Menu
A+ A A-

ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ

Ξεσάλωμα στις σπατάλες από τη Διοίκηση του Γκολφ βιώνει το καταταλαιπωρημένο 

ταμείο της επιχείρησης από τους διοικούντες που διόρισαν για να διαχειρίζονται το Δημοτικό χρήμα, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία που αναρτούν στην Διαύγεια, αλλά κανείς, ως συνήθως, δεν μιλάει.

Παρά την συμμετοχή όλων των παρατάξεων με δικούς τους αντιπροσώπους στη διοίκηση (Κόκκορη, Λυγνού, Ταστάνη, Βοργιά) κανένας δεν μιλάει για την κατασπατάληση, λες και αυτοί οι ίδιοι τα τρώνε και είναι μπουκωμένοι. Αλλά είπαμε. Πολιτικές πατσαβούρες είχαμε την ατυχία όλοι μας να ψηφίσουμε.

Δείτε μερικές από αυτές τις σπατάλες, που είναι μεν λίγα χρήματα ως ποσά, αλλά είδαμε και με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάνονται, όμως είναι ένα φανερό δείγμα της νοοτροπίας ποι διέπει τους διοικούντες.

Πριν από δύο μήνες ψήφισαν την εισήγηση του προέδρου τους, του πολυπράγμονα δόκτωρα (ο τίτλος αυτοπροσδιορίζεται) για κάποια κεράσματα που αποφάσισαν έτσι να δώσουμε λίγα χρήματα στον ιδιοκτήτη της καφετέριας εκεί, ερώτημα είναι αν τα μέλη της διοίκησης πληρώνουν τον καφέ τους εκεί ή είναι έναντι των κερασμάτων που θα συμψηφίζονται, κάποιες δραστηριότητες.

Μία εξ αυτών είναι και το παρακάτω έγγραφο που σας παρουσιάζουμε, που θεώρησαν σωστό η διοίκηση του Γκολφ να κάνουν ένα σουαρέ αποχαιρετηστήριο επί τη ευκαιρία της τελετής λήξης των μαθημάτων της ακαδημίας Γκολφ. Αλλά όμως ακαδημία Γκολφ η δημοτική επιχείρηση δεν έχει!!! Ούτε βασικά το επιτρέπει το καταστατικό της. Για ποιά ακαδημία Γκολφ μιλάνε; Ποιά παιδιά είναι γραμμένα εκεί; Πόσα είναι; Είναι Γλυφαδιωτόπουλα; Ρωτάμε γιατί ακαδημία Γκολφ του Δήμου δεν υφίσταται, δεν υπάρχει, άρα τι πληρώνουν οι διοικούντες; Μας λένε ψέματα; ποιοί τα τσέπωσαν;

Επιβάλλεται να απαντήσουν οι ανευθυνουπεύθυνοι της Διοίκησης. Αν και εκτιμούμε οτι πάλι θα καταπιούν τη γλώσσα τους, αλλά τα μπικικίνια πληρώθηκαν. Για ποιό λόγο κύριοι;;;;

Κοιτάξτε τώρα πόσο γεναιόδωροι γίνονται οι ψευτοσωτήρες της διοίκησης του Γκολφ με τα χρήματα του ταμείου. Διαβάστε τι σκαρφίζονται για να πετιούνται τα χιλιάρικα από το παράθυρο.

ΑΔΑ: 62ΦΒΟΕΨΖ-ΩΙΑ - Απόφαση Προέδρου ανάθεσης προμήθειας για ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ  Ξέρετε τι αγόρασαν τελικά; Σωλήνες χυτοσιδήρων αξίας 960 ευρώ. Και αυτούς αν τους αγόρασαν ή απλά το γράφουν στα χαρτιά και το ταμείο πληρώνει. Ποιούς πληρώνει όμως; Τον προμηθευτή του "νερού" ή τον προμηθευτή των "σωλήνων;" Φυσικά υπάρχει και άλλος ένας κωδικός (όλως τυχαίως) που αγόρασαν τους σωλήνες. Αλλά εκεί πληρώσαμε άλλα 960 ευρώ. Το θέμα είναι ποιός φτωχομπινεδιάρης μάγκας τσεπώνει τα "διπλά" λεφτά του ταμείου;

Άλλο μπιλιετάκι για κέρασμα.

ΑΔΑ: ΨΡΙ6ΟΕΨΖ-ΟΣ8 - Απόφαση Προέδρου για την προμήθεια ειδών κερασμάτων στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων και προβολής της εταιρείας. Η προμήθεια αυτή αφορά συμμετοχή της εταιρείας στη δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜE»  Εδώ επειδή το ταμείο είναι απλόχερο πληρώσανε για κεράσματα 1.488 ευρώ. Τι στο διάβολο πίνανε και πόσοι τρώγανε για ένα κέρασμα με τόσα λεφτά, ούτε ο Καμένος δεν τρώει τόσα.

Άλλο μπιλιετάκι κερασμάτων.

ΑΔΑ: ΨΚ9ΕΟΕΨΖ-21Ω - Απόφαση Προέδρου για την προμήθεια ειδών κερασμάτων στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων και προβολής της εταιρείας - φιλοξενία σχολείων Γλυφάδας τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS. Σ΄αυτό το "κέρασμα" πληρώσαμε άλλα 1.670 ευρώ. 

Απορία: Μπορεί κάποιος από τη διοίκηση να μας πει πόσα παιδιά σε σύνολο υπήρξαν; Στοίχημα οτι δεν θα μιλήσει κανένας; Στοίχημα οτι φοβούντε την αλήθεια;