Menu
A+ A A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ

Οι παράνομες ενέργειες και διαδικασίες που καθημερινά εφαρμόζουν όλοι οι 

διοικούντες της δημοτικής επιχείρησης ΓΚΟΛΦ Α.Ε. και ζημιώνουν κυρίως οικονομικά την περιουσία του Γλυφαδιώτικου λαού, πλέον μόνο με την άμεση παρέμβαση όλων των Διωκτικών αρχών της Ελλάδας μπορεί να σταματήσει.

Οι ανεξέλεγκτες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αποφάσεις που λαμβάνουν, δικαιολογούν το θράσος όλων των διοικούντων να μην υπολογίζουν Νόμους και καταστατικά και να ασελγούν με την πολιτική ανηθικότητα που τους περιβάλλει και να χάνονται άγνωστα σημαντικά ποσά από το Δημοτικό ταμείο.

Επισημαίνουμε οτι την διοίκηση του ΓΚΟΛΦ Α.Ε. την αποτελούν δημοτικοί σύμβουλοι του Παπανικολάου, του Κόκκορη, του Βοργιά και της Λυγνού. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την νομιμότητα και την διαδικασία της σωστής και χρηστής διοίκησης. Όλοι τους κοροϊδεύουν τον λαό της Γλυφάδας και παίζουν παράνομα παιχνίδια στην πλάτη του. Γνωρίζοντας την βαρύτατη καταγγελία που κάνουμε, προκαλούμε όποιον νομίζει οτι είναι ηθικός και πολιτικά έντιμος από την ανεύθυνη αυτή Διοίκηση να μας κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Τα πολιτικά πιόνια των "αρχηγών" όλων των παρατάξεων αισθάνονται ασφαλή από την σιωπή του κ. Κοκκινάκη που για τους δικούς του λόγους δεν ασκεί τον έλεγχο που ορίζει ο Νόμος στη διοίκηση του ΓΚΟΛΦ Α.Ε.

Καθημερινά θα δημοσιοποιούμε οικονομικά σκάνδαλα που διαπράττουν οι διοικούντες της δημοτικής επιχείρησης και ας ελπίσουμε οτι όλοι οι κρατικοί λειτουργοί δεν θα είναι σαν τον κ. Κοκκινάκη και κάποιος θα επιτελέσει το καθήκον του.

Δείτε μία απόφαση της διοίκησης που ομόφωνα ψήφισαν τα πολιτικά πιόνια των παρατάξεων. Αφορά μία απόφαση για κλάδεμα των ευκαλύπτων που βρίσκονται στο χώρο του Γκολφ. Ψηφίζουν να δώσουν 10.044 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ για να κλαδέψουν τους ευκαλύπτους. Με μία έρευνα που κάναμε και από πληροφορίες που μάθαμε, τα δέντρα αυτά δεν είναι παραπάνω από 12 μαζί με κάτι λεύκες. Μάλιστα στην απόφασή τους (σας την παραθέτουμε πιο κάτω) μιλάνε για κατεπείγον θέμα και χωρίς διαγωνισμό, έστω και πρόχειρο, αναθέτουν με απευθείας ανάθεση την εργασία. Δηλαδή εντελώς ξαφνικά, είδαν οτι τα δέντρα αυτά χρειάζονται επειγόντως κλάδεμα και δεν θα μπορούσε να περιμένει δέκα ημέρες (και πολλές λέμε) να γίνει κάποιος στοιχειώδης διαγωνισμός, αποφασίζοντας να το αναθέσουν άμεσα και σε όποιον γουστάρουν. Αλλά επειδή εμείς μιλάμε με φωτογραφίες, μόλις δύο ημερών φωτο, σας φαίνονται τα δέντρα αυτά για κλαδεμένα;

Αν όντως τα δέντρα αυτά είναι γύρω στα δώδεκα (ευκάλυπτοι και λεύκες) θεωρείτε οτι τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στην εργασία; Δίνετε περίπου 1.000 ευρώ για το κλάδεμα ενός δέντρου;;;;;; Μήπως είσαστε λίγο υπερβολικοί;;;; Κύριε Κοκκινάκη εσείς τι λέτε;;;; Αλλά και όταν τελείωσε η εργασία του κλαδέματος, γιατί δεν αναρτήσατε και το τιμολόγιο του επιχειρηματία που πληρώθηκε και έκανε την εργασία; Για να δούμε ποιός είναι; Κι αυτό κρυφό; Μήπως τελικά δεν υπήρξε κλάδεμα, έστω και αυτό με το τεράστιο ποσό, και τα χρήματα πήγαν υπέρ πίστεως και φιλανθρωπίας; Αλλά οι παρανομίες δεν σταματούν εδώ. Δείτε παρακάτω και το σημαντικό.

Εδώ όμως υπάρχει κι άλλη μεγάλη παρανομία όλης της διοίκησης της επιχείρησης, που ούτε κι αυτήν δεν "είδε" ο κ. Κοκκινάκης. Δείτε την ημερομηνία που πάρθηκε η απόφαση για το κλάδεμα των ευκαλύπτων και την έγκριση του ποσού. Η ημερομηνία είναι  17 Νοεμβρίου του 2016 !!!! Κοντά δύο χρόνια πριν. Δείτε πότε ανέβασαν στη Διαύγεια την απόφαση του 2016. Την ανέβασαν στις 30 Μαίου του 2018!!!! Ενάμισυ χρόνο μετά!!!

ΑΔΑ: 6ΘΦΠΟΕΨΖ-ΧΤΟ - Λήψη απόφασης για κλάδεμα ευκαλύπτων

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Προβολή αρχείου

Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης: 30/05/2018 16:07:50
 
Δείτε τώρα τον σχετικό Νόμο που διέπει όλες τις αποφάσεις που υποχρεωτικά αναρτούνται στην Διαύγεια και πότε έχουν ισχύ. Ειδάλλως είναι άκυρες και αν έχουν δωθεί στον οποιονδήποτε χρήματα, ο κ. Κοκκινάκης θα πρέπει να κάνει καταλογιστική πράξη και το ποσόν να πληρωθεί από τα μέλη της Διοίκησης και να κατατεθούν στο ταμείο. Άλλως είναι παράνομοι όλοι. Ο νόμος είναι σαφής: Όλες οι αποφάσεις ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!!! Άρα τα χρήματα που δώθηκαν είναι παράνομα. Άρα θα πρέπει όλοι της διοίκησης θα πρέπει να τα βάλουν από τη τσέπη τους. Το ακούτε κ. Κοκκινάκη;
Προσεχώς όλα τα οικονομικά σκάνδαλα και οι παράνομες αποφάσεις της διοίκησης του Γκολφ.

Με αυτό το Νόμο, ΟΛΕΣ οι αναρτημένες πράξεις που έχουν αναρτήσει για να καλυφθούν από την παρανομία τους οι Διοικούντες, αυτομάτως κρίνονται ΟΛΕΣ οι πράξεις που έγιναν παράνομες. Όλες οι συμβάσεις που πληρώθηκαν, όλες οι προμήθειες που αγόρασαν, όλες οι εργασίες που έγιναν και γενικά στο σύνολό τους όλες οι αποφάσεις ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και ο καθένας μπορεί να τις προσβάλλει. Φυσικά όλοι οι Διοικούντες θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους όλα τα χρήματα που έχουν πληρώσει σε διάφορες εργασίες, προμήθειες, προσλήψεις κλπ.