Menu
A+ A A-

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Κάποιοι "σωτήρες" της Γλυφάδας που όλο μας "σώνουν" αλλά πάντα φουσκώνουν 

τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από την ενασχόλησή τους με τα κοινά, έχουν αρχίσει λόγω εκλογών, να εκφράζονται με άσχημο, ανήθικο και πισογλέντικο τρόπο σε άτομα του Τύπου, επειδή δεν γράφουν ευνοϊκά ρεπορτάζ γι αυτούς.

Μάλιστα αυτοί οι "τύποι" δεν έχουν το θάρρος να εκφραστούν δημόσια μάλλον επειδή έχουν συνηθίσει στα μουλωχτά, στα ύπουλα και πίσω από την πλάτη. Και είναι αρκετοί από αυτούς που ήδη έχουμε μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο και απαιτούν πάλι να μας "ξανασώσουν".

Εμείς τους ακούμε, τους μαθαίνουμε, τους περιφρονούμε ή τους βγάζουμε τα άπλυτά τους στη φόρα (συνήθως) για να έχουν οι ψηφοφόροι μια εικόνα για το άτομό τους.

Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν τέτοιο τυπάκο, εν ονόματι Τάσο Ταστάνη, καρεκλοκένταυρο παχιάς κρατικής πολυθρόνας από τον ΣΥΡΙΖΑ που κάθε μήνα βγάζει... αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτός ο τύπος είχε κατέβει προεκλογικά ως επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε να πάρει μόνο ... 12,10% και 4.576 ψήφους, όταν η εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα ήταν 29,62% και σε ψήφους 13.845. Δηλαδή έχασε περίπου τα 2/3 της εκλογικής δύναμης του κόμματός του. Τυχαίο;

Αυτός λοιπόν απαιτεί να ξαναλάβει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μας ξανασώσει. Σημειώνουμε οτι: Από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε (τον εαυτό του και άλλους δύο) έμεινε μόνος του διότι οι άλλοι δύο τον παράτησαν!!! Ηλιόπουλος και Βαγγελάτου ανεξαρτοποιήθηκαν. Αραιά και που πηγαίνει στα δημοτικά συμβούλια κάθεται 10 λεπτά και μετά την κοπανάει. Παταγώδης αποτυχία και απαράμιλλη αδιαφορία για τους Γλυφαδιώτες.

Όσο για την αντιπολίτευση στον δήμαρχο Παπανικολάου; Ανύπαρκτη και μάλλον υποστηριχτική. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει στο κόμμα του, ούτε και τι άκρες έχει μέσα σε αυτό. Αυτό απασχολεί αυτούς που θέλουν να αποφασίσουν σε ποιόν θα δώσουν το χρίσμα για τις εκλογές του Μαίου.

Αυτό όμως που δεν ανεχόμαστε είναι να λέει πίσω από τη πλάτη άσχημες κουβέντες, να κατηγορεί με ανυπόστατες φήμες χωρίς να έχει τον ανδρισμό (;) να εκφραστεί δημόσια ή αν θέλει σε προσωπικό επίπεδο κατάμουτρα. Αν και κάτι τέτοιους ούτε να τους βλέπουμε δεν θέλουμε.

Ελπίζω Τασούλη να συνετιστείς. Τον άλλο μήνα θα ανοίξουμε τα κιτάπια μας για όλους σας και θα σας ρωτάμε τι κάνατε για συγκεκριμένα πράγματα, που οι απατεώνες του Δήμου αλωνίζουν ανενόχλητοι. Καθαρά και με στοιχεία και όχι πισογλέντικα, όπως κάνετε αρκετοί του συναφιού σας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Σ.Σ. Μήπως θα πρέπει να πεις στο λαό της Γλυφάδας κ. Ταστάνη κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σου καριέρας ως μηχανικός, αν έχτισες κάποιες παράνομες βιλίτσες με την ανέχεια της πολεοδομίας και αυτές μονιμοποιήθηκαν μετά; Λέμε αν, κ. Ταστάνη. Μια απάντηση θα είναι διαφωτιστική για τους Γλυφαδιώτες και το κόμμα σου. 

Θα επανέλθουμε...