Menu
A+ A A-

ΛΕΙΨΟ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ, ΛΕΙΨΗ Η ΠΙΣΣΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο η κόντρα 

μεταξύ των δημάρχων Γλυφάδας κ. Παπανικολάου και του Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο,

εξ αιτίας της ασφαλτόστρωσης της οδού Γούναρη, όπου ο κ. Κωνσταντάτος απαγόρευσε να γίνει η ασφαλτόστρωση στον δικό του τομέα του δρόμου της Γούναρη,

 επικαλούμενος τότε οτι δεν του κατατέθηκε η μελέτη του έργου, ούτε η ποιότητα της πίσσας αλλά τόνισε οτι τα έργα αυτά ο Παπανικολάου τα κάνει στο σκοτάδι, αφήνοντας σαφείς κατηγορίες οτι κάτι δεν πάει καλά με το επίπεδο της σωστής εργασίας.

Τότε ο κ. Παπανικολάου έβγαινε στα δικά του κανάλια και παρίστανε τηλεοπτικά τον Βασιλάκη Καίλα που τον κατατρέχει η άδικη κοινωνία.

Αλλά όπως λέει ο λαός, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Μόλις πριν τρεις ημέρες ο Παπανικολάου με την γνωστή εταιρεία ασφαλτόστρωσε την Γεννηματά αλλά η κακοτεχνία δεν μπόρεσε να καλυφτεί για λίγο καιρό και δημιουργήθηκαν δύο τεράστιες λακκούβες στη μέση ακριβώς του δρόμου, όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα.

Μόλις τρεις ημέρες μετά!!! Εκτός το τραγικό του πράγματος ο Παπανικολάου για άλλη μια φορά προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες... όχι στην κακοτεχνία του εργολάβου αλλά στη "μανία" της φύσης που τρυπάει από μόνη της τους σωλήνες του νερού κι έτσι έγινε η καθίζηση της ασφάλτου. Πάλι καλά που ο δήμαρχος Γλυφάδας δεν έριξε τις ευθύνες και στον ... Κόπερφιλντ.

Έτσι αντί να βγει παλληκαρίσια, λέμε τώρα, και να ομολογήσει οτι έγινε κάποιο λάθος, κατηγόρησε τη μάνα φύση και όποιος χαχόλος τους πιστέψει κέρδος είναι.

Σήμερα το πρωί, συνεργείο του Δήμου μπάλωσε όπως όπως τις λακκούβες για να μην προλάβει κανένας να κάνει κάποια καταγγελία για την κακοτεχνία του εργολάβου.

Τι εννοούμε; Γιατί ο δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος έκανε τους βαρείς υπαινιγμούς για την "εντιμότητα" του κ. Παπανικολάου και του έργου γενικότερα;

Κατ' αρχήν θα πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες οτι ο εργολάβος θα πρέπει να "σκάψει" το παλιό οδόστρωμα από 6 έως 8 πόντους. Αυτό σημαίνει οτι με το βάθος αυτό η άσφαλτος μένει στο έδαφος, δυναμώνει και είναι πολύ δύσκολο να συμβούν περίεργες καταστάσεις. Εμείς πάμε οποιοδήποτε στοίχημα, οτι το βάθος του "σκαψίματος" του εργολάβου δεν ξεπέρασε τους 2 - 2,5 πόντους. Πολύ έντονη η διαφορά που ακόμα και ένας εντελώς άσχετος με την ασφαλτόστρωση μπορεί να διακρίνει. Επίσης κανένας δεν πήγε να μετρήσει στη λακκούβα το πάχος της πίσσας. Όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, μας δικαιώνει απόλυτα στην εκτίμησή μας των 2 - 2,5 πόντων. Ο κ. Παπανικολάου ποτέ δεν είδε αυτήν την διαφορά; Τότε τι έβγαζε φωτογραφίες τις νύχτες οτι ήταν παρών και επέβλεπε το έργο; Μήπως ήθελε να επιβλέψει κάποια άλλα, όπως αυτά που τον κατήγγειλε δημόσια ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος; Γνωρίζετε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ "γλυτώνει" ο εργολάβος από την ποσότητα της πίσσας;

Γιατί κανένας της αντιπολίτευσης δεν έκανε καταγγελία στο υπουργείο για την ποιότητα της πίσσας; Κατά πόσον είναι η επιτρεπτή ποιότητα της πίσσας που ρίχνει ο εργολάβος του Παπανικολάου;

Δυστυχώς μην περιμένετε απαντήσεις στα εύλογα αυτά ερωτήματα. Όλοι σιωπούν και δεν κινείτε τίποτα. Απλά εμείς δημοσιοποιούμε το γεγονός, δίνουμε τα πραγματικά στοιχεία που πρέπει να εφαρμόσουν οι αρμόδιοι κι από εκεί και πέρα έχουμε μπουχτίσει από τις πολιτικές πατσαβούρες που έχουμε εκλέξει για δημοτικούς συμβούλους.