Menu
A+ A A-

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Κ. ΚΟΚΚΟΡΗ;

Με το που ανακοινώθηκαν οτι οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαίου, δηλαδή 

κάτι λιγότερο από 10 μήνες από τώρα,

βλέπουμε να υπάρχει μία κινητικότητα κάποιων που μέσω συνεντεύξεων θέλουν να υπενθυμίσουν στο λαό της Γλυφάδας οτι είναι εδώ, δηλώνουν παρών και οτι θα μας ξανασώσουν από τους κακούς λύκους και διεφθαρμένα αρπαχτικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βέβαια ο σκεπτόμενος πολίτης σίγουρα θα διερωτάται πως και μετά από τόσα χρόνια τον θυμήθηκαν να "επικοινωνήσει" μαζί τους, αφού επί 4 χρόνια είναι εξαφανισμένοι και απολαμβάνουν την εξουσία τους μακαρίζοντας τον εαυτό τους και πίνουν στην υγεία των κορόϊδων που τους ψήφισαν.

Από τον άλλο μήνα θα ασχοληθούμε με πολύ προσωπικά ρεπορτάζ για τον κάθε έναν, την κάθε μία και θα σας ενημερώνουμε για τις "δράσεις" τους για το καλό της πόλης. Τι κάνανε, μάλλον τι δεν έκαναν για να σας προστατεύουν, γιατί ήταν εξαφανισμένοι από τα δημοτικά έδρανα, γιατί κοροϊδεύουν συνεχώς τους Γλυφαδιώτες και πολλά άλλα. Είπαμε οτι από τον άλλο μήνα αυτά τα ρεπορτάζ.

Ερχόμαστε τώρα να σχολιάσουμε μία συνέντευξη που έδωσε ο τ. δήμαρχος κ. Κώστας Κόκκορης. Χαρήκαμε που είδαμε οτι ο κ. Κόκκορης ζει, αναπνέει και δραστηριοποιείται στη Γλυφάδα, ασχολούμενος με τους Γλυφαδιώτες και τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε για να ανεβάσει το επίπεδο της καθημερινότητας του Γλυφαδιώτη. Νομίζαμε οτι είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη ή θα είχε σταματήσει τις ενασχολήσεις του με τα κοινά αφού η παντελής απουσία του από τους δρόμους της Γλυφάδας μας έκανε να ξεχάσουμε την ύπαρξή του. Αντιθέτως μάλιστα, με την "σκληρή και άτεγκτη" στάση που κράτησε 4 χρόνια απέναντι στον Παπανικολάου, το είχαμε πάρει απόφαση οτι θα ήταν ένας άλλος υποψήφιος στον συνδυασμό του δημάρχου προσκυνώντας και γυμνάζοντας τη μέση του για τις κυβιστήσεις.

Αλλά διαβάσαμε οτι αποφάσισε (!!!) να ξανακατέβει με την παράταξή του για να μας... ξανασώσει, υπενθυμίζοντας πόσα καλά έκανε όταν ήταν δήμαρχος.

Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην αναφέρουμε κάποια σημεία από την συνέντευξή του, αλλά με ένα μεγάλο, τεράστιο ερώτημα στο τέλος.

Λέει λοιπόν οτι όταν ανέλαβε το Δήμο τον έβαλε σε τάξη, έκανε ορθολογική αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού, των μηχανημάτων, των υλικών, παράλληλα δε έκανε τόσες δράσεις όσες δεν έχουν γίνει ποτέ στο Δήμο! Είπε επίσης οτι αν δεν είχε ξεκινήσει ο ίδιος το θέμα του νεκροταφείου δεν θα είχε τελιώσει ποτέ. Είπε για όλες τις δράσεις που τις έφτασε στο μέγιστο μέτρο απόδωσης, βελτίωσε τις κοινωνικές απολαβές τόσο του κοινωνικού παντοπωλείου, όσο των φιλανθρωπικών δράσεων, κοινωνικό φροντιστήριο, φαρμακείο, βοηθήματα κλπ. Για κάθε ένα κοινωνικό θέμα είχε ως δήμαρχος τεράστια συμμετοχή στην ανάπτυξη.

Εμείς θα λέγαμε οτι και λίγα λέει στην συνέντευξή του. Ειδικά σε θέματα κοινωνικών δομών ήταν πρώτος μακράν από όλους τους άλλους την τελευταία 20ετία. Πλατείες, υπαίθρια γυμναστήρια κ.α. που δεν τα ανέφερε καν. Ναι έκανε πολύ κοινωνικό έργο, αλλά δεν αναγνωρίστηκε.

Κι εδώ ερχόμαστε στο ερώτημα που προείπαμε. Αφού κ. Κόκκορη κάνατε τόσο καλή δουλειά και προσφέρατε τόσα πολλά γιατί χάσατε τις εκλογές από τον ξενόφερτο Παπανικολάου; Γιατί στην τότε προεκλογική περίοδο ήσασταν ανύπαρκτος στην προβολή σας, όταν ο Παπανικολάου μόνο στην τουαλέτα μας δεν είχε την φωτογραφία του;  Γιατί οι Γλυφαδιώτες δεν σας σεβάστηκαν για το έργο σας; Πως επιτρέψατε σε έναν πολιτικάντη να σας εκμηδενίσει από τον δημαρχιακό θώκο;

Τι έφταιξε κ. Κόκκορη και σας διέλυσε ο σημερινός δήμαρχος; Και τι είναι αυτό που σας εμπνέει και πιστεύετε οτι θα σας τιμήσει ο λαός με την ψήφο του και θα σας εμπιστευτεί πάλι το τιμόνι της πόλης;

Αυτήν την απάντηση στα πιο απλά ερωτήματα θέλουμε κ. Κόκκορη. Πως έγινε και χάσατε τις εκλογές με τόση προσφορά στους Γλυφαδιώτες το 2014 και τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε οτι θα ξαναγίνετε δήμαρχος στη πόλη.

Ελπίζουμε οτι μέχρι τον άλλο μήνα θα έχουμε απάντηση.