Menu
A+ A A-

Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ

Παρά την μεγάλη εγκληματική ενέργεια της Κυβέρνησης που άφησε να 

απανθρακωθούν άνθρωποι και να σταθεί δίπλα στους πληγέντες από την μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική,

εδώ στη Γλυφάδα συντελείται μία άλλη εξίσου σημαντική εγκληματική ενέργεια από απόφαση της Δημοτικής αρχής να γεμίσει τον παράνομο χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων με εύφλεκτα υλικά σε περίοδο μάλιστα μεγάλης επικινδυνότητας, όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Με αυτήν την ενέργεια ο ξενόφερτος Παπανικολάου μαζί με την άσχετη και εξίσου επικίνδυνη αντιδήμαρχο καθαριότητας  Καφκά δείχνουν ξεκάθαρα και με τον πιο προκλητικό και αδιάφορο τρόπο οτι δεν τους ενδιαφέρει αν οι κάτοικοι της περιοχής καούν από μία φωτία, ή οτι είναι πολύ πιθανόν να καούν πάλι δέντρα, σπίτια και περιουσίες των Γλυφαδιωτών.

Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε την ίδια ημέρα που πήρε φωτιά η Ανατολική Αττική με τις τεράστιες απώλειες σε ανθρώπους και περιουσίες στο χώρο του ΣΜΑ Γλυφάδας. Χώρος που η ίδια η πολιτεία και τα ανώτατα δικαστήρια τον κήρυξαν παράνομο και οτι πρέπει να κλείσει άμεσα, επιβάλλοντας πολλές φορές οικονομικά πρόστιμα στο Δήμο Γλυφάδας. Σε επόμενο άρθρο θα σας δημοσιοποιήσουμε ολόκληρο το ρεπορτάζ που κάνουμε για την απόφαση του Παπανικολάου να μην υπακούει στις αποφάσεις των ανώτατων δικαστηρίων της χώρας, να μην υπολογίζει τίποτα και κανέναν που όπως το βλέπουμε εμείς, μόνο η βολευτική ασυλία θα τον γλυτώσει από τα χέρια της Δικαιοσύνης. Θα σας δημοσιοποιήσουμε όλες τις αποφάσεις που έχουν κηρύξει παράνομο το ΣΜΑ, το κλειστό γυμναστήριο κλπ.

Με αυτήν την πραγματικότητα, είναι τουλάχιστον διακομωδώμηση για τους Γλυφαδιώτες η πολυδιαφημιζόμενη από τους ίδιους "ευαισθησία" (Παπανικολάου - Καυκά) οτι πηγαίνουν καθημερινά στο Μάτι Αττικής για να βοηθήσουν τους εκεί κατοίκους από την πυρκαγιά, και αφήνουν πίσω τους τόννους σκουπιδιών με εύφλεκτα υλικά που από καθαρή τύχη δεν άρπαξε φωτιά, όπως πολλές φορές στο παρελθόν.

Δείτε τώρα και την επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που τόσο την έχουμε κατηγορήσει όλοι μας για ολιγωρία και αδιαφορία στην προηγούμενη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.), για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην περιοχή της Περιφέρειας Αττικής.

Η Γ.Γ.Π.Π. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά:
Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για:
- την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε,
- την τοποθεσία, το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς,
- το είδος της βλάστησης που καίγεται.

Εκτακα μέτρα πρόληψης, λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Απευθυνόμαστε πλέον σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές, διωκτικές και άλλες αρχές και τους ενημερώνουμε για την βλακώδη ενέργεια των διοικούντων Παπανικολάου και Καφκά να γεμήσουν με εύφλεκτα υλικά στον παράνομο χώρο του ΣΜΑ από όπου μπορεί να προκληθεί μεγάλη καταστροφή.
Παρακαλώ όπως Ελέγξατε αν υπάρχει   κίνδυνος πυρκαγιάς  λογω των ανακοινωσεων της ΓΓ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για Υψηλές Θερμοκρασίες στο ΣΜΑ Γλυφάδας στην οδό Παναγούλη 3.
- Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και κάθε αρμόδια Αρχή να προχωρήσει στην Κατεδάφιση ή την σφράγισγη του ΣΜΑ, σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ 2941/ 2014 σε συνδυασμό με τα έγγραφα της Περιφέρειας Αττικής.