Menu
A+ A A-

ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΗ, ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗ, ΘΕΟΔΩΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.;

Αν και είμαστε γνώστες πολλών μηνών μιας προσπάθειας κάποιων παραγόντων νυν, 

πρώην και τέως δημοτικών συμβούλων για την ανάδειξη μιας νέας Δημοτικής παράταξης, δεν ασχοληθήκαμε και δεν δημοσιοποιήσαμε καθόλου το παρασκήνιο και τις κρυφοφανερές συναντήσεις και όσων ελέχθησαν εκεί μεταξύ των.

Περιμέναμε με αρκετή υπομονή να δούμε το πως θα καταλήξει αυτή η προσπάθεια και τελικά το πως θα έβγαινε στον "αέρα". 

Εκτιμούμε οτι και μόνο με τη σιωπή μας βοηθήσαμε τα μέγιστα στην ομαλή παρασκηνιακή πορεία μιας τέτοιας διαδικασίας. Περιμέναμε ποιόν ή ποιά θα έμπαινε επικεφαλής της νέας παράταξης ή των δύο νέων παρατάξεων αν δεν τα βρούνε μεταξύ των ή ακόμα χειρότερα κάποια από τις δύο νέες παρατάξεις να έβαζε εμπόδια στο όλο εγχείρημα. Μιλάμε βέβαια για μία νέα κεντροδεξιά παράταξη και μία νέα κεντροαριστερά που θα καλύψει το μεγάλο κενό του αποτυχημένου Ταστάνη με επικάλυψη και άλλων πλευρών.

Ακόμα και τώρα έχουμε αμφιβολίες για την ειλικρινή πρόθεση όλων αυτών των "επαναστατών" του γλυκού νερού αν κάποια νέα παράταξη δεν είναι προμαχώνας των διαφυγόντων ψηφοφόρων από την παράταξη Παπανικολάου και να είναι ο βράχος των διαφωνούντων ούτως ώστε την δεύτερη Κυριακή να γίνει η συμμαχία και πάλι ο σημερινός δήμαρχος να έχει διά της πλαγίας οδού την πολυπόθητη πλειοψηφία με βάση την απλή αναλογική.

Είδαμε και διαβάσαμε την ανεξαρτοποίηση του κ. Θεοδωσόπουλου σε μία συγκεκριμένη εφημερίδα και η περιφρόνησή του προς τα άλλα τοπικά μέσα έκδηλη και πασιφανής.

Είδαμε μία ανεξαρτοποίηση του κ. Τζούβελη που υποτίθεται οτι την αποστέλλει σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της πόλης αλλά με τρόπο φανερό και απαξιωτικό προς τα υπόλοιπα τοπικά μέσα αναφέρεται σε μία ανάρτηση της ίδιας εφημερίδας (προφανώς για το ίδιο θέμα δεν ξεστραβώθηκε ο κ. Τζούβελης για να δει από πότε εμείς τα είχαμε δημοσιοποιήσει) χωρίς να τολμήσει να μας αναφέρει οτι εμείς τα δημοσιεύουμε συνεχώς. Επίσης αναφέρεται πάλι σε άλλη περίπτωση σε μία αποκάλυψη του κ. Γιάχου από το νεόκοπο σαιτ του (που φρόντισε να διαφημίσει το μεγαλύτερο κατακάθι σε άνθρωπο ως επαναστάτη) που ασχολείται τον τελευταίο χρόνο χωρίς πάλι να αναφέρει οτι η έντυπη εφημερίδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ του κ. Κουτσώνα ήταν η μόνη εφημερίδα έντυπη που το είχε δημοσιοποιήσει και μάλιστα πρώτο θέμα στην πρώτη σελίδα και οι Γλυφαδιώτες έλαβαν γνώση του θέματος.

Προφανώς και οι δύο ανεξαρτοποιηθέντες δεν διαβάζουν την εφημερίδα μας που επί πέντε χρόνια γράφουμε συνεχώς για τα σκάνδαλα της παράταξης Παπανικολάου, που με δικά μας δημοσιεύματα και ρεπορτάζ ασχολούνται οι Ελεγκτικές, Διωκτικές και Ανακριτικές Αρχές της χώρας.

Φαίνεται λοιπόν οτι αυτοί οι δύο όταν ήταν αντιδήμαρχοι του Παπανικολάου και δρούσαν εξουσιωτικά δεν ήξεραν το τι γίνεται. Ο μεν κ. Θεοδωσόπουλος απολάμβανε τα προνόμια και τις οικονομικές απολαβές ως αντιδήμαρχος και τοπάρχης στην πολιτική προστασία αποσπώντας με την συγκατάθεση του δημάρχου εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουμε που πήγαιναν.

Ο δε κ. Τζούβελης τα χρόνια της αντιδημαρχίας του δεν έβλεπε, δεν άκουγε δεν αντιλαμβανόταν τίποτα. Θέλει να μας παρουσιάσει τον εαυτό του ως άβουλο πιόνι στα σχέδια του κακού δημάρχου. Εμ τότε τι να σε κάνουνε οι Γλυφαδιώτες κ. Τζούβελη;

Φυσικά και οι δύο δεν άκουσαν για τα πεπραγμένα στο Γκολφ, δεν άκουσαν τις δεκάδες κλήσεις από τον Εισαγγελέα στον δήμαρχο, δεν άκουσαν τίποτα!!! Δεν ήταν άξια αναφοράς κυρίως από τα μέσα που τα ανέδειξαν.

Μήπως τελικά όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργούνε αυτοί οι δύο προαναφερθέντες μαζί με τους πρώην δημοτικούς συμβούλους παίζουν το παιχνίδι του δημάρχου για το αποκούμπι του στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών; Μήπως τελικά όλη η ιστορία γίνεται για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Γλυφαδιωτών και ξεκίνησε μία επικερδής επιχείρηση με προνόμια, πόστα ή επιχειρήσεις εις βάρος πάλι των κορόϊδων κατοίκων; Μήπως ήδη έχουν συμφωνηθεί οι θέσεις που θα δωθούν σε αυτούς τους "επαναστάτες;" Εδώ θα είμαστε και φυσικά θα σας ενημερώσουμε.

Αν και δεν μας εστάλη επίσημα η ανεξαρτοποίηση του κ. Τζούβελη, άσχετα που την έχουμε διαβάσει, δεν μπορούμε να την δημοσιοποιήσουμε τη στιγμή που δεν μας εστάλη με αριθμό πρωτοκόλλου.