Menu
A+ A A-

ΠΟΙΟΙ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;

Μετά το σάλο που προκλήθηκε προ ημερών από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της 

ανεξάρτητης πλέον δημοτικής συμβούλου κ. Βάνα Μπάρμπα οτι οι συναυλίες στη Γλυφάδα υπερτιμολογούνται τριπλάσια από ότι σε άλλους Δήμους

και ανέφερε χαρακτηριστικά οτι η συναυλία του Βοσκόπουλου την πληρώσαμε με 14.000 ευρώ ενώ στο Δήμο Μοσχάτου στοίχισε περί τις 6.000 ευρώ, 

έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλες συναυλίες που εμπεριέχουν σύμφωνα με τις υπερτιμολογήσεις την ύπαρξη μίζας από επιτήδειους είτε του Δ.Σ. του ΚΑΠΠΑ, είτε από το Δημαρχείο, είτε από κάποιους περίεργους περιπατητές αεριτζήδες που κατακλύζουν τους διαδρόμους των υπηρεσιών.

Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια τεράστια απόκλιση στις αμοιβές των καλλιτεχνών από Δήμους όταν στους άλλους το ποσόν είναι το ίδιο περίπου και μάλιστα μετά φαγητού, όπως θα δείτε στα επίσημα έγγραφα, και μόνο ο Δήμος Γλυφάδας να πληρώνει τριπλάσια αμοιβή για την συναυλία που κατά την γνώμη μας, μόνο οι καλλιτέχνες δεν τα τσεπώνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε συγκεντρώσαμε για την ίδια συναυλία τρεις διαφορετικές αμοιβές, που όμως οι δύο είναι περίπου στο ίδιο ποσόν και της Γλυφάδας τριπλάσια.

Δείτε τα επίσημα έγγραφα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για την αμοιβή της συναυλίας με τον Δημήτρη Μπάση και της ακολουθίας του. Δείτε και το ποσόν που θα πληρώσουν ως αμοιβή συναυλίας. Είναι 4.998 ευρώ!!!!

Δείτε τώρα για την ίδια συναυλία στο Δήμο Κυνουρίας που εκτός του προγράμματος έχει διαμονή σε ξενοδοχείο, γεύμα και ποτά. Μαζί όλα αυτά ο κ. Μπάσης με την ακολουθία του θα πάρουν από το Δήμο Κυνουρίας ως αμοιβή 4.340 ευρώ!!!

Έχουμε και άλλα παραστατικά που σύντομα θα σας τα δείξουμε. Δείτε τώρα και την συμφωνία του Δήμου Γλυφάδας με τον κ. Μπάση πόσα θα τον πληρώσουμε και χωρίς τα έξτρα της επαρχίας. Εμείς εδώ επειδή το σλόγκαν του Παπανικολάου ως άλλου Γιωργάκη είναι "Λεφτά υπάρχουν" αποφασίσανε να του δώσουνε του κ. Μπάση το ποσόν των 14.880 ευρώ!!!

Ποιός είναι αυτός που έκανε τη συμφωνία; Ποιός έκλεισε τη δουλειά και για λογαριασμό ποίου ενήργησε και απαίτησε να δωθούν τριπλάσια χρήματα για την ίδια συναυλία; Ο δήμαρχος Παπανικολάου είναι ή κάποιος που τον εκπροσωπεί κυκλοφορώντας στις υπηρεσίες και κατευθύνει τα πάντα; Η κ. Παπάζογλου Μαίρη ως αντιπρόεδρος τι συνδιαλλαγή έκανε με τον κ. Μπάση; Οι υπόλοιποι του Δ.Σ. τι καμαρώνουν σαν γύφτικα σκερπάρνια με την παρουσία τους εκεί και αποφασίζουν με τα δικά μας χρήματα ποιός θα τσεπώσει τη μίζα από τις υπερτιμολογήσεις; Ποιός θα απαντήσει από όλους αυτούς; Απαντήστε μας κ. Παπάζογλου ποιός έκλεισε τη δουλειά με την αμοιβή της συγκεκριμένης συναυλίας;

Εμείς σας παρουσιάζουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ για να τους ρωτήσετε κι εσείς με ποιό δικαίωμα παίζουν με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών και σκορπάνε τα χιλιάρικα στις τσέπες μιζαδόρων όπου κι αν βρίσκονται αυτοί. Κατ' εμάς τους κρίνουμε όλους αυτούς ως συμμετέχοντες στο οικονομικό έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στα χρήματα των Γλυφαδιωτών σε συγκεκριμένες τσέπες. Κανείς μέχρι σήμερα από όλους αυτούς δεν διαμαρτυρήθηκε σε περίεργες συμβάσεις με τεράστια ποσά, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είναι, αλλά σιωπούν ως έχοντες να κρύψουν κάτι βρώμικο. Σύντομα θα σας βγάλουμε στη φόρα και άλλες συμβάσεις περίεργες που μόνο στη Γλυφάδα συμβαίνουν. Μήπως ανακάλυψαν οτι στη Γλυφάδα υπάρχει ο μήνας που τους τρέφουν τους άλλους 11;

Ακόμα θέλουμε να σας δημοσιοποιήσουμε και μια αφίσσα που θα κυκλοφορήσει από κάποιους ενεργητικούς Δημότες, που έτσι εκφράζουν την δική τους αγωνία για το οικονομικό έγκλημα που υφίσταται ο Δήμος Γλυφάδας.