Menu
A+ A A-

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ

Συνεχίζοντας την έρευνα στους δρόμους και τις πλατείες της Γλυφάδας κάνοντας το 

ρεπορτάζ της καθημερινότητας που μας αφορά όλους

και σύμφωνα με τις καταγγελίες Δημοτών που έρχονται στην εφημερίδα μας κατόπιν των επίσημων καταγγελιών στο ειδικό πρόγραμμα του Δήμου Γλυφάδας, το fix my city,

οι πολίτες βλέπουν οτι άδικα χάνουν τον καιρό τους αφού κανείς από τους αρμόδιους δεν δίνει λύση στο πρόβλημά τους.

Η αδιαφορία και η περιφρόνηση των προσωρινών διοικούντων της δημοτικής αρχής έχει αγανακτήσει τους Γλυφαδιώτες και (δυστυχώς) μας κάνουν τις καταγγελίες μήπως και αν δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα που έχουν καταγγείλει τύχει της μέριμνας των α(να)ρμοδίων.

Είναι φυσικά γνωστό οτι ο ξενόφερτος Παπανικολάου με την μεταφερόμενη παρέα του ποσώς τους ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο της Γλυφάδας. Έργα βιτρίνας και θεαμάτων άντε και λίγο παντεσπάνι και τελιώσανε.

Αυτό αποδεικνύεται τρανά από τις εκατοντάδες καταγγελίες στο πρόγραμμα που φυσικά εισπράττουν διά της σιωπής και αδιαφορίας την απάντηση σε οτι καταγγέλουν. Εμείς προσωπικά έχουμε γίνει δέκτες δεκάδων τέτοιων καταγγελιών που βρισκόμαστε στην άσχημη θέση να αξιολογούμε ποιές από αυτές "αξίζει" να τις δημοσιοποιήσουμε, καθώς είναι ευνόητο οτι δεν μπορούμε να διαθέσουμε τόσο χώρο και να ικανοποιήσουμε όλους τους καταγγέλοντες. Πάντως προσπαθούμε.

Αν και τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επιβάλλουν την τάξη και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, εν τούτοις πρέπει να υπάρχει και η πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής που θα δίνει τις πρέπουσες εντολές και να κατευθύνει τα καθημερινά προβλήματα προς επίλυση. Δυστυχώς στη Γλυφάδα δεν γίνεται αυτό. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία είναι ο κ. Μάριος Κασσέρης. Ποτέ δεν έπεισε για την αξία του, την προσφορά του στα 4 χρόνια που πέρασαν. Τώρα γιατί ο Παπανικολάου του δείχνει εμπιστοσύνη, αυτό αν γράψουμε το λόγο θα υποστούμε τις κυρώσεις του Νόμου.

Μάλλον ο κ. Κασσέρης δεν ξέρει προς τα που πέφτει η κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, ούτε έχει πάει ποτέ στις Τεχνικές υπηρεσίες, ούτε στην πιάτσα ταξί που υπάρχει εκεί. Το λέμε αυτό γιατί όπως μας πληροφόρησαν οι Γλυφαδιώτες οδηγοί των ταξί αυτή η μοτοσυκλέττα που σας παρουσιάζουμε στις φωτό είναι εκεί ακούνητη 5 χρόνια!!! Με το ειδικό σήμα του εγκαταλελλειμένου πάνω από 1 χρόνο!!! Δείτε και την επίσημη καταγγελία του πολίτη με τις σχετικές πληροφορίες στο fix my city και τον αριθμό πρωτοκόλλου. Δείτε τις σχετικές φωτο.

Δείτε ακόμη μία εγκαταλελλειμένη μηχανή στην Λαμπράκη και Δασκαρόλη. Την πήραν είδηση οι της Δημοτικής Αστυνομίας, έθεσαν το σήμα εγκατάλλειψης αλλά κάποιος φαίνεται οτι δεν θέλησε να γίνει η εκκαθάριση του χώρου και η μοτοσυκλέττα βρίσκεται συνέχεια εκεί για να προκαλεί με τη σαβούρα που διαθέτει κάθε σώφρων και λογικό περαστικό. Δείτε την καταγγελία στο fix my city και τις σχετικές φωτο.

Προς γνώση όλων των ενδιαφερομένων σας παρουσιάζουμε  και την τελευταία παροχή διευκρινήσεων που εστάλη από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.