Menu
A+ A A-

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

Πολύ έντονα φημολογείται στα στέκια της Γλυφάδας οτι ο δήμαρχος της Γλυφάδας κ. 

Γιώργος Παπανικολάου έχει στρέψει το βλέμμα του στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα θέσει υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν αυτές.

Είναι μια κίνηση του κ. Παπανικολάου που προκαλεί ανησυχία στην μεγαλύτερη μερίδα του Γλυφαδιώτικου λαού, αφού είναι γνωστό στοις πάσι οτι ως δήμαρχος είναι ανεπανάληπτος, αναμορφωτής και του αναγνωρίζουν οτι είναι ο δήμαρχος της καρδιάς τους.

Υπάρχουν βέβαια κάποια προβληματάκια, διαδικαστικού κυρίως χαρακτήρα, που έρχονται ως εμπόδια στο όραμά του, οτι εκτός από τη Γλυφάδα μπορεί να σώσει και όλη την Ελλάδα. Και έτσι είναι, αφού με την μοναδική σε εγκεφαλική διάνεια που διακατέχει τον εαυτό του τον ακολουθούν και οι κολλητοί του που ο κάθε ένας μπορεί να δει πως κατάντησαν την Γλυφάδα. Προς το καλύτερο βέβαια.

Τα πρώτα προβληματάκια είναι δικαστικού χαρακτήρα. Βγαίνουν κάποιοι περίεργοι τύποι και τον κατηγορούν για μαϊμού δημοτικά συμβούλια, πλαστές αποφάσεις που αφορούν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Τι εννοούν δηλαδή; οτι ο δήμαρχος της καρδιάς μας έβαλε χέρι στα εκατομμύρια του Δημοτικού ταμείου;;; Μη χειρότερα Κύριε... Αυτό το άγιο παιδί με τις Αρσακειάδες που έχει στο πλευρό του να απλώσει χέρι στο μέλι;;;;

Αλλά αυτοί οι κακοί άνθρωποι που το λένε, πήγαν στον Εισαγγελέα και κατέθεσαν φάκελλο παχύ σαν τόμο του Μπαμπινιώτη. Και ο Εισαγγελέας, γελάστηκε βασικά, και διέταξε ανακρίσεις. Εγώ προσωπικά εκτιμώ οτι όλη αυτή η κίνηση θα πέσει στο κενό. Άλλωστε είναι ο δήμαρχος της καρδιάς μας.

Άλλο προβληματάκι είναι οτι άλλοι κακοί άνθρωποι βρήκαν λέει 256 αποφάσεις του Γκολφ που κηρύχτηκαν παράνομες και έχουν έρθει οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο και ήδη κάποιες ανώτερες υπηρεσίες έβγαλαν φιρμάνι οτι ο δήμαρχος της καρδιάς μας θα κατηγορηθεί πάλι για κάποια εκατομμύρια!!!! Μα είναι δυνατόν;;; Ο αναμορφωτής της Γλυφάδας; Μπα, εκτιμώ οτι και αυτή είναι προβοκάτσια που του κάνουν οι αντίπαλοί του στο Δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται οτι κάποιοι έχασαν τη μάσα και του επιτίθεντε για να τον εκβιάσουν και να υποκύψει ο Παπανικολάου.

Τώρα για κάποια άλλα εκατομμύρια που φαίνεται οτι κάπου στο δρόμο χάθηκαν και αφορούσαν οικοδομικά υλικά, μην τους ακούτε... Λάσπη στον ανεμνηστήρα ρίχνουν. Εδώ όλη η Γλυφάδα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.

Υπάρχουν βέβαια και τα άλλα προβληματάκια. Λένε οι κακές γλώσσες οτι οι Βολευτές της Β΄Αθηνών είναι πολύ δυσαρεστημένοι από τον Παπανικολάου γιατί δεν τους τάϊσε όπως περίμεναν. Δεν τον θέλουν στο κύκλωμα. Ακόμα και ο πρόεδρος, ο Κούλης ντε, δεν τον γουστάρει. Μην δίνεται σημασία. Έχει κάνει τρεις κινήσεις ο αναμορφωτής της Γλυφάδας και θα τους ρουμπώσει όλους.

Πρώτη κίνηση. Καραμανλής... Κουμπάρος στο γάμο δεν θα πει στον Κούλη να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο;

Δεύτερη κίνηση. Σαμαράς... Κολλητός του πεθερού Ντογιάκου είναι ο τ. πρωθυπουργός. Δεν θα πει στον Κούλη να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο;

Τρίτη κίνηση. Ο λαός της Γλυφάδας... Κάπου πληροφορηθήκαμε οτι στο σύνολό του ο λαός της Γλυφάδας θα κάνει συλλαλητήριο υπέρ του Παπανικολάου αν δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο.

Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που παντού βλέπουν φαντάσματα που κλέβουν υπαρκτά και στέρεα πράγματα. Λένε οτι  ο δήμαρχος της καρδιάς μας έχει αποφασίσει να πάει για βολευτής και για δύο άλλους λόγους.

Ο πρώτος είναι αν ω μη γένοιτο στραβωθεί η Δικαιοσύνη και βγάλουν κάποια απόφαση καταδικαστική γι αυτόν, να έχει την βολευτική ασυλία και έτσι να μην τρέχει τίποτα και χωρίς πρόβλημα. Κάτι όπως του Βαρβιτσιώτη για να καταλάβετε.

Ο δεύτερος λόγος είναι αυτός ο προβοκατόρικος νόμος του Τσίπρα με την απλή αναλογική, που για να εκδικηθεί τον Παπανικολάου που του παίρνει τη δόξα, δεν θα μπορεί ο δήμαρχος της καρδιάς μας να κάνει τα δικά του κουμάντα. Θα πρέπει να δίνει και λογαριασμό σε κάποιους άλλους που θα αναγκαστεί να συνεργαστεί. Διότι δεν συζητάμε ποιός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στη Γλυφάδας. Περπατώντας θα βγει ο Παπανικολάου. Τόσο που σχεδόν όλοι οι αντίπαλοί του σκέφτονται να μην κατέβουν στις εκλογές για να μπορεί ο αναμορφωτής της Γλυφάδας να πάρει το ποσοστό που χρειάζεται για να μας ξανασώσει. Σιγά τώρα μην αναγκαστεί ο Παπανικολάου να μοιράσει την πίτα... Της εξουσίας εννοούμε...

Αλλά όπως φαίνεται μπορεί να γίνει και κάποια στραβή στο μέλλον...

Εμείς θα παρακαλέσουμε  τον δήμαρχο της καρδιάς μας να μείνει στη Γλυφάδα. Θα πέσουμε γονατιστοί στα γόνατα να τον ικετεύσουμε να παραμείνει δήμαρχος. Μην μας εγκαταλείψεις δήμαρχε της Γλυφάδας. Μόνο εσένα θέλουμε. Θέλουμε να αποτελειώσεις αυτό που ξεκίνησες. Δεν βλέπεις τον Τσιπροκαμμένο; 

Σε θέλουμε εδώ, να κάνεις τον προεκλογικό σου αγώνα, να είμαστε από κοντά σου, να σε ακολουθούμε...Κάνε μας τη χάρη να παραμείνεις στη Γλυφάδα, σώσε μας από τα λαμόγια. Αν δεν είσαι εσύ, τι λόγο ύπαρξης θα έχουμε;