Menu
A+ A A-

ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ

Μία δημοτική αρχή κρίνεται από τους Δημότες της από την πολιτική της βούληση, την 

ικανότητα και την προσφορά που δείχνει κατά την διάρκεια της θητείας της από τις επιλύσεις των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Επειδή έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής επτά διαφορετικές δημοτικές αρχές, σχεδόν όλες υστερούσαν ακριβώς σε αυτά τα μικρά καθημερινά προβλήματα.

Προβλήματα όμως που σημάδευαν το κατά πόσο ο εκάστοτε Δήμαρχος με τους συνεργάτες του ήθελαν να βοηθήσουν και όχι να κοροϊδέψουν τους Δημότες τους. Αυτά ακριβώς τα μικροπροβλήματα ήταν το στοιχείο εκείνο που οι Δημότες μετρούσαν την ώρα της κάλπης.

Από θεάματα όλοι οι δήμαρχοι τα έκαναν στην εντέλεια. Κάθε θέαμα προσέλκυε χιλιάδες κόσμο. Θέλετε να θυμηθούμε τον προφέσορα των θεαμάτων στη Γλυφάδα, τον Στέλιο Λανδράκη; Χιλιάδες των χιλιάδων ήταν παρόντες σε κάθε θέαμα. Κι όμως έχασε από τον ανύπαρκτο Σφακιανάκη... Αλλά και οι άλλοι τα ίδια. Και αν νομίζουν οι σημερινοί προσωρινοί που κατέχουν την δημοτική εξουσία οτι με θεατράκια, μουσικές βραδιές κλπ θα έχουν σίγουρη την επανεκλογή τους... ας κοιτάξουν την ιστορία πίσω τους.

Όσο βαρετά και απελπιστικά επίμονοι δείχνουμε στην προτεραιότητά μας να δημοσιοποιούμε τα χάλια της Γλυφάδας, δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σας γίνει βίωμα τι και ποιοί είναι αυτοί που διοικούν σήμερα. Τόσο πολιτικά άχρηστοι και ανίκανοι για διοίκηση δεν έχουμε ξαναδεί στη Γλυφάδα. Η βρώμα στα πιο κεντρικά σημεία, σπασμένες πλάκες και κολονάκια πεζοδρομίων, σπασμένοι κάδοι κλπ είναι καθημερινότητα που μας αποκαρδιώνει όλους.

Και το χειρότερο; Δεν γίνεται να υφίστανται οι Δημότες τέτοιου είδους προβληματική ανικανότητα και οι άμεσα υπεύθυνοι να βρίσκονται στα κομμωτήρια ή να παίζουν τάβλι δημόσια και να τους βλέπει ο κάθε Δημότης.

Γιατί πως να το κάνουμε όταν στα πλέον κεντρικότερα σημεία της Γλυφάδας με διερχόμενους χιλιάδες κατοίκους και περαστικούς κάθε μέρα να βλέπουν εικόνες τέτοιες που σας δείχνουμε στις φωτό; Και για να γνωρίζετε αυτές οι εικόνες είναι πάρα πολύ καιρό έτσι και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε να επιλύσει αυτά τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

Που βρίσκονται οι άμεσα υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής για να δώσουν μία απλή εντολή και τα κολονάκια να ξαναμπούν στη θέση τους ή η κολώνα της ΔΕΗ να φύγει από αυτό το σημείο και να πάει στα σκουπίδια ή όπου αλλού στο διάολο θέλουν; Πόσο δύσκολο είναι η κ. Καυκά ως αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος να δώσει εντολή στο συνεργείο του Δήμου να φτιάξουν τα κολονάκια; Είναι πάνω από δύο μήνες εκεί.

Φυσικά έχουμε και το άλλο μπουμπούκι της δημοτικής αρχής. Το αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Αγγελάτο Δημήτρη. Μάλλον ο Παπανικολάου θέλει να μας κάνει πλάκα με αυτόν τον τύπο. Το άκρον άωτον της πολιτικής ανυπαρξίας και ασχετοσύνης. Και σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, τον πληρώνουμε για να τον έχουμε καμάρι μας, του δίνουμε δωρεάν αυτοκίνητο κ.α. Κι αυτός; Τι κάνει αυτός;

Δείτε παρακάτω στη φωτό που τον πετύχαμε. Αργά το απόγευμα, να έχει το δημοτικό αυτοκίνητο παρκαρισμένο για όποτε του καπνίσει να το παραδώσει (αν το παραδίδει) και να παίζει τάβλι φάτσα κάρτα στη Γούναρη!!!!

Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Θαυμάστε αντιδημάρχους, θαυμάστε τον ζήλο που δείχνουν στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων, θαυμάστε ικανότητες.