Menu
A+ A A-

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του ξενόφερτου Παπανικολάου που 

την διαλαλούσε παντού ήταν να δημιουργήσει στο Δήμο Νομική Υπηρεσία που θα βοηθούσε τα μέγιστα με τις πάμπολλες υποθέσεις που υφίστανται σε καθημερινή βάση.

Ξεσήκωνε μάλιστα τα πλήθη με το ευφυολόγημα οτι σπαταλούσε ο Κόκκορης εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους, που ήταν οι ημέτεροι του τότε δημάρχου και οτι αυτός θα έδινε ένα τέλος σε αυτή τη κακοδιαχείρηση και κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος.

Ξέχωρα βέβαια οτι όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου θα ήταν με νομότυπες διαδικασίες, οι Δημοτικοί σύμβουλοι θα ψήφιζαν έπειτα από νομική γνωμάτευση και έτσι δεν θα διέτρεχαν κίνδυνο να πάνε κατηγορούμενοι, όπως συμβαίνει τώρα.

Αντ' αυτού τι βλέπουμε μετά από τρία χρόνια δημοτικής θητείας;

Μία από τα ίδια. Κατασπατάληση και κακοδιαχείρηση του Δημοτικού χρήματος, αμέτρητοι οι δικηγόροι που είχε στο ψηφοδέλτιό του και να παίρνουν κατά δεκάδες τις υποθέσεις αλλά πάλι οι δικηγόροι του Κόκκορη να λαμβάνουν υποθέσεις του Δήμου σε σημείο μάλιστα να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν επιστήμονες άνθρωποι από τη μία να βρίζουν και να κατηγορούν τον Παπανικολάου και από την άλλη να τον εκλιπαρούν να πάρουν κάποια υπόθεση για να εξασφαλίσουν τον μήνα κάποια κατοστάρικα από το Δημοτικό ταμείο!!!

Δεν θα ήταν υπερβολή αν σας λέγαμε οτι στα τρία χρόνια της δημοτικής θητείας του Παπανικολάου έχουν εκταμιευθεί από το ταμείο του Δήμου εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αμοιβές των δικηγόρων που αναλαμβάνουν υποθέσεις του Δήμου. Για να δείτε πως γίνεται η κατασπατάληση θα σας αναφέρουμε κάποια οικονομικά στοιχεία.

Αν υποθέσουμε οτι ο Παπανικολάου είχε την ηθική και την εντιμότητα να δημιουργήσει πραγματικά