Menu
A+ A A-

ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΧΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!!

Σε στιγμές κρίσης γράφουμε μόνο πρωτογενείς χρήσιμες πληροφορίες ή 

κοινοποιούμε τέτοιες από άλλους. Δεν γράφουμε πόσο άσχημα αισθανόμαστε και ποσό λυπόμαστε που οι άλλοι καίγονται.

Στο πεδίο της μαζικής επικοινωνίας είναι ακριβώς το ίδιο με το να κυκλοφορούμε στην ΛΕΑ. Συγκρατηθήκαμε όπως επιβάλλετο και εκφράζουμε τώρα την αγανάκτησή μας γιατί η επιβίωση όλων είναι προσωπική υπόθεση όλων μας.

Ακριβώς όμως επειδή μιλάμε για επιβίωση, δεν μπορούμε τώρα που κατέπεσε ο κουρνιαχτός της πολυτέλειας, να μην σχολιάσουμε σε καιρό κρίσης, πείνας, αυτοκτονιών και αστέγων τον πολυτελέστατο, προκλητικότατο και επικοινωνιακό θέαμα που κατήντησαν τον γάμο τους ο δήμαρχος Παπανικολάου με την κ. Ντογιάκου.

Ένα γάμο που έχει ως αντίκτυπο να δείξει ο ταώς Παπανικολάου στον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη οτι έχει όλα τα "εχέγγυα" για να τον βάλει στη λίστα του ψηφοδελτίου για βολευτή.

Εμείς παρακολουθήσαμε από νωρίς τα ξημερώματα τις δραστηριότητες των εργατών του Δήμου, που κυριολεκτικά έγλυψαν τους δρόμους και τις πλατείες όπου θα γίνετο ο γάμος. Αλλά ταυτόχρονα πήγαμε και λίγο παραπέρα, στην Αγία Τριάδα και στην Άνω Γλυφάδα για να σας δείξουμε τον αντίποδα αυτής της μεγαλομανίας.

Πλούτος και χλιδή εκεί που θα παντρεύετο ο Παπανικολάου, Βρώμα και δυσωδία για τους κατοίκους της Γλυφάδας από τα σκουπίδια μπροστά στα σπίτια τους.

Δείτε πως σχολίασε σε ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του εφημερίδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ο εκδότης κ. Ηλίας Κουτσώνας τον "γάμο του αιώνα" όπως τον χαρακτήρισαν οι αντιδήμαρχοι του Παπανικολάου:

ΔΥΟ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΓΑΜΟΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ.

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ο Άκης ξόδεψε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με τα κλεμμένα.

Ο Γ. Παπανικολάου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Διαβάστε και την αγανάκτηση ενός άλλου Γλυφαδιώτη του κ. Μιχάλη Μιχελάκη, με αφορμή τον πολυτελή γάμο του Παπανικολάου που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ιντερνετ:

Παντρεύτηκε ο δήμαρχος από εδώ, παντρεύτηκε ο δήμαρχος από εκεί. Βεγγαλικά και φιέστες. Φιγούρα και χλιδή. Μας τα κάνατε τούμπανο ρε μ@λ@κες. Τόσος κόσμος παντρεύεται και δεν γίνεται θέμα. Μήπως επειδή τον πάντρεψε ο Κωστάκης; Και τι έγινε; Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί. Ρε σοβαρευτείτε ρε. Ο κόσμος πεινάει. Κόβουν συντάξεις από συνταξιούχους που έφτυσαν αίμα. Η ανεργία καλπάζει. Οι νέοι δουλεύουν ανασφάλιστοι για μισθούς πείνας. Άλλοι νέοι φεύγουν για το εξωτερικό. Κι εσείς ασχολείστε με τα πανηγύρια και τις φιέστες. Ποιος αλήθεια πλήρωσε για όλες αυτές τις φιέστες;;;;; Έλεος ρε μ@λ@κες.

Θα σας δείξουμε τώρα και τις φωτό που σας προείπαμε για να έρθουμε στα ίσα μας και να θαυμάσετε τι και ποιόν ψηφίσατε. Οι φωτό που θα δείτε είναι την ίδια ημέρα τραβηγμένες με λίγες ώρες διαφορά.

Ο πλούτος και η χλιδή δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε κάποιες φωτογραφίες. Εμείς αυτό που θα πούμε είναι οτι με τέτοια χαλιά, με τρία (!!!) βίντεο γουόλ κλπ, ούτε ο πριγκηπικός γάμος στην Αγγλία μπορεί να αντιπαρατεθεί στην μεγαλομανία των δύο νεονύμφων.

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες από νωρίς το πρωί που οι εργάτες του Δήμου έγλυψαν τους γύρω δρόμους όπως ποτέ δεν έκαναν για τους Γλυφαδιώτες.

Δείτε τώρα τις δεκάδες των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια ημέρα από τους δρόμους της Αγίας Τριάδας και της Άνω Γλυφάδας. Επισημαίνουμε οτι όλη η Γλυφάδας είναι στην ίδια κατάσταση, επιβεβαιώνοντας το γεγονός οτι η κ. Καφκά ως υπεύθυνη αντιδήμαρχος, φορούσε τέλεια τουαλέτα στο γάμο. Γιατί από άλλου είδους ικανότητες...

Υπάρχουν δεκάδες άλλες τέτοιες φωτογραφίες που μαρτυρούν όλα τα προαναφερόμενα. Σκοπός μας, το έχετε ήδη καταλάβει, δεν είναι να είμαστε αρεστοί στις πάσης φύσεως εξουσία. Τριάντα τρία χρόνια είμαστε το ίδιο. Ούτε σκοπός μας είναι να περιμένουμε κάποια απολαβή από τους εκάστοτε διοικούντες. Άλλωστε είναι τόσο πολυφαγάδες και μονοφαγάδες που ούτε στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους που κυριολεκτικά τον βοήθησαν μέχρι θανάτου να γίνει δήμαρχος, τους έστιψε και τους πέταξε στα αζήτητα.

Εμείς θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε. Εσείς αποφασίστε τι διοίκηση θέλετε.