Menu
A+ A A-

ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Όσο κι αν προσπαθούν οι εκπρόσωποί μας στο Δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας να 

μας πείσουν οτι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συνεχής, απρόσκοπτη, ανιδιοτελής και η προσφορά για τον συνάνθρωπο, τόσο οι πράξεις που εφαρμόζουν τους διαψεύδουν καθημερινά και αδιάλλειπτα.

Ειδικά τώρα που από το Σεπτέμβριο και μετά θα μας βομβαρδίζουν με προεκλογικά συνθήματα και το πόσο μας στάθηκαν δίπλα μας στα καθημερινά και άλλα προβλήματα, θα πρέπει να γνωρίζετε αν κάτι από αυτά που θα σας πουν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Δεν υπάρχει ούτε ένας από δαύτους, τους 41 συν τον δήμαρχο Παπανικολάου να μην έχει περάσει την πόρτα κάποιου Εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ήδη τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές σχεδόν το σύνολο του Δημοτικού συμβουλίου έχει περάσει από τον Ανακριτή για να δώσει κατάθεση για τις μαϊμού συνεδριάσεις και στην έκδοση πλαστών αποφάσεων που αφορούσαν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αλλά και αυτά στην ώρα τους.

Σε αυτό το ρεπορτάζ θα αναφερθούμε για την δήθεν αντιπαλότητα των Παπανικολάου - Κόκκορη, που κατηγορούνται από απλούς πολίτες μέχρι δημόσιες ελεγκτικές διωκτικές αρχές για παραπτώματα και παραβάσεις καθήκοντος.

Εμείς θα ρωτήσουμε, αν και είμαστε σίγουροι οτι κανένας δεν θα απαντήσει, να μας πουν και οι δύο αν τα επίσημα έγγραφα που θα παρουσιάσουμε είναι αληθινά ή πλαστά, με ρίσκο να μας κατηγορήσουν για συκοφαντική δυσφήμιση, και τι αφορούν ως θέματα. Άντε κύριοι δήμαρχοι, πέστε την αλήθεια στο Γλυφαδιώτικο λαό. Δεσμευόμαστε οτι οποιαδήποτε απάντηση μας στείλετε θα την δημοσιεύσουμε και ο λαός ας εκτιμήσει την ηθική σας.

Ξεκινάμε λέγοντάς σας οτι θα σας παρουσιάσουμε επτά αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής των τελευταίων δύο μηνών. Καταλαβαίνετε οτι αν σας δημοσιεύσουμε όλα αυτά τα χρόνια τι γίνεται, θα γράφουμε μέχρι αύριο το πρωί. Αποφάσεις που πήραν οι "ηθικοί" και "έντιμοι" δημοτικοί σύμβουλοι που ορίζουν δικηγόρους για να παραστούν στον Ανακριτή για λογαριασμό των Παπανικολάου και Κόκκορη για αδικήματα που αφορούν την πορεία τους στα Δημοτικά έδρανα.

Δείτε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για δύο αναθέσεις στον δικηγόρο κολλητό του Παπανικολάου κ. Γεωργούλα Απόστολο, που συνήρθε στις 24/5/2018 και με αριθμούς αποφάσεων  436 και 437. Η πρώτη αφορά την παραπομπή για απολογία και υπεράσπιση του Παπανικολάου ενώπιον της 5ης Πταισματοδίκης Αθηνών και η δεύτερη απόφαση αφορά την υπεράσπιση των δημοτικών συμβούλων (δεν αναφέρεται σε πόσους, άρα μάλλον για όλους) στον 29ο Πταισματοδίκη Αθηνών για πιθανό αδίκημα στα καθήκοντά τους.

Δείτε τις δύο αποφάσεις και συνεχίζουμε το ρεπορτάζ.

Δείτε τώρα την απόφαση 475 της οικονομικής επιτροπής που έγινε στις 6/6/2018 και αφορά πάλι την κακή διοίκηση του δημάρχου Παπανικολάου στα ανώτερα δικαστήρια που τον κατηγορούν Δημόσιες Ελεγκτικές διωκτικές αρχές.

Δείτε τώρα 4 αποφάσεις που ψηφίσθηκαν την ίδια ημέρα στην οικονομική επιτροπή στις 20/6/2018. Όπως βλέπετε από τις ημερομηνίες σχεδόν καθημερινά έχουμε στον Εισαγγελέα ή στον Ανακριτή υπόλογους τον δήμαρχο Παπανικολάου, τον τ. δήμαρχο Κόκκορη αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους.

