Menu
A+ A A-

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

Περίεργη η κατάσταση με το Διοικητικό συμβούλιο του Νομικού προσώπου του 

Δήμου Γλυφάδας με την επωνυμία ΚΑΠΠΑ.

Οι λάθος κινήσεις του Παπανικολάου με την απόφασή του να φύγει από πρόεδρος και να τοποθετήσει άλλον Δημοτικό σύμβουλο στη θέση του, τον αξιόλογο οικονομολόγο κ. Νίκο Νικολάου, έχει στεφθεί μέχρι σήμερα από παταγώδη αποτυχία. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να φανεί στα μάτια των "δικών" του δημοτικών συμβούλων.

Η εφημερίδα μας αναζητά με ρεπορτάζ την αλήθεια και εκτιμούμε οτι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας δημοσιοποιήσουμε όλο το παιχνίδι που στήθηκε για να καμφθούν οι εναπομείναντες αξιόλογοι δημοτικοί του σύμβουλοι και με την παρουσία τους να νομιμοποιήσουν τις παράτυπες ή παράνομες ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης του ΚΑΠΠΑ.

Για αύριο όμως Πρωτομαγιά, είχε κανονιστεί να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις προς τους κατοίκους της Γλυφάδας. Είχε βγει και το επίσημο δελτίο τύπου και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου μαζί με τις απαραίτητες φωτο και αφίσσες για τις εκδηλώσεις, που τις διοργάνωνε αποκλειστικά το ΚΑΠΠΑ.

Όμως οι καταστάσεις ξέφυγαν από την νομιμότητα και αρχίζει το θέμα να μυρίζει ύποπτα. Δείτε τις φωτο και το δελτίο τύπου και συνεχίζουμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτομαγιά με οχήματα εποχής στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Γλυφάδας γιορτάζει και αυτή την Πρωτομαγιά με τους δημότες του, σε μία μεγάλη εκδήλωση που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων (αντικών) και συναυλία.

Συγκεκριμένα, αυτή την Τρίτη, 1η Μαΐου, ο Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της σας καλούν να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά του 2018 με τη «2η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας», από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ζωντανή συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «48 Ώρες» μπροστά στην Πλατεία Εσπερίδων.
Η συνάντηση των ιστορικών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί επί της λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά (από το ύψος της Λαμπράκη ως το ύψος της Ζησιμοπούλου), όπου θα υπάρχουν παράλληλα πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, το «live» του συγκροτήματος «48 Ώρες» και πολλά πρωτομαγιάτικα άνθη!

Ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνει Διοικητικό συμβούλιο προχθές, μια ένσταση και μια απόφαση της Αποκεντρωμένης ανέτρεψε τα νομικά δεδομένα της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και έτσι το Δ.Σ. δεν μπόρεσε να συνεδριάσει λόγω νομικού κωλύμματος. Σύντομα το ρεπορτάζ του θέματος.

Αφού δεν έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο σαφώς και δεν πάρθηκε καμμία απόφαση για την υλοποίηση των εκδηλώσεων. Πως λοιπόν ο Παπανικολάου ετοιμάζει τις φιέστες; Πως θα πληρωθούν οι συμμετέχοντες σε αυτές; Βάσει ποιάς απόφασης; Τα αυτοκίνητα αντίκες ποιός θα τα πληρώσει για να έρθουν; Το συγκρότημα που θα τραγουδήσει με ποιά απόφαση θα πληρωθεί; Τα φυτά που θα μοιραστούν ποιός θα τα πληρώσει; Αν τα πληρώσει ο δήμαρχος από την τσέπη του κανέναν πρόβλημα. Δηλαδή θέλει να μας πει ο Παπανικολάου οτι αύριο ή μεθαύριο που θα συνέρθει το Δ.Σ. θα πάρουν απόφαση ετεροχρονισμένη για να πληρωθούν οι συμμετέχοντες; Μα αυτή είναι καραμπινάτη παρανομία και σαφώς αν και όποτε έρθει τέτοιο θέμα εμείς οι ίδιοι θα καταγγείλουμε τα μέλη του Δ.Σ. που θα το ψηφίσουν και θα ζητήσουμε να αποδωθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες σε όσους το ψηφίσουν.

Ας προσέξουν λοιπόν οι "μαιμουδένιοι" τι θα πράξουν.