Menu
A+ A A-

ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Κυριολεκτικά καθημερινές είναι οι αναφορές μας για την κακοδιαχείρηση και 

κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος από την δημοτική αρχή Παπανικολάου αλλά, και εδώ είναι η μεγάλη απορία, με την συμμετοχή ή την ανέχεια του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων που σιωπούν συστηματικά και συνεχώς.

Δεν γίνεται να τα βλέπουμε μόνο εμείς αυτά που ψηφίζονται από τους "σωτήρες" της Γλυφάδας και διάφοροι επιτήδειοι εργολάβοι που συμπτωματικά είναι φίλοι της δημοτικής αρχής να τσεπώνουν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνουν έργο που μπορούν άνετα να το κάνουν οι δημοτικοί ειδικοί τεχνίτες υπάλληλοι του Δήμου.

Είχαν φροντίσει οι προηγούμενοι δήμαρχοι να προσλάβουν υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, κηπουρούς, μπογιατζήδες, οικοδόμους κλπ. Δεν γίνεται να πληρώνουμε εργολάβο που για να διώχνει τα πουλιά να του δίνουμε 20.000 ευρώ. Δεν γίνεται να πληρώνουμε εργολάβο με 75.000 ευρώ για την κατασκευή "έργου" που ποτέ δεν έγινε και κάποιοι αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι να τσέπωσαν τα χιλιάρικα. Δεν γίνεται φερ' ειπείν να έχεις ολόκληρο συνεργείο από οικοδόμους, να φτιάχνουν όλων των ειδών οικοδομικές εργασίες, να έχεις ειδικευμένους τεχνίτες για την κατασκευή ή την διόρθωση πλακών πεζοδρομίων και να ψηφίζεις με ελαφρά την καρδία να δίνεις σε οποιονδήποτε ημέτερο δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αφαιρέσουν και να απομακρύνουν φθορές από τα υλικά πεζοδρομίων!!!

Και ευκαιρία δοθείσης μπορεί να απαντήσει ο διορισμένος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Αγγελάτος αν η εταιρία που έχει αναλάβει να φτιάξει κάποια πεζοδρόμια στη Γλυφάδα, η ΖΙΤΑ ΚΑΤ, ύψους 4,5 εκατομμύρια ευρώ και με έκπτωση που άγγιξε το 63%, αν τα υλικά και τις πλάκες που χρησιμοποιεί είναι αγορασμένες από την ίδια ή είναι από τις προμήθειες του Δήμου που τις αγοράσαμε έναντι πολλών εκατομμυρίων από τον "εθνικό" μας εργολάβο τότε κ. Κραμποβίτη και τους τόννους των υλικών (πλάκες, τσιμέντο κλπ) που ποτέ δεν είδαμε και δεν γνωρίζουμε που και αν χρησιμοποιήθηκαν ή δεν ήταν κι αυτές οι αγορές σαν το έργο με τις αυτοβυθιζόμενες μπάρες που πληρώσαμε τον κ. Κραμποβίτη αλλά μπάρες δεν υπήρξαν ποτέ;

Φυσικά ούτε καν περιμένουμε από τον Αγγελάτο κάποια απάντηση, άλλωστε τι να πει; περαστικός είναι, εισπράττει το μηνιάτικο και ούτε που καταλαβαίνει το ρόλο του.

Δείτε το επίσημο έγγραφο που ψήφισαν οι "σωτήρες" μας, έτσι για να πάρουν κάποια δικά τους παιδιά κάποια χιλιάρικα για να αγοράσουν τώρα το Πάσχα το κατσικάκι τους. Χωρίς ντροπή και σεβασμό στα χρήματα του Γλυφαδιώτη.

Δείτε επίσης και το συνεργείο του Δήμου που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά σε πολλά τέτοια σημεία επισκευής, τοποθέτησης και απομάκρυνσης από τα φθαρμένα και αλλιωμένα υλικά. Ή μήπως πάλι θα ξαναδούμε το έργο δημοτικοί υπάλληλοι να δουλεύουν και τα χρήματα να τα τσεπώνουν αναίμακτα οι "τυχεροί" εργολάβοι;

Και κάτι ακόμα. Πολλοί θα αναρωτηθούν όταν προεκλογικά θα αρχίσουν να λένε οι "σωτήρες" μας το τι έκαναν αυτά τα χρόνια στη Γλυφάδα και θα δημοσιοποιήσουμε σε σύνολο όλα τα εκατομμύρια που κατασπαταλήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, μα πως είναι δυνατόν; Η πλάκα θα είναι όταν θα τα λένε οι σημερινοί οτι έκαναν έργα και δεν θα μπορούν να εξηγήσουν το πως εξαφανίστηκαν τα εκατομμύρια. Ας φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι τα οπωροκηπευτικά να τα εξαφανίσουν από τη Γλυφάδα.