Η απόφαση 494 αφορά την περιβόητη υπόθεση επί δημαρχίας Κόκκορη που έδωσε 200.000,00 ευρώ σε μια εταιρεία για ένα τεχνολογικό σύστημα που ... δεν δούλεψε ποτέ καθώς οι υπάλληλοι έβαλαν την υπογραφή τους για το οκ αλλά τα χρήματα τα τσέπωσε η εταιρεία με εντολή Κόκκορη. Πριν ένα χρόνο ο Δήμος Γλυφάδας αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα ως παρανόμως δοθέντα, και φτάσαμε στο σημείο να πλήρωσε ο Δήμος 400.000,00 ευρώ για το... τίποτα. Εδώ έχουμε και κάτι άλλο, ιδιαιτέρως ανησυχητικό για την ηθική των διοικούντων.

Με την υπ. αριθ. 345 απόφαση που πήρε η οικονομική επιτροπή στις 3/5/2018 ψηφίσθηκε ομόφωνα η ανάθεση σε δικηγόρο ενώπιον των δικαστηρίων.

Όμως ξανάρχεται πάλι η υπόθεση στην οικονομική επιτροπή στις 20/6/2018, μετά από ενάμισυ μήνα, και με αριθμό απόφασης 494 και ακριβώς για τον ίδιο λόγο το ξαναφέρνουν και ψηφίζεται πλέον ως κατά πλειοψηφία. Κανείς δεν δίνει εξήγηση τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των Γλυφαδιωτών. Επισημαίνουμε οτι η υπόθεση βρωμάει κακούργημα λόγω του ύψους του ποσού και υπεύθυνος και υπόλογος είναι κατ' αρχήν ο Κόκκορης. Φυσικά ο Παπανικολάου κάνει τα πάντα για να υπάρχει σκοταδισμός στην υπόθεση αυτή.

Ερχόμαστε τώρα να σας δημοσιοποιήσουμε και δύο αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής με αριθμό 497 και 507 που ψηφίσθηκαν πάλι στις 20/6/2018 και αφορούν τον τ. δήμαρχο Κώστα Κόκκορη. Η πρώτη αφορά την ανάθεση σε δικηγόρο για να παραστεί ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα στα πλαίσια της Ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του από τον Εισαγγελέα για την πράξη της απιστίας κατά συναυτουργία, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Επισημαίνουμε οτι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς αφορά η υπόθεση καθώς έχουν φροντίσει να υπάρχει μαύρο σκοτάδι στην πληροφόρηση. Φυσικά, αφού δεν πληρώνει ο Κόκκορης από την τσέπη του διαβάστε οτι ψηφίζουν οι "αδαμάντινοι" της ηθικής να δώσουν κάτι παραπάνω στον δικηγόρο, είπαμε λεφτά υπάρχουν.

Στην δεύτερη υπόθεση της ανάθεσης σε δικηγόρο με τον αριθμό απόφασης 507, πάλι στις 20/6/2018 (κατά "σύμπτωση" σε όλες αυτές τις αναθέσεις έτυχε να προεδρεύει το "μωρό" του Βαρβιτσιώτη και μελλοντικός υποψήφιος δήμαρχος (τρομάρα του) ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης). Πραγματικά αυτή η οξυδέρκεια αυτού του παιδιού είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει η επιστήμη, αφορά τον Κόκκορη για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για παράβαση καθήκοντος κατά εξακολούθηση από πολίτη. Όλως τυχαίως αυτή η δίωξη, όπως θα σας δείξουμε παρακάτω, σύντροφος του Κόκκορη είναι ο δήμαρχος Παπανικολάου. Δηλαδή πολίτης μήνυσε αυτούς τους δύο αν και... αντίπαλοι. Μυστήρια πράγματα...

Δείτε τώρα για την ίδια υπόθεση μια άλλη απόφαση πάλι στις 20/6/2018, πάλι προεδρεύοντος του σαϊνιού Βουγιουκλάκη, με αριθμό απόφασης 510 που αναθέτει σε δικηγόρο τη σύνταξη υπομνήματος για λογαριασμό του Παπανικολάου για την ποινική δίωξη πολίτη, όπως ακριβώς του Κόκκορη πιο πάνω.

Και όλες αυτές είναι μόνο μέσα σε 45 ημέρες. Φανταστείτε τα προηγούμενα χρόνια ή τους επόμενους μήνες τι θα γίνει. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να σας ενημερώνουμε για τις "ηθικές" και τις "αξίες" που έχουν όλοι αυτοί που ζητούσαν εναγωνίως την ψήφο σας πριν τις εκλογές για να σας σώσουν και το τι θα επακολουθήσει για τις επόμενες προεκλογικές εξαγγελίες των ίδιων αυτών που είναι τακτικότατοι πελάτες της Δικαιοσύνης για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματά μας.