Menu
A+ A A-

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΓΚΡΙΛΛΑΣ: ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί με τις δραστηριότητες του κολλητού - κουμπάρου 

του δημάρχου Παπανικολάου που μας τον έφερε από τα Ιωάννινα τον κ. Γκρίλλα, για να μας φέρει λόγω επιστημονικής κατάρτισης Ευρωπαϊκά προγράμματα και να ωφεληθεί η πόλη.

Φυσικά με τόσο φόρτο εργασίας και κόπων για να ενημερωθεί αλλά και για να επιλέξει κάποια προγράμματα, δεν ήταν δυνατόν να γίνει αφιλοκερδώς.

 Γι αυτό ο κολλητός - κουμπάρος Παπανικολάου του έβγαλε έναν μισθουλάκο ίσα για να μπορεί να κερνάει τους καφέδες στα λιγούρια που τον πιέζουν να μιλάει στον δήμαρχο για καμιά θεσούλα και που ανέρχεται στα 2.500 ευρώ το μήνα.

Φυσικά η σύμβαση κηρύχθηκε άκυρη από το Ελεγκτικό Συμβούλιο αλλά ποιός νοιάζεται για την επιβολή του Νόμου;

Φυσικά ο κ. Γκρίλλας υπέγραψε οτι κάθε μήνα θα ελέγχεται για την πορεία των ερευνών του από ειδικό υπάλληλο, αλλά ποιός δίνει σημασία σε λεπτομέρειες;

Φυσικά ο κ. Γκρίλλας έπρεπε να έχει πτυχίο ΑΕΙ με επιστημονική κατάρτιση για να πάρει τη θέση, αλλά ποιός δίνει σημασία στους τύπους;

Αφού διέταξε ο Σουλτάνος του Γλυφαδιστάν να γίνει η πρόσληψη του κολλητού - κουμπάρου του, όλοι στη γωνία με το ένα πόδι σηκωμένο!!!

Αισίως η πρόσληψη του κ. Γκρίλλα θα κλείσει μία περίοδος πέντε ετών. Δηλαδή σύμφωνα με τη μισθοδοσία έχει παντελονιάσει γύρω στα 150.000 ευρώ νόμιμα. Τώρα κάποιοι κακότροποι λένε οτι αυτά δεν του φτάνουν ούτε για την βενζίνη στο νέο αμάξι του και να ψαχτούμε όλοι μας να κάνουμε ένα έρανο. Κακίες των μη βολεψάκηδων θα είναι μάλλον, γιατί αυτοί υποννοούν οτι από κάπου αλλού θα συντηρείται. Ποιός να ξέρει;;;

Επειδή εμείς είχαμε δημοσιοποιήσει την πρόσληψή του αφήνοντας σοβαρά στοιχεία μη νόμιμης πρόσληψης, μάλιστα είχαμε καταθέσει αίτηση πρωτοκολλημένη για να μας απαντήσει ο "αδάμαντας" της ηθικής και της νομιμότητας κ. δήμαρχος, επειδή είχαμε δημοσιοποιήσει και την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου που κηρύσει παράνομη αυτή τη πρόσληψη, δυστυχώς κανενός αφτί δεν ίδρωσε. Από όλους στο σύνολο των δημοτικών συμβούλων, ακόμα και του Παπανικολάου, δεν απαντάει κανείς. Αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Αλλά με μία περίεργη τοποθέτηση της κ. Λυγνού στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ζήτησε, άκουσον άκουσον, να ενημερωθεί το σώμα για τις ενέργειες που έχει κάνει ο κ. Γκρίλλας με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, όταν μάλιστα όμοροι Δήμοι έχουν πάρει εκατομμύρια ευρώ για έργα από την Ε.Ε.

Τώρα εσείς νομίζετε οτι επειδή μία αρχηγός παράταξης ζήτησε να ενημερωθεί, όλοι έτρεξαν να απαντήσουν.... Αμ δε... Τι περάσατε την δημοτική αρχή; Οτι θα απαντάει αν δεν της αρέσει η ερώτηση; Άντε ρε γατάκια μικρή ιδέα έχετε για τον ξενόφερτο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ερώτηση της κ. Λυγνού αλλά η απάντηση ακόμα ψήνεται...

Αλλά ένα παλιό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα με έρευνα που έκανε με επίκεντρο τον "δικό" μας κ. Γκρίλλα αποκτάει πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δείτε το μετά το πρώτο βίντεο, έτσι για να είσαστε λίγο ψυλιασμένοι. Αν και οι αναγνώστες της εφημερίδας μας γνωρίζουν πολύ καλά για το ήθος και την εντιμότητα του ξενόφερτου Παπανικολάου και της μεταφερόμενης παρέας του που διοικούν τον Δήμο.