοι.

Δείτε τώρα κάποιες φωτό που διαφημίζει ο κ. Παπανικολάου και οι αυλοκόλακές του που δείχνουν μια Γλυφάδα ντυμένη στα φώτα, στολισμένη σαν παρθένα νύφη, που μοιάζει να κάνει παρέλαση σαν το παραδοσιακό πλέον νυφοπάζαρο της επαρχίας. Πλατείες και κεντρικοί δρόμοι με χιλιάδες λαμπιόνια κάνουν τη νύχτα ημέρα. Όποιος επισκέπτης έρθει στην Γλυφάδα θα νομίζει οτι είναι σε Ευρωπαϊκή πρότυπη πόλη. Είναι όμως έτσι; Σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτό από τον εορταστικό διάκοσμο της Γλυφάδας όπως τις διαφημίζουν ο ίδιος ο δήμαρχος και τα γιουσουφάκια του.

Τώρα θέλουμε να σας δείξουμε ένα ένταλμα πληρωμής που πληρώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, στις 19-12-2018 και αφορούσε την αγορά φωτιστικών αξίας 242.000 ευρώ, που ίσως να είναι τα τελευταία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την προμήθεια πολλών εκατομμυρίων από την σύμβαση που είχε κάνει ο Παπανικολάου με τον επιχειρηματία. Δίπλα ακριβώς σας παρουσιάζουμε την περίληψη άλλου διαγωνισμού πάλι για προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού αξίας 300.000 ευρώ που ψηφίσθηκε στις 14-12-2018. Δλδ πριν ακόμα εισπράξει ο επιχειρηματίας τα εκατομμύρια ξεκινάνε άλλον διαγωνισμό. Όποιος επιθυμεί, επειδή είμαστε μάντεις στους διαγωνισμούς που κάνει ο "αδάμαντας" της εντιμότητας και της ηθικής κ. Παπανικολάου, βάζουμε στοίχημα ποιός επιχειρηματίας θα "κερδίσει" τον διαγωνισμό. Θα είναι πάλι ο κ. Γεωργακόπουλος. Θέλετε να πείτε σύμπτωση; Τυχαίο; Όπως και νάχει εμείς στοιχηματίζουμε στην "έμπνευσή" μας.

Αλλά θα ήταν ευχής έργον να μας απαντήσει κάποιος από τους μπαγάσηδες για ποιό λόγο η κ. Δούρου έγινε έξαλλη με τον κ. Παπανικολάου που βύθισε τους κεντρικούς λεωφόρους στο σκοτάδι λόγω ανικανότητας των εργαζομένων που ένωναν τα λαμπάκια. Μάθαμε οτι ο εργολάβος δεν έκανε σωστή δουλειά, έκοψε κάτι καλώδια για λιγότερο κόστος στην εργασία του, καταστρέφοντας την υπάρχουσα συνδεσμολογία των φώτων και προκάλεσε σύγχιση και αναστάτωση. Πληροφορηθήκαμε οτι η κ. Δούρου έψαχνε στο τηλέφωνο τον κ. Παπανικολάου, αλλά αυτός κρυβότανε, γιατί η ζημιά που προκάλεσαν ήταν αρκετά μεγάλη. Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι η επιτροπή των υπαλλήλων που επέβλεψε έδωσε το εντάξει της εργασίας. Τώρα είτε οτι η Περιφέρεια δεν ξέρει τι της γίνεται ή οτι οι υπάλληλοι του Δήμου είναι τα σαίνια στην επίβλεψη. Λέμε τώρα!!!

Φυσικά με τόσα εκατομμύρια που έχουν διατεθεί θα πει κάποιος οτι εντάξει αλλά η Γλυφάδα είναι τόσο φωτεινή, όμορφη και ασφαλής που χαλάλι τους τους μπαγάσηδες. Δείτε τα επίσημα έγγραφα, τα ποσά, τις ημερομηνίες, το καλώς έχει των υπαλλήλων κλπ.

Αλλά είναι τόσο φωτεινή η Γλυφάδα; Με τα τόσα εκατομμύρια που κατασπαταλούντε από το δημοτικό ταμείο για φωτισμό της Γλυφάδας συν οτι υπήρχε και ο υπάρχον φωτισμός που ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, είναι δυνατόν να υπάρχουν δρόμοι που τα μοναδικά φώτα τη νύχτα να είναι από τα μπαλκόνια των κατοίκων;

Δείτε κι άλλους δρόμους της Γλυφάδας, δείτε κολώνες της ΔΕΗ με καμμένες λάμπες, δείτε δρόμους που με το που πέφτει το σκοτάδι να φοβούνται οι κάτοικοι, κυρίως οι γυναίκες, να περπατήσουν έξω από το σπίτι τους. Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε τους δρόμους Τριπόλεως, Γορτυνίας και Προποντίδος. Δεν προλάβαμε στο ρεπορτάζ να σας παρουσιάσουμε την Ηούς, την Δούσμανη που ήταν στα μαύρα σκοτάδια λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης αλλά οι κάτοικοι έκαναν παράπονα μόνο στο face book.

Όταν λέμε ότι πρόκειται για πολιτικό τυχοδιώκτη δήμαρχο, δεν το κάνουμε γιατί έχουμε κάτι προσωπικό μαζί του, απλά σε αυτόν βλέπουμε έναν πολιτικό του σωλήνα, κακιάς μορφής, πολιτικού τύπου Άκη και παρόμοιων, που έφεραν την λαμπρή μας χώρα σε αυτό το χάλι. Και τέτοια μορφώματα πρέπει από νωρίς πια να αποβάλλονται από την πολιτική πριν κάνουν κακό σε πολλούς. Και για να εξηγήσουμε την σκέψη μας. Όταν σε 5 κεντρικούς δρόμους της περιοχής μας έχει κάνει στολισμό αλλά Vegas, στα όρια του κιτς κατά εμάς, αναμφίβολα όμως εντυπωσιακό και πολύ δαπανηρό!!!!! Για να δείξει έργο και να αρπάξει ψηφαλάκια. Την ίδια στιγμή δεκάδες λάμπες που χρησιμεύουν για φωτισμό στις γειτονιές μας και για ασφάλεια στα σπίτια μας δεν λειτουργούν. Αλλά ποιος νοιάζεται αφού οι αρμόδιοι δεν τους ενδιαφέρει η καθημερινότητα του πολίτη, αλλά πως θα γίνουνε βολευτές. Και ως απόδειξη τον όσων λέμε, μια μικρή βόλτα στους δρόμους θα σας πείσει. Αλλά και φωτογραφίες για τους δύσπιστους.

Αλλά το καλό με όλους αυτούς τους πολιτικούς σουλατσαδόρους που έμαθαν να επιβιώνουν από την ασχολία τους με τα κοινά, είναι οτι ο λαός πιστεύει οτι βλακεία τους σερβίρουν, οτι ηλιθιότητα για παραπλάνηση και αμέσως μετά τις εκλογές τους βρίζει. Αθάνατη Ελλάδα με τους ψαγμένους ψηφοφόρους σου...