Menu
A+ A A-

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ... ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ... ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η... ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ

Μόλις λίγες ημέρες πέρασαν από το ρεπορτάζ που κάναμε για τις εγκληματικές 

ενέργειες του δημάρχου Παπανικολάου και της αντιδημάρχου του γκαράζ Καυκά που εν γνώσει τους επέτρεπαν σε απορριματοφόρα ή νταλίκες του Δήμου Γλυφάδας να κυκλοφορούν σε δρόμους, ταχείας κυκλοφορίας μάλιστα, χωρίς πινακίδες.

Μάλιστα είχαμε επισημάνει το γεγονός με λίγη σκληρή γλώσσα για την Αστυνομία και την Τροχαία σε σημείο μάλιστα ένας κατ' επάγγελμα ρουφιάνος της δημοτικής αρχής να επιζητά να μου επιβληθεί μήνυση από αυτά τα όργανα για συκοφαντική μήνυση και οτι δεν στέκει αληθείας το ρεπορτάζ μας. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μιλήσει οτι ίσως κάναμε και μοντάζ των φωτογραφιών!!!

Επανερχόμαστε στο ρεπορτάζ για να διαπιστώσετε κι εσείς πόσο πολιτικά άχρηστοι, ανίκανοι, μικροπρεπείς και δουλικοί μας διοικούν όταν αυτοί οι ίδιοι με τις ενέργειές τους μας δικαιώνουν για το αληθινό του ρεπορτάζ. Ευτυχώς που οι Αστυνομικές αρχές δεν ενέδωσαν στις αιτιάσεις του επαγγελματία ρουφιάνου και δεν υπέστησαν τον εξευτελισμό στις δικαστικές αίθουσες.

Γράφαμε στις 2-10-2018 με τίτλο:  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και συνεχίζαμε...    

Σήμερα το μεσημέρι στις δύο παρά είκοσι συναντήσαμε στο ύψος του Φαλήρου να έρχεται προς Γλυφάδα το συγκεκριμένο φορτηγό του Δήμου που δείχνουμε στις φωτο. Χωρίς πινακίδες στους δρόμους της παραλιακής.  Το ακολουθήσαμε και κάναμε τον αστυνομικό. Ελλείψει τοιούτων δλδ. Μπήκαμε μέσα στο παράνομο γκαράζ και είδαμε οτι πρόκειται με αντιπαραβολή άλλων φωτογραφιών, οτι πρόκειται για το ΚΗΥ 5650.

Εμείς έχουμε μόνο να πούμε τούτο. Ευτυχώς που μέχρι σήμερα στα χρόνια του Παπανικολάου που δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα. Τότε Αστυνομικοί, πολιτικοί και όλοι όσοι είναι εμπλεκόμενοι στην αδιαφορία της επιβολής του Νόμου θα καταλήξουν με ριγέ φόρμες.

Δείτε τώρα μόλις μετά από τρεις ημέρες του ρεπορτάζ, δλδ στις 5-10-2018 τι υπέγραψε ο ξενόφερτος δήμαρχος Παπανικολάου που μας δικαιώνει απόλυτα.

Με το παρακάτω έγγραφο που φέρει την υπογραφή του ξενόφερτου δημάρχου και με ημερομηνία που δείχνει το βέλος στις 5-10-2018 εγκρίνει το ποσόν των τριάντα (30) ευρώ για αντικατάσταση αριθμού κυκλοφορίας (πινακίδα) του ΚΗΥ 5650!!! Τι σύμπτωση!!!! Κι εμείς γι αυτό το όχημα αναφερόμαστε και στις φωτογραφίες. Τώρα οτι υπήρξε η δικαιολογία οτι κάπου εμφανίστηκε ο μάγος Κόπερφλιντ και εξαφάνισε την πινακίδα εμείς με χίλια το πιστεύουμε. Η Τροχαία τι λέει; Πόσο πιο ξεκάθαρα επιβεβαιώνεται η μη ύπαρξη πινακίδας;  Αλλά κι αυτό να συνέβη, πως γίνεται σε άλλα 8 απορριματοφόρα ή νταλίκες να μην υπάρχουν πινακίδες ή να τις αλλοίωσαν τόσο ώστε να μην φαίνεται ο αριθμός; Και γιατί κάτω στην απόφαση γράφουν για "έκδοση νέων πινακίδων;" Άρα και οι δύο πινακίδες είχαν φύγει ξαφνικά με τον αέρα. Άλλωστε γι αυτό και τα 30 ευρώ, όταν η μία κοστίζει 15 ευρώ. Υπάρχουν φωτογραφίες προς απόδειξη.

Αλλά αν αυτό το επίσημο έγγραφο δεν είναι η απόδειξη των όσων δημοσιοποιούμε, τότε τα λόγια είναι περιττά. Εμείς πάλι θα κάνουμε το έργο της Τροχαίας και θα είμαστε στην παραλιακή στο ύψος της πλατείας Φλέμινγκ για να σας δημοσιοποιήσουμε και άλλα φορτηγά παράνομα να κυκλοφορούν με σκόπιμη ανέχεια του Παπανικολάου και της Καυκά.