Menu
A+ A A-

ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟ ΘΕΟΔΩΣΟΠΟΥΛΕ

Μπορεί να είναι ο πρώτος από τους διαμαρτυρόμενους δημοτικούς συμβούλους του 

ξενόφερτου Παπανικολάου που ανεξαρτοποιήθηκε από την χειρότερη δημοτική αρχή όλων των ετών ως Δήμος η Γλυφάδα,

μπορεί να επιμένει σε αυτή του την απόφαση κλείνοντας τα αφτιά του στις γλυκόλογες σειρήνες του δασκαλάκου μαζί με άλλους που του υπόσχονται πάλι θέσεις και αξιώματα αλλά...

Μπάζει βρε Στέλιο η συνέντευξη που έδωσες σε τοπική εφημερίδα. Όσο και να ήθελε να σε προμοτάρει με τις πιασάρικες ερωτήσεις η δημοσιογράφος, πάλι συνεχίζεις να λες αντικρουόμενες απαντήσεις. Σε βαθμό μάλιστα να διερωτόμαστε...

Απλά ασχολούμαστε γιατί δεν μας αρέσει να μας λένε οτι μας "παίζουν" διότι και ανάγνωση γνωρίζουμε αλλά όταν ανοίγουμε τα τεφτέρια εκεί βλέπουμε τις καθημερινές σας αποδώσεις.

Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με την αφεντιά σου γιατί μας απογοήτευσες οικτρά. Αλλιώς σε περιμέναμε ως δημοτικό σύμβουλο, κάτι από αγίνωτο καρπούζι μας βγήκες. Γνωρίζουμε οτι και στις επόμενες εκλογές, με όποια παράταξη πας, θα σε τιμήσουν οι φίλοι σου διότι έχεις αυτό το κάτι που σε κάνει συμπαθή.

Βέβαια κι εσύ, όπως και οι υπόλοιποι "σωτήρες" θα κριθείτε από το λαό της Γλυφάδας και θα βοηθήσουμε κι εμείς για να θυμηθούν την πορεία όλων σας αυτά τα 4 χρόνια αδράνειας, συνενοχής και αδιαφορίας.

Θέλουμε να σου υποβάλλουμε κι εμείς ένα ερώτημα. Ερώτημα που ίσως μας βοηθήσει να καταλάβουμε την ανεξαρτοποίησή σου.

Διαβάζοντας την συνέντευξή σου η εφημερίδα αλλά κι εσύ προσωπικά αναφέρεις οτι η πράξη της ανεξαρτοποίησής σου δεν ήταν προϊόν εν βρασμώ ψυχής αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Αλλά μόλις λίγες γραμμές πιο πάνω αναφέρει η εφημερίδα οτι ήθελες να μιλήσεις στο δημοτικό συμβούλιο για την Πολιτική Προστασία της πόλης και οι συνάδελφοί σου δεν το δέχθηκαν. Αυτόν τον λόγο επικαλείσαι. Είπες κατά λέξη: "Η ανεξαρτοποίηση ήταν μια ώριμη σκέψη, της οποίας προηγήθηκαν πολλά γεγονότα για να καταλήξω σε αυτήν. Βέβαια το κομβικό σημείο ήταν οτι δεν δέχθηκαν οι συνάδελφοι της παράταξής μου να μιλήσω."

Μας μπέρδεψες βρε Στέλιο. Δηλαδή αν σε άφηναν οι της παράταξής σου να μιλήσεις δεν θα κατέθετες το χαρτί της ανεξαρτοποίησης; Τότε αν έπαιζε αυτή η περίπτωση στη σκέψη σου, πως το ήξερες και ήδη την είχες γράψει σε υπολογιστή και την είχες μάλιστα υπογράψει; Κάπου το καταλαβαίνεις και ο ίδιος οτι παίζει να σε μπερδέψουν με την λογική του Καραγκιόζη έτσι όπως τα λες.

Αλλά δεν μπορούμε να κρατηθούμε και θα σχολιάσουμε άλλη μία παράγραφο της συνέντευξής σου. Λες: "Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει "ποιός σου έβγαλε πιο βαθιά το μάτι; Ο αδερφός!" Δηλαδή Στέλιο τον Παπανικολάου τον είχες "αδερφό;" Τότε πολλά αδέρφια θα έχεις στη Γλυφάδεα βρε Στέλιο. Κανόνισε τα κληρονομικά σου τουλάχιστον.

Δυστυχώς την πορεία σου την έχεις προδιαγράψει Στέλιο. Καταλαβαίνεις οτι ήδη έχεις αρχίσει να πληρώνεις το τίμημα της αδερφοσύνης. Κάτσε τώρα να σε λοιδωρούν τα μεταφερόμενα γιουσουφάκια του 4ου ορόφου που ΕΣΥ τους έβαλες εκεί με τις ψήφους σου και τους γιγάντωσες με την σιωπή σου.