Menu
A+ A A-

ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΥΚΑ!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

Τον άλλο κουρασμένο από την Πρωθυπουργία προσπάθησε να μιμηθεί η διορισμένη 

αντιδήμαρχος του γκαράζ κ. Καυκά, στην δημοτική συνεδρίαση σε ερώτηση αν υπάρχουν οχήματα που να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες στους δρόμους.

Διαμαρτυρήθηκε γιατί αναγκάστηκε να πάει στο πόστο της πριν τις έξι το πρωί, γιατί άκουσον άκουσον, πήγε η Αστυνομία να ελέγξει τα οχήματα αν έχουν τις νόμιμες πινακίδες για να κυκλοφορήσουν.

Τόνισε δύο φορές οτι κουράστηκε με όλα αυτά που στόχο έχουν να τηρείται η νομιμότητα, αλλά δεν είπε στους παρόντες όταν ανοίγει το φάκελλο με την μισθοδοσία της με τα χιλιάρικα αν η κούραση δεν της επιτρέπει να τα τσεπώσει.

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο της επίμαχης συζήτησης για να κατανοήσετε κι εσείς τα πόσα ψέματα ανερυθρίαστα, χωρίς τσίπα λέγονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, έτσι για να έχετε προσωπική άποψη.

Κατ' αρχάς να τονίσουμε οτι η κ. Καυκά "ξέχασε" να ανοίξει το μικρόφωνο στην αρχή για να ακούγεται στο βίντεο, μιλούσε χωρίς μικροφώνηση και έκανε νύξη για το "θράσος" της Αστυνομίας που πήγε πριν τις έξι το πρωί για να κάνει έλεγχο για τις πινακίδες.

Εδώ έχουμε άλλη γνώμη εμείς για τον έλεγχο που πήγαν να κάνουν. Τα οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες τα ελέγχεις όταν είναι εν κινήσει στο δρόμο και όχι παρκαρισμένα.

Συνεχίζοντας η κ. Καυκά έριξε το βάρος των αποκαλύψεών μας οτι τα απορριματοφόρα 25 ετών μπορούν για δύο ημέρες να μείνουν μέσα να αλλάξουνε πινακίδες λόγω παλαιότητας!!!, αλλά κατηγορηματικά διέψευσε οτι υπάρχει όχημα που κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες. Φαίνεται οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε και σας τα δείχνουμε πιο κάτω ανήκουν στη πόλη των Σκοπίων και όχι των κορόϊδων της Γλυφάδας.

Φυσικά δεν ανέφερε τίποτα, ούτε κάποιος από τους υπόλοιπους ζήτησε για να μάθει, ποιό ήταν το αποτέλεσμα της έρευνας που έκανε η Αστυνομία. Βρήκε κάτι το παράτυπο; κάτι παράνομο; Μούγγα στη στρούγγα από τα σαίνια των πολιτικών πατσαβούρων που διαθέτει η Γλυφάδα.

Δείτε το βίντεο και κοιτάξτε τις φωτογραφίες που φανερώνουν τα δημόσια ψέματα της διορισμένης αντιδημάρχου που κοροϊδεύει τους Γλυφαδιώτες και γίνετε επίορκη στα όσα έχει ορκιστεί ως δημοτική σύμβουλος.

Εμείς θα σας δείξουμε μερικά απορριματοφόρα του Δήμου Γλυφάδας που είναι εν κινήσει, με τις πινακίδες να είναι σκόπιμα χτυπημένες για να μην φαίνεται ο αριθμός. Δείτε τις φωτό.

Εδώ τώρα θα σας δείξουμε οτι κυκλοφορούν απορριματοφόρα της Γλυφάδας στους δρόμους χωρίς πινακίδες και η κ. Καυκά είναι μία κοινή ψεύτρα που κοροϊδεύει ασύστολα τους Γλυφαδιώτες. Χωρίς τσίπα, χωρίς να κοκκινήσει σαν πιστή ακόλουθος του Καμμένου.

Αλλά επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, μήπως αυτά τα επικαθήμενα που κυκλοφορούν στους δρόμους ψεύτρα Καυκά είναι από άλλο Δήμο; Μήπως είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες; Νομίζετε οτι μπορείτε να κοροϊδεύετε ασύστολα όλους για πολύ; Τα είδαν αυτά οι της Αστυνομίας;

Αυτό το όχημα μόλις ήρθε από δρομολόγιο και κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες. Θέλουμε μια απάντηση από την Αστυνομία αν αυτά τα είδε. Πολλά ζητάμε; Μια ενημέρωση για να μάθουν οι Γλυφαδιώτες ποιά υπηρεσία λέει ψέματα και ποιά αλήθεια. Ο Δήμος ή η Αστυνομία;

Αν τα συγκεκριμένα οχήματα που δείχνουμε έχουν αριθμό κυκλοφορίας, όπως δηλώνετε επίσημα, τολμήστε και στείλτε απάντηση σε όποιο μέσο θέλετε εσείς με τα οχήματα αυτά να είναι με πινακίδες. Άντε για να τελειώνουμε με τα ψέματα και την κοροϊδία από το συνάφι σας. Αλλά τελικά στην τοποθέτησή σας στο Δημοτικό συμβούλιο, δεν είπατε αν η Αστυνομία ή η Τροχαία βρήκε κάτι το επιλήψιμο. Γιατί το "ξεχάσατε";

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο συμβούλιο η τοποθέτηση του κ. Τσαμπήρα που μιλώντας κι αυτός χωρίς μικρόφωνο, όπως μας κατήγγειλαν και φαίνεται οτι πήρε μαθήματα από τον Παπανικολάου και την παρέα του, μίλησε άσχημα γι αυτούς που θέλουν να τηρείται η νομιμότητα υποστηρίζοντας πλήρως την ψεύτρα κ. Καυκά. Βασιλικότερος του Βασιλέως Δημήτριε; Κι εσύ τέκνον Βρούτε;