Menu
A+ A A-

ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Απανωτά πλέον τα χαστούκια από τις δημόσιες ελεγκτικές υπηρεσίες έρχονται στην 

πολιτική άνοια του δημάρχου Παπανικολάου και το κρίμα είναι οτι θα το πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο. 
Έπειτα από καταγγελίες νομοταγών πολιτών για ενέργειες του Παπανικολάου που είναι αντίθετες με την νομιμότητα και την ηθική, έρχεται και ο λογαριασμός που θα κληθούμε μόνο εμείς οι κάτοικοι να πληρώσουμε. 
Αυτός και η μεταφερόμενη παρέα του θα μας αφήσουν χρόνους από την πολιτική τους τελματοσύνη αλλά τα συντρίμμια θα τα μαζέψει ο επόμενος που θα κληθεί να ηγηθεί αυτής της καταδικασμένης από τις άστοχες επιλογές της πόλη.
Η αλλαζονία, η υπεροψία, ο υπέρμετρος εγωϊσμός του Παπανικολάου οδηγεί πλέον τη Γλυφάδα σε οικονομικό μαρασμό, με τις άστοχες ενέργειές τους.
Αυτή τη φορά τίποτα δεν μας σώνει αφού ολόκληρο το γκαράζ, τα κτίρια, το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ), το κλειστό γήπεδο μπάσκετ αλλά ίσως και ολόκληρο το χώρο του Γκολφ, κλείνουν οριστικά και άμεσα δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα πλέον. Πρόβλημα που πολύ σύντομα θα το δουν οι Γλυφαδιώτες και αφορά κυρίως το οικονομικό και το κοινωνικό σκέλος.
Εδώ και τρία χρόνια γράφαμε για τις άστοχες ενέργειες του ξενόφερτου και πλέον αποτυχημένου δημάρχου Παπανικολάου και της μεταφερόμενης παρέας του οτι ο δρόμος που διαλέξανε θα ρίξει τη Γλυφάδας στα βράχια. Δυστυχώς εισπράξαμε ύβρεις, μηνύσεις, λάσπη κλπ.
Για όσους από τους αναγνώστες μας παρακολουθούν μέσα από τα άρθρα μας, θα θυμούνται πόσες φορές προειδοποιήσαμε τον δήμαρχο για το ΣΜΑ, το γκαράζ, κλπ. Μέχρι και την απόφαση του ΣΤΕ είχαμε γράψει ολόκληρη που έκρινε παράνομο τον χώρο και προειδοποιήσαμε να αρχίσουν τις πρέπουσες ενέργειες για να αποφύγει η Γλυφάδα αυτήν την ταλαιπωρία χωρίς χώρο γκαράζ, χωρίς ΣΜΑ, χωρίς....
Αδιαφορία και περιφρόνηση εισπράξαμε.
Δείτε τώρα χθεσινά επίσημα έγγραφα της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) που κατόπιν εντολής του Δασαρχείου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής πήγε να κάνει αυτοψία στο χώρο αν είναι όλα νόμιμα. Σημειώνουμε οτι παράνομα κάποιοι αξιωματούχοι της δημοτικής αρχής απειλούσαν τους υπαλλήλους της υπηρεσίας να μην πάνε να ελέγξουν τους χώρους.
Οι υπάλληλοι όμως δεν μπορούσαν να αγνοήσουν τις εντολές. Πήγαν και έκαναν την αυτοψία καθ΄'οτι εκτός από τις ανώτερες δημόσιες υπηρεσίες, καταγγελίες έγιναν και από πολίτες επώνυμες και εγγράφως. 
Δείτε λοιπόν τα έγγραφα της αυτοψίας που πρωτοκολλήθηκαν στις 18/9/2018 που η έρευνα έγινε στις 5/9/2018. Τα έγγραφα αποστέλλονται στην Αστυνομία της Γλυφάδας και κοινοποιούνται σε υπηρεσίες.
Όπως μπορείτε να διαβάσετε, με λίγα λόγια η υπηρεσία Δόμησης έκρινε παράνομα και αυθαίρετα όλα τα κτίσματα, επιβάλλει σφράγιση και κατεδάφιση όλων των κτισμάτων και ενημερώνει το Α.Τ. Γλυφάδας οτι η κατά το νόμο σφράγιση θα τους ενημερώσει με νέο σήμα. Δείτε και διαβάστε τα σχετικά έγγραφα.
 
 
 
Εδώ όμως υπάρχει θέμα τεράστιο πλέον με την νομιμότητα όσων εργάζονται σε αυτό το χώρο. Δηλαδή, αν ω μη γένοιτο, μέσα στο χώρο του γκαράζ ή του ΣΜΑ, από τους 150 και πλέον υπαλλήλους συμβεί κάποιο ατύχημα εργασιακό, τότε όλοι οι υπεύθυνοι προϊστάμενοι, διευθυντές, αντιδήμαρχοι και δήμαρχος θα πρέπει να πάνε όλοι μαζί με τη διαδικασία του Αυτοφόρου σούμπιτοι στη φυλακή. Και όλα αυτά γιατί ο Παπανικολάου έδειξε αδιαφορία και φτάσανε μέχρι εδώ οι καταστάσεις.
Αλλά υπάρχει και το άλλο θέμα, αυτό της πυρασφάλειας. Όλοι θυμόμαστε πόσες φορές πήραν ή έβαλαν κάποιοι φωτιά στα σκουπίδια. Με παραβατικό τρόπο η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας έδωσε άδεια για πυρασφάλεια, αγνοώντας όλες τις αποφάσεις των δικαστηρίων και υπηρεσιών. Για να μην ψάχνουμε για ευθύνες σε κάποια κακιά ώρα, εστάλη επιστολή στον Διοικητή του Σώματος να ερευνήσει προσωπικά την υπόθεση της Γλυφάδας και πως η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε άδεια πυρασφάλειας σε παράνομο χώρο.
Γι αυτό μέσα από το άρθρο αυτό παρακαλώ να γίνει  ανάκληση του  Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας στο  ΣΜΑ- ΓΚΑΡΑΖ ΓΛΥΦΑΔΑΣ λόγω της απόφασης ΣΤΕ 2941/14 και της έκθεσης αυτοψίας της Υπ. Δόμησης 4024 / 18-09-2019.
Με αυτό το σκεπτικό, ο κ. Θεοδωρόπουλος Γιώργος απέστειλλε επιστολή στον Διοικητή του Σώματος και τον ενημέρωσε για όλες αυτές τις παραβατικές διαδικασίες.
Δείτε και την απάντηση του νέου Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Τζουβάρα Αχιλλέα που απέστειλλε στον κ. Θεοδωρόπουλο και δίνει εντολή στον Αρχηγό του σώματος να διερευνήσει τα καταγγελόμενα.
Επειδή γνωρίζουμε τον υπέρμετρο εγωϊσμό του πολιτικάντη Παπανικολάου, θα τον συμβουλεύαμε να μην αρχίσει πάλι τις παραβατικές μεταθέσεις υπαλλήλων και να ρίξει όλο το λάθος στη πλάτη τους.
Μόνο αυτός φταίει και η άσχετη μεταφερόμενη παρέα του, που δυστυχώς τους έχουμε πληρωμένους πολύ ακριβά. Το κακό είναι οτι η Γλυφάδα θα πονέσει με αυτόν ως δήμαρχο μέχρι να ξεκουμπιστεί.