Menu
A+ A A-

ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ.

Η κατάσταση με αυτήν την ανίκανη για να διαχειριστεί τον Δήμο Γλυφάδας δημοτική 

αρχή του ξενόφερτου Παπανικολάου και της μεταφερόμενης παρέας του, συνεχώς τείνει να γίνει ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Ειδικά δε στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου η παραμονή στην κυριότητά του τεράστια οικοδομήματα που δεκαετίες στόλιζαν την πόλη μας έχει καταντήσει από τις χείριστες ενέργειες αυτών των πολιτικών τυχάρπαστων ηγετίσκων να φοβόμαστε οτι ήρθε το τέλος αυτών των περιουσιακών στοιχείων.

Ποτέ, καμμία δημοτική αρχή στο παρελθόν δεν έχει κάνει τόσες γκάφες σε δικαστικό επίπεδο, με κίνδυνο να χαθούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Τόσες γκάφες που είναι κάποιος να απορεί αν τελικά είναι γκάφες ή συμβαίνει κάτι άλλο πολύ χειρότερο από την βλακεία τους.

Ένα σωρό δικαστικές αποφάσεις που βάζουν σε περιπέτεια το κλειστό γυμναστήριο στην Παναγούλη, όπου ο Παπανικολάου με την παρέα του αν και είχαν έγκαιρα ειδοποιηθεί εγγράφως οτι θα εσυζητείτο η νομιμότητα του κλειστού γηπέδου, αυτοί ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αποτέλεσμα να χάσουμε ερήμην το δικαστήριο και να είμαστε λίγο πριν από το κλείσιμο ή το γκρέμισμα του γηπέδου.

Υπάρχουν ακόμα δεκάδες αποφάσεις που λένε οτι ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στο γκαράζ είναι παράνομος και θα πρέπει να κλείσει. Πάλι οι ενέργειες του Παπανικολάου και της παρέας του μας έφεραν σε μια κατάσταση που ίσως αυτές τις ημέρες να μην έχουμε ΣΜΑ για να τοποθετούμε τα σκουπίδια μας. Κι αυτό τυχαίο;

Ήδη ο παράνομος δρόμος που διάνοιξαν είναι σφραγισμένος από τον Εισαγγελέα, ήρθε υπουργός της Κυβέρνησης και έκανε επιτόπια έρευνα, αλλά τελικά αυτή τη στιγμή είναι σφραγισμένος ο παράνομος δρόμος. Αύριο πλήρες ρεπορτάζ για την σφράγιση του παράνομου δρόμου.

Πολλά είναι ακόμη τα "κατορθώματα" του ξενόφερτου Παπανικολάου αλλά είναι ακόμη ένα που είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Μιλάμε για το Γκολφ της Γλυφάδας. Η αδιαφορία, η αλλαζονεία, η υπεροψία αλλά κυρίως η ανικανότητα αυτών που διοικούν σήμερα το τεράστιο αυτό περιουσιακό κομμάτι των Γλυφαδιωτών, κοντεύει να κλείσει ως παράνομο!!! Μάλιστα, μετά το οικονομικό στραπάτσο που μας οδήγησαν με την αποζημίωση του νερού ύψους 925.000 ευρώ, μας οδηγούν με τις ανόητες και βλακώδεις ενέργειες αυτών που διοικούν να κλείσει το Γκολφ επειδή δεν φρόντισαν να έχουν τις απαιτούμενες άδειες που ορίζει ο Νόμος.

Μα πως είναι δυνατόν χρόνια προβλήματα στο Γκολφ να έχουν διογκωθεί τόσο πολύ με τον Παπανικολάου και τους άσχετους που τοποθέτησε να το διοικούν; Μήπως τελικά ο Παπανικολάου βαδίζει σύμφωνα με σχέδιο για το ξεπούλημα του Γκολφ;

Όπως και νάχει, η ουσία είναι οτι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Επίτηδες ή συμπτωματικώς η επιχείρηση του Γκολφ θα κηρύξει φαληριμέντο. Και το λέμε αυτό για τον απλούστατο λόγο οτι πλέον δεν μπορεί η εταιρία να ανταποκριθεί στα καλέσματα της νομιμότητας. Δείτε παρακάτω τα σχετικά έγγραφα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Αν και τα σχετικά έγγραφα τα έχουμε πολύ καιρό στα χέρια μας, θέλαμε να δούμε μέχρι σε ποιό σημείο θα έφτανε το διοικητικό συμβούλιο του Γκολφ να στείλει απάντηση στο ερώτημα της Περιφέρειας. Εσείς νομίζετε οτι το Δ.Σ. του Γκολφ έστειλε ανάλογη απάντηση; Θα γελούσαμε αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η υπόθεση και το κλίμα της ανευθυνότητας δεν ήταν τόσο βαρύ.

Όπως βλέπετε το έγγραφο στάλθηκε από την Περιφέρεια στις 9/2/2018 και εστάλη στο Δ.Σ. του Γκολφ Α.Ε., στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, στο Υγειονομείο της Περιφέρειας και στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ήρθε το ειδικό τμήμα της Περιφέρειας και έκανε αυτοψία στο χώρο του Γκολφ στις 17/1/2018 και μεταξύ άλλων ζητούσαν τις περιβαλλοντικές άδειες κτισμάτων, εγκαταστάσεων κλπ που βρίσκονται μέσα στο χώρο που καλύπτει το Γκολφ και ως Δασική έκταση. Οι αρμόδιοι του Δ.Σ. του Γκολφ τους κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιους εξωγήϊνους. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν οτι για την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία της επιχείρησης θα έπρεπε να υπάρχουν και οι ανάλογες άδειες λειτουργίας. Φυσικά οι αρμόδιοι της επιχείρησης φρόντισαν να... μην υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες. Έτσι οι ελεγκτές τους έδωσαν διωρία μέσα σε 5 σύν 5 ημέρες να απαντήσουν εγγράφως και να εξηγήσουν γιατί στερείται αδείας το Γκολφ. Τι λέει όμως ο Νόμος στην περίπτωση που δεν θα αποστείλλουν απαντήσεις ή δεν θα υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες; Δείτε τι λέει το σχετικό έγγραφο:

" Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν απόψεις ή αυτές κριθούν μη βάσιμες, αναληθείς ή ανεπαρκείς, η υπηρεσία θα προβεί στην εισήγηση για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων (πρόστιμο) για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σύμφωνα με το άρθρο 30 του Νόμου 1650/86, ενώ προβλέπονται και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 28 του ιδίου Νόμου, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει"

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα με την αδειοδότηση είναι πολύ σοβαρό αλλά εκτιμούμε οτι με αυτούς που ορίσθηκαν να το διαχειριστούν είναι ανθρωπίνως αδύνατον να το καταφέρουν. Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν;

Θα πρέπει να χαθεί το Γκολφ από τους Γλυφαδιώτες για να ξυπνήσει ο λαός;