Menu
A+ A A-

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΗ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;

Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των 

Δήμων, αντικατοπτρίζει και τη διάθεση, την επιθυμία των εκάστοτε διοικούντων να προσφέρουν με τη δύναμη που πηγάζει μέσα από τα πόστα που τους έδωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι να τα επιλύουν.

Και δεν εννούμε τα προβλήματα που απαιτούν σχεδιασμό, μελέτες ή διαγωνισμούς. Μιλάμε για τα απλά, καθημερινά που τα συναντούμε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας.

Η σημερινή δημοτική αρχή προφανώς έχει ξεχάσει για ποιό λόγο έγινε δημοτική αρχή. Ακόμα και στα πιο εύκολα συναντάμε την ανικανότητα και την πλήρη αδιαφορία. Παρά την πολυδιαφημιζόμενη από αυτούς γραμμή του Δημότη, την κατάντησαν την γραμμή κοροϊδίας του Δημότη. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες καταγγελίες και αναφορές που το μόνο που καταφέρνουν οι διοικούντες είναι να υπάρχουν νεύρα και ύβρεις εναντίον τους.

Εμείς ως βασικοί παραλήπτες αυτών των καταστάσεων, δημοσιοποιούμε αυτές τις καταγγελίες ή αναφορές των κατοίκων μόνο και μόνο για να γνωρίζει και η πλειονότητα των κατοίκων πως τους διαχειρίζεται αυτή η κάκιστη δημοτική αρχή των βολεψάκηδων.

Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα που το συνεργείο του εργολάβου που ανέλαβε την τοποθέτηση των αγωγών ομβρίων υδάτων στην Άνω Γλυφάδα και τα αποτελέσματα της ασχετοσύνης, της προχειρότητας και της κακοτεχνίας φανερώθηκαν σε φαντασμαγορικό πλάνο.

Στην οδό Αγησιλάου ένα τεράστιο κομμάτι μήκους 8 μέτρων έπαθε καθίζηση και η διάβαση κυρίως για τα αυτοκίνητα των άτυχων οδηγών καθίσταται επικίνδυνα σοβαρή για το άμεσο σωματικό και υλικό μέρος. Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου όπου προϊσταται ο τέως καλαθοσφαιριστής κ. Δορκοφίκης Περικλής (δεν είμαστε σίγουροι τι σπούδασε, αν σπούδασε) συνάντησαν την πλήρη αδιαφορία και πολλοί εξ αυτών άκουσαν και τα εξ αμάξης από τους "υπεύθυνους" του Δήμου. Οι ίδιοι οι κάτοικοι τοποθέτησαν από τη μία πλευρά δύο συρτάρια από τα σπίτια τους, μήπως και προλάβουν να ενημερώσουν την τελευταία στιγμή τους άτυχους οδηγούς αυτοκινήτων ή μηχανών.

Κύριε Δορκοφίκη πήρατε το παχυλό μισθό σας; Σας πλήρωσε ο Γλυφαδιώτικος λαός για την εξουσία που σας έδωσε να του επιλύονται άμεσα τα προβλήματα; Τραβήξατε, τουλάχιστον, το αφτί του εργολάβου; Ή μήπως του έχετε υποχρέωση για άλλους λόγους και δεν τολμάτε; Αλλά γιατί να σας πληρώνουμε όταν πολύ εύκολα μας αποδεικνύετε την ασχετοσύνη σας ή την ανικανότητα διοίκησης από μέρους σας;

Δείτε τις φωτογραφίες που μας απέστειλαν οι κάτοικοι για να διαμαρτυρηθούν που ο Δήμος Γλυφάδας τους αγνοεί με περιφρόνηση και αλλαζονεία. Πείτε μας τώρα αν το βράδυ μπορείτε να το αντιληφθείτε αυτό το χάσμα του δρόμου. Όταν μάλιστα ο δρόμος είναι σκοτεινός, και καθίσταται από μόνος του επικίνδυνος.

Αλλάζουμε δημοτική αρχή ή πόλη;

Σ.Σ. Η φωτο τραβήχτηκε στις 27-11-2018. Σήμερα είναι 2-12-2018. Πέρασαν πέντε ημέρες και ακόμη η κατάσταση του δρόμου παραμένει η ίδια. Η προσφορά για να τους ψηφίσουμε για να μας σώσουν οι "σωτήρες" ισχύει ακόμη;