Menu
A+ A A-

Δ.Σ. ΓΚΟΛΦ: ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ - ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Αυτή η διοίκηση που απαρτίζει το Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης ΓΚΟΛΦ Α.Ε. 
θεωρούμε οτι έχει άγνοια κινδύνου με οτι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του Γκολφ αλλά κυρίως οτι οι αποτυχημένοι ξενόφερτοι επέλεξαν στελέχη που δεν γνωρίζουν βασικά σημεία διοίκησης επιχείρησης.
Εδώ δεν υπάρχει μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ, απόφαση που να μην είναι στο πλέγμα της παρανομίας σε όλη την υφή της διαδικασίας. Από την αρχή μέχρι του τέλους. Το τεράστιο περιουσιακό στοιχείο της πόλης της Γλυφάδας, τινάζεται στον αέρα από τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και τον πολιτικό καιροσκοπισμό.
Κανόνας είναι οι παράνομες ενέργειες του Δ.Σ. του Γκολφ και εξαίρεση αποτελεί η νομιμότητα όλων των αποφάσεων. Και το χειρότερο;;;;; Δεν υπάρχει κανείς, από την Κυβέρνηση, από την αντιπολίτευση, από τις ελεγκτικές αρχές, τις Εισαγγελικές αρχές αλλά και τον αδαή γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης κ. Κοκκινάκη να βάλει κάποιος ένα φρένο στις παρανομίες.
Εμείς θα επιμείνουμε να σας τα δημοσιοποιούμε, ασχέτως αν οι αρμόδιοι κωφεύουν για τους δικούς τους λόγους. Εμάς μας ενδιαφέρει να σας ενημερώνουμε για το πως αυτοί οι πολιτικοί τυχοδιώκτες που διοικούν το Δήμο διαχειρίζονται την τύχη της πόλης και ας το θυμηθείτε την ώρα της κρίσης.
Θα ξεκινήσουμε πάλι τι λέει ο Νόμος για την ανάρτηση των αποφάσεων στη Διαύγεια, πότε έχει ισχύ η απόφαση και τελικά, όπως όλοι οι Νόμοι στην Ελλάδα του παρακράτους ποτέ δεν εφαρμόζονται.
Όπως το λέει ρητά στη παράγραφο Α.1 στην ισχύ των αναρτημένω πράξεων, όλες οι αποφάσεις ισχύουν από την ημέρα που αναρτώνται. Ήδη έχουμε καταγγείλει στον αρμόδιο γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης αλλά και στον Εισαγγελέα Διαφθοράς οτι εξακόσιες πενήντα έξη ( 656) αποφάσεις αναρτήθηκαν μεταγενέστερα από δύο χρόνια και μετά. Ελπίζουμε οτι κάποια στιγμή η πολύπαθη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα λειτουργήσει σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Πιο κοντά τώρα, παρά τις όποιες ενέργειες έχουμε κάνει και η διοίκηση του Γκολφ είναι ενήμερη, συνεχίζουν απτόητοι οι πολιτικοί τυχοδιώκτες να παρανομούν και να διασπαθίζουν το δημοτικό χρήμα. Μετά από την πλήρη ενημέρωση που τους έχουμε κάνει, θεωρούμε οτι όλοι όσοι συμμετέχουν δια της ψήφου των στην παρανομία, διατελούν με σκοπιμότητα και με δόλο για να θίξουν το Δημοτικό ταμείο. Τους προκαλούμε όλους αυτούς τους πολιτικούς αλητήριους να μας κάνουν μήνυση για να τα πούμε στις αίθουσες των Δικαστηρίων, όπου ελπίζουμε έτσι να δωθεί και η παραδειγματική τιμωρία αυτών που ασύστολα καταστρατηγούν Νόμους και δημόσιο χρήμα.
Δείτε τώρα κάποιες πολύ πρόσφατες ενημερώσεις. Σας παρουσιάζουμε την παρακάτω απόφαση για την επικύρωση των πρακτικών ππου το διοικητικό συμβούλιο έγινε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Δηλαδή πριν από 7 μήνες. Και ανήρτησαν αυτήν την απόφαση στις 3 Αυγούστου 2018!!!! Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τον Νόμο η απόφαση είναι άκυρη και οτι ψηφίσανε λειτουργεί επί παρανομίας.
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 03/08/2018 15:15:24
Δείτε τώρα και κάποιες άλλες αποφάσεις που έχουν διορίσει δικηγόρους για να παραστούν σε δικαστήρια με αντιδίκους του Γκολφ. Συγκεκριμένα στο διοικητικό συμβούλιο στις 19 Ιανουαρίου 2018 πήραν απόφαση να διορίσουν τον δικηγόρο Παπαρρηγόπουλο Ανδρέα για να τους εκπροσωπήσει σε δικαστήριο που θα γινότανε στις 22 Φεβρουαρίου 2018. Και την ανήρτησαν την απόφαση στις 3 Αυγούστου 2018. Κάπως έτσι είναι και οι παρακάτω αποφάσεις που σας δείχνουμε. Καταλαβαίνετε οτι δύο τινά υπάρχουν. Είτε σκόπιμα και με δόλο έδωσαν το νομικό πάτημα στους αντιδίκους της περιουσίας του Γλυφαδιώτικου λαού να κερδίσουν τη δίκη σε περίπτωση ένστασης προδίδοντας τον όρκο που έδωσαν, είτε από άγνοια των Νόμων. Εσείς οτι θέλετε διαλέξτε.
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 03/08/2018 16:03:12
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 03/08/2018 15:30:18
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 03/08/2018 15:21:32
Εδώ θέλουμε να επισημάνουμε οτι όποιες αποφάσεις από τις 656 αφορούν ή έχουν οικονομικό χαρακτήρα, και κρίνοντας παράνομες τις αποφάσεις, τα χρήματα που έχουν δωθεί θα πρέπει ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης να κάνει πράξεις καταλογισμών και να τα πληρώσουν από την τσέπη τους οι παρανομούντες. Τουλάχιστομν εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ίσως να βάλουμε ένα τέρμα στα αρπαχτικά της Δημοτικής περιουσίας.
Αλλά αυτή η διοίκηση έχει και το ταλέντο να μας κάνει να διασκεδάζουμε. Δείτε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις (υπάρχουν δεκάδες τέτοιες) που ξοδεύουνε χρήματα σε κεράσματα. Ακόμα και το νερό τους πληρώνουμε με κάποια χιλιάρικα!!! Τι είπατε;;;; Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε στη Γλυφάδα;;;; Ας είναι καλά αυτοί που ψηφίσανε. Αυτοί τρώνε και πίνουν καλά!!!