Menu
A+ A A-

ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΓΥΑΛΟ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

Αν μη τι άλλο αυτή η δημοτική αρχή δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε χωρίς πάντα να 

μην προσπαθεί να διατηρήσει την κωμικότητα των πράξεών της που δυστυχώς είναι η καθαρή κοροϊδία στους Γλυφαδιώτες με σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας.

Φτάνοντας ένα χρόνο περίπου πριν τις Δημοτικές εκλογές, οι αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των βολεμένων του ξενόφερτου Παπανικολάου και των συμβούλων εκείνων που ανήκουν στους αντι βολεμένους αρχίζει να αντικατοπτρίζει στον αγώνα αυτής της εφημερίδας

 για διασπάθιση, κακοδιαχείρηση, κακοδιοίκηση, αλλά κυρίως στην κοροϊδία αυτης της δημοτικής αρχής που θα μείνει στη μνήμη μας ως η χειροτέρα όλων των άλλων που πέρασε από τη Γλυφάδα.

Έστω και αργά βλέπουμε οτι πρωτοκλασάτα στελέχη του Παπανικολάου δημόσια αντικρούουν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έτσι μία εντύπωση ναι μεν πλουραλισμού αλλά κυρίως εσωστρέφειας για τις ψευδείς ειδήσεις που βγάζουν προς τα έξω δημοτικοί σύμβουλοι.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η προσπάθεια της κ. Παπάζογλου Μαίρης να τονίσει στους φίλους της στο διαδίκτυο οτι η καθαριότητα στο Δήμο είναι αρίστη έναντι άλλων Δήμων και απονέμει τα εύσημα στην διορισμένη αντιδήμαρχο κ. Καυκά για την προσπάθειά της.

Από την άλλη για το ίδιο ακριβώς θέμα και απαντώντας στην τοποθέτηση αυτή 'ερχεται ο κ. Τζούβελης Γιάννης και απαντά οτι δεν είναι έτσι, δημοσιεύει κάποια επίσημα έγγραφα και διερωτάται που αποσκοπεί αυτή η διαστρέβλωση της αλήθειας και της κοροϊδίας στον Γλυφαδιώτικο λαό.

Πριν σας αναπαράγουμε το τι είπε ο κάθε ένας εξ αυτών, τονίζουμε οτι με κανέναν που ανήκει στην ομάδα Παπανικολάου δεχόμαστε κάποια συζήτηση. Τους έχουμε στη μεριά της ζυγαριάς των πολιτικών άσχετων και ανύπαρκτων. Τους έχουμε τοποθετήσει στο κατάστιχο των υπολόγων και των εμπαιζόντων του Γλυφαδιώτικου λαού. Άρα δεν προμοτάρουμε τον κ. Τζούβελη, που τον θεωρούμε βασικό υπαίτιο για την ανεκτικότητά του στον Παπανικολάου απέναντι στους συμπολίτες του και άργησε πολύ να βγάλει δημόσιο λόγο.

Δείτε τι έγραψε η κ. Παπάζογλου στο F/B χθες και τι απάντησε σε αυτήν ο κ. Τζούβελης.

Μαρία Παπάζογλου: Εχθές πήγα στο Περιστέρι για να παρακολουθήσω τους αγώνες του 

τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου Ευρυάλη. Περνώντας τα όρια του Δήμου Γλυφάδας και μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου η εικόνα ήταν θλιβερή. Όλοι οι δρόμοι, όλοι οι κάδοι από τους δήμους που πέρασα ήταν γεμάτοι σκουπίδια. Μυρωδιές που δεν μπορούσες να σταθείς. Θα μου πείτε ότι οι χωματερές ήταν κλειστές, ναι αλλά πώς ο δικός μας Δήμος ήταν καθαρός? Πώς εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα? Δεν καταλάβαμε γιατί η καθαριότητα στον Δήμο μας δούλεψε σκληρά. Για να σκεφτούμε λίγο πια θα ήταν η εικόνα της πόλης μας μετά την βροχή? Θεωρώ λοιπόν ότι οφείλουμε πολλά ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στην αντιδήμαρχο Άννυ Καυκά και σε όλους τους υπαλλήλους της καθαριότητας. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.Μπράβο σας.
Γιάννης Τζούβελης: Διαβάσαμε μια ανάρτηση της κυρίας Παπάζογλου που έλεγε πόσο καθαρή 

είναι η Γλυφάδα παρόλο την διακοπή της λειτουργίας του ΧΥΤΑ. Όντως ήταν πολύ καθαρή σε όλα τα επίπεδα. Όπως ανάρτησε και η κυρία Καυκα σχόλιο που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Και η ερώτηση είναι απλή, γιατί ξόδεψαν αυτό το ποσό αφού δεν υπήρχαν σκουπίδια;

Εκτέλεση της προμήθειας, με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ)», ενδεικτικού προϋπολογισμού 3.472,00€ (συμπ/νου ΦΠΑ 24%), με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Λόγω διακοπής λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, κατόπιν τεχνικού προβλήματος, δεν κατέστη δυνατή η συλλογή απορριμμάτων από τις 09/06/2018. Ως εκ τούτου και για λόγους δημόσιας υγείας, κρίνεται απαραίτητος ο ψεκασμός των κάδων απορριμμάτων, με κατάλληλο σκεύασμα, σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου μας.

Αυτές ήταν οι δημόσιες ανακοινώσεις των δύο δημοτικών συμβούλων του Παπανικολάου. Για να δώσουμε κάποια στοιχεία, ο κ. Τζούβελης απαντώντας στην κ. Παπάζογλου ποαρέθεσε κάποιο ποσό που δώθηκε σε κάποιον επιχειρηματία για να ψεκάσει επειγόντως τα σκουπίδια στους κάδους πριν εξαπλωθούν τα όποια μικρόβια. Άρα υπήρχαν σκουπίδια αφού δώθηκε αυτό το ποσό. Το θέμα είναι που αποσκοπούσε η κ. Παπάζογλου με τον ύμνο της στην κ. Καυκά; Αλλά και ο κ. Τζούβελης όποτε γίνει δημοτικό συμβούλιο θα ρωτήσει την κ. Παπάζογλου να πάρει εξηγήσεις;

Εμείς σας παραθέτουμε τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν οτι δώθηκαν κάποια χιλιάρικα για τον επείγοντα ψεκασμό των σκουπιδιών στη Γλυφάδα.