Menu
A+ A A-

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ, ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ; ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Από την αρχή το ξεκαθαρίζουμε οτι είμαστε υπέρ του νέου κοιμητηρίου, υπέρ της 

αναβάθμισης της καθημερινότητας που και ο θάνατος είναι αναπόσπαστο μέρος της σύντομης παρουσίας μας στη ζωή.

Από τον μόνο δήμαρχο της Γλυφάδας που κέρδισε τον τίτλο του αναμορφωτή της Γλυφάδας, του αειμνήστου Σάββα Λαζαρίδη, με μόλις 30.000 κατοίκους στη Γλυφάδα το έτος 1976, έχει ξεκινήσει η θέληση να κατασκευαστεί νέο κοιμητήριο στη πόλη.

 Από έναν Λαζαρίδη που λες και έβλεπε οτι οι μετέπειτα από αυτόν δήμαρχοι περί άλλων θα ετύρβαζον. Με μόνη εξαίρεση τον αείμνηστο Σπονδυλίδη το 1997, που θέλοντας να κατασκευάσει στην τέρμα Αθανάτου περιοχή νεκροταφείο, έπεσε πάνω στον οδοστρωτήρα τότε Λανδράκη που ξεσήκωσε τους αφελείς Τερψιθιώτες και με τις κινητοποιήσεις τους ακύρωσαν το μεγάλο αυτό έργο που θα το λέγαμε επίτευγμα και θα έλυνε αυτό το χρόνιο και επιβλαβές πρόβλημα της πόλης.

Έκτοτε έγιναν κάποιες προσπάθειες από Θεοδωρόπουλο και Κόκκορη που δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν τελεσφόρησαν. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνιέται οτι η δική σου παράταξη Παπανικολάου, μαζί με την παράταξη της κ. Λυγνού και τον Ταστάνη, σαμποτάρησαν την προσπάθεια του Κόκκορη για να γίνει το νεκροταφείο πάνω στο βουνό. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.

Αλλά η συνήθης τακτική της καπήλευσης αγώνων και έργων των προκατόχων του από τον ξενόφερτο Παπανικολάου δεν μπορεί και δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη. Είναι ντροπή να οικοιοποιείται ξένες από αυτόν καταστάσεις και να τα παρουσιάζει ως δικά του, όπως με τις πλατείες, τις παιδικές χαρές κλπ. Δεκάδες τα παραδείγματα αυτής της πολιτικής χυδαιότητας και τυχοδιωκτισμού του δημάρχου Γλυφάδας.

Και για να ακριβολογήσουμε, πανηγυρίζει σε όλους τους τόνους και σε όλα τα μέσα οτι την έκταση του νέου κοιμητηρίου του την παραχώρησε ο άλλος πολιτικός τυχοδιώκτης και πολέμιος της Νέας Δημοκρατίας υπουργός ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ!!!! Ο Καμμένος έδωσε εντολή στα Συριζόπουλα να κάνουν την πάπια και να μην ενοχληθεί ο κολλητός του Παπανικολάου και να τελειώσει άνετα την κατασκευή του. Τον συγκεκριμένο χώρο τον έδωσε το 2008 επί Νέας Δημοκρατίας και δημάρχου Γιάννη Θεοδωρόπουλου και ΥΕΘΑ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μάλιστα ο τότε ΥΕΘΑ έστειλε ως εκπρόσωπό του τον κ. Παναγιωτόπουλο στη Γλυφάδα που σε πανηγυρική εκδήλωση στο Δημοτικό συμβούλιο έκανε και την σχετική ανακοίνωση της παραχώρησης. Γιατί ρε ξενόφερτε Παπανικολάου δεν λες την αλήθεια; Γιατί δεν λες οτι επί Νέας Δημοκρατίας και Δημάρχου Γιάννη Θεοδωρόπουλου παραχωρήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος; Γιατί το αποκρύπτεις; Γιατί οικοιοποιείσαι τους αγώνες άλλων; Γιατί οι πολιτικές πατσαβούρες που έχεις στην παράταξή σου και ήταν τότε στην παράταξη του Θεοδωρόπουλου δεν μιλούν; Γιατί ο Κόκκορης και οι συν αυτώ δεν λένε στο λαό την αλήθεια; Γιατί η κ. Λυγνού, όντας δημοτικός σύμβουλος τότε και παρούσα σε εκείνη τη συνεδρίαση με τον Παναγιωτόπουλο δεν λέει την αλήθεια;

Αλλά ευτυχώς, φτάσαμε σε ένα σημείο που οι δικοί του άνθρωποι και στελέχη που μάλιστα ακριβοπληρώνονται από τον Παπανικολάου (εννοείται από το δημοτικό ταμείο) για να τον εξυπηρετούν, χωρίς να το θέλουν τον ξεμπροστιάζουν γιατί η αλήθεια βγαίνει αυθόρμητα μπροστά. Δείτε τι έγραψε ο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών Γιάννης Σκούφης στην προσωπική του σελίδα στο F/B για τον Παπανικολάου. Μιλάμε για δικό του στέλεχος και παράγοντα του γραφείου τύπου του Δήμου.

Είναι λίγο μακάβριο να σε "βομβαρδίζουν" με προσκλήσεις για τα εγκαίνια νεκροταφείου, το οποίο κάποιοι κάτοικοι της Γλυφάδας, το χαρακτηριζουν ως έργο ζωτικής σημασίας. Θα ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέρον αν μετά τα θυρανοίξια δινόταν μια συναυλία Death Metal με το συγκρότημα "The iron korakes" στην οποία οι διοργανωτές θα κερνούσαν κόλυβα, κονιάκ και πικρό καφέ! Λίγο black humor που ταιριάζει στην περίσταση... Άντε και καλές κηδείες.

 

 

Αυτά λοιπόν για τον πολιτικό τυχοδιώκτη δήμαρχο Γλυφάδας που μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον, δεν διστάζει να λέει ψέμματα και να παρουσιάζεται ως σωτήρας.

 

 

Φυσικά, κανείς δεν διερωτάται και δεν ρωτάει πόσα στοίχισε μέχρι σήμερα αυτό το κοιμητήριο; Πόσα χρήματα τραβήχτηκαν από το Δημοτικό ταμείο; Ποιοί τα πήραν; για ποιές εργασίες; Για ποιές προμήθειες;

 

Μήπως διπλοπληρώθηκαν κάποιοι επιτήδειοι; Μήπως χρεώθηκαν κάποιες δωρεές επιφανών συμπολιτών μας; Αν ναι, τότε ποιοί τα πήρανε τα εκατομμύρια κύριοι;

 

 

 

 

 

Και κάτι ακόμα. Μήπως ο Παπανικολάου μπορεί να πει στο λαό της Γλυφάδας ποιά είναι η σχέση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με την εταιρεία LATERN και πόσα χρήματα αυτή η εταιρεία έχει πάρει από το δημοτικό ταμείο και γιατί;

 

 

Συνεχίζεται...