Menu
A+ A A-

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στο μαρτύριο της σταγόνας έχουν βαλθεί να υποβάλλουν τους Γλυφαδιώτες οι ήδη 

υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και οι υπό κατασκευή νέων που θα διεκδικήσουν τις ψήφους των κατοίκων για τις επόμενες εκλογές του Μαίου.

Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Γλυφάδας να μην έχει ανακοινώσει επίσημα ΚΑΜΜΙΑ παράταξη τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Θα δηλώσουν το παρόν ή θα υπάρχουν συνεργασίες ή θα πάνε στα σπίτια τους;

Δεν καταλαβαίνουν οτι έτσι παίζουν το παιχνίδι του δημάρχου Παπανικολάου που όντας χωρίς αντίπαλο φαντάζει ο αδιαφιλονίκητος νικητής στο λαό ή επίτηδες καθυστερούν την επίσημη κάθοδό τους γιατί έτσι τα έχουν συμφωνήσει με τους ξενόφερτους που διοικούν προφανώς με κάποια ανταλλάγματα;

Ακόμα ούτε και η παράταξη του Κώστα Κόκκορη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα, έστω με κάποιο δελτίο τύπου, οτι θα συμμετέχει στις εκλογές. Είναι η μόνη παράταξη που διατηρεί γραφείο και επικοινωνία τύπου κι όμως καθυστερεί την ανακοίνωσή της.

Η δημοτική παράταξη της Κυβέρνησης Συριζανελ είναι πλέον ανύπαρκτη. Είναι ντροπή για κυβέρνηση να μην είναι έτοιμοι κάποιοι που θα τους εκπροσωπήσουν να δηλώσουν όνομα υποψηφίου και παράταξη. Κάπου έχουν ένα δίκιο βέβαια καθώς οι τοπικοί κομματάρχες των συριζανελ είναι για τα μπάζα και άτομα περιορισμένης πολιτικής οντότητας.

Υπάρχει βέβαια ακόμα μία υπό κατασκευή γενικού πολιτικού αχταρμά που όμως, σύμφωνα με την εκτίμησή μας, θα ανακοινωθεί την Μεγάλη Εβδομάδα του ερχόμενου Πάσχα, όπου θα διεκδικήσει την δημαρχία!!!! Προφανώς θα θέλουν να συμμετέχουν με τα παιδιά των λουλουδιών λόγω Άνοιξης. Από οτι πληροφορηθήκαμε ως σήμα παράταξης θα είναι ένα τρίφυλλο ή πεντάφυλλο λουλούδι πράσινου χρώματος.

Αφήσαμε επίτηδες την δημοτική παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ τελευταία επειδή θα αφιερώσουμε κάποια ερωτήματα προς την επικεφαλής κ. Αθηνά Λυγνού και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μουλακάκη Βασίλη και την πρώτη επιλαχούσα κ. Μπίλια Δάφνη. Βασικά ούτε αυτή η παράταξη έχει ανακοινώσει επίσημα κάποια θέση το τι θα κάνει στις εκλογές.

Δεν μπορεί να μην έφτασαν στα αφτιά αυτών των στελεχών οι διάφορες "διαρροές" από τους κύκλους του δημάρχου και των κολλητών του οτι η κ. Λυγνού έχει συμφωνήσει με τον κ. Παπανικολάου οτι θα συμμετέχει ως υποψήφια μέσα στον συνδυασμό ως απλή σύμβουλος. Φυσικά θα την ακολουθήσουν τα "βαριά" ονόματα των κ.κ. Μουλακάκη Βασίλη και Μπίλιας Δάφνης. Σε σημείο μάλιστα να λένε αυτές οι "διαρροές" από τον 4ο όροφο οτι ήδη έχουν συμφωνηθεί και οι θέσεις που θα τους δωθούν ως αντάλλαγμα για την προσχώρησή τους στον Παπανικολάου. Μάλιστα είναι τόσο αλλαζόνες που λένε οτι: "Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική σαβούρα που υπάρχει στο ψηφοδέλτιο των Ανοιχτών Οριζόντων. Ούτε το μπούγιο των πολιτικών αποτυχημένων που συμμετείχε"

Αυτά κ. Λυγνού και υπόλοιποι δεν τα έχετε ξανακούσει; Σας ενημερώνουμε οτι δεν είναι τωρινά. Γιατί δεν αντιδράτε αν δεν συμφωνείτε; Μήπως όντως υπάρχει η συμφωνία αυτή; 

Έχουμε την πεποίθηση οτι αυτά τα τρία πρόσωπα που αναφέραμε των κ.κ. Λυγνού, Μουλακάκη και Μπίλια, χαίρουν εκτίμησης, σεβασμού και θεωρούνται άτομα ηθικά και έντιμα από το σύνολο των Γλυφαδιωτών και όχι μόνο. Γι αυτό θα παρακαλούσαμε την επικεφαλής κ. Λυγνού ή όποιου άλλου προσώπου, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να μην αφήνουν να πλανώνται τέτοιες σκέψεις από τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Η αλήθεια είναι οτι αυτοί οι τρεις κοσμούν και ανεβάζουν το επίπεδο πολιτισμού και πολιτικού λόγου μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο και δεν πρέπει να επιτρέπουν σε τυχάρπαστους πολιτικούς τυχοδιώκτες να καπηλεύονται την πολιτική τους ιστορία.

Αναμένουμε κάποια απάντηση.