Menu
A+ A A-

ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Άρχισε η προεκλογική περίοδος και η παράταξη του Κυρ Κωστάκη Κόκκορη 

ξύπνησε από τον τετραετή λήθαργο και εξέδωσε Δελτίο τύπου!!!

Εκτιμώ ότι το πουλάκι για τον Κω Κο και την παρέα του έχει πετάξει εδώ και καιρό όσο και αν προσπαθήσουν να αφυπνισθούν!!!

Άδικοι κόποι, φρούδες ελπίδες, πεταμένα λεφτά από δω και στο εξής.
Αν ποντάρουν τώρα οι καλοί μας φίλοι που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του αλλαζόνα αρχηγού τους στον νέο εκλογικό νόμο για να βολευτούν σε καμιά δημοτική θεσούλα και επιχειρησούλα, Ε ας το ξεχάσουν κι αυτό όπως 4 χρόνια ξέχασαν και γύρισαν την πλάτη στην πόλη, τους φίλους τους και τους πρώην ψηφοφόρους τους.
Είναι αργά για δάκρυα Κώστα...
Σε γνωρίζουν πλέον οι συμπολίτες σου από όλες σου τις πολιτικές και ανθρώπινες γωνιές σου!!!
Φίλτατε μας χόρτασες σανό μια τετραετία. Ε φτάνει πια, όχι αλλο Κω Κο μου.
Ούτε ο Τσίπρας δεν έχει τόσο θράσος!!!

Αλλά, αν και δεν καταλαβαίνουμε πιο είναι το νόημα του δελτίου τύπου, καθώς μας κάνει λίγο από αχταρμά των γεγονότων και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τεράστιο πολιτικό μυαλό του Κω Κο για την τοποθέτησή του, εμείς θα σας δημοσιοποιήσουμε το δελτίο τύπου και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Άντε ρε Κω Κο μετά το πούλημα ξετσουτσούνιασες και ψάχνεις στην Άλσους για σκουφάκι.

Γλυφάδα, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Μετά το μέγα θέμα των παράνομων δια περιφοράς Δημοτικών Συμβουλίων που έκανε η Δημοτική Αρχή και βρίσκονται υπό έλεγχο στη δικαιοσύνη, ακυρώθηκαν ως παράνομα τα Δημοτικά Συμβούλια στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Η αδυναμία σύγκλισης των Δημοτικών Συμβουλίων, λόγω της αδυναμίας της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου να κάνει απαρτία, έχει φτάσει στο να γίνεται σχεδόν ένα συμβούλιο το μήνα!

Θέλουμε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι μετά το 1.500.000 ευρώ που δόθηκε για δέντρα και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αγοραστούν Ι.Χ. αυτοκίνητα προς ιδία παράνομη χρήση, η διοίκηση τρέχει να κατοχυρώσει τις εκδρομές των ΚΑΠΗ στο δεύτερο μειοδότη, μετά από ένσταση του, η οποία έγινε αποδεκτή. Γιατί δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία από την αρχή;

Προτίθεται να διαθέσει 63.000 ευρώ για την έκδοση βιβλίου για τη Γλυφάδα, χωρίς καμία συνεννόηση με τον συγγραφέα του κλασικού βιβλίου της Γλυφάδας, συμπολίτη μας, Θωμά Δρίκο. Σήμερα τέτοιο κόστος για έκδοση βιβλίου, θα μπορούσε να καλύψει δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα εγκυκλοπαίδειας!!

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι η κατασκευή των πεζοδρομίων είναι ανταποδοτική και το κόστος επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες των ωφελούμενων ακινήτων. Το παραπάνω ως διευκρίνιση, γιατί γίνεται προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών. Μήπως σκέφτεται η διοίκηση πονηρά, ότι ο λογαριασμός θα φτάσει μετά τις εκλογές;

Η αδρανοποίηση σε θέσεις «ψυγεία», χωρίς αντικείμενο, ικανών υπαλλήλων, με μόνο λόγο ότι δεν είναι αρεστοί στη διοίκηση, είναι απαράδεκτη! Ζητάμε άμεσα την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σ.Σ. Τώρα εσείς τι λέτε; Μετά από αυτό το κατακεραύνωμα στον πολιτικάντη Παπανικολάου από τις θέσεις του Κω Κο, δεν πρέπει ο δήμαρχος να τρέμει και να τραπεί σε φυγή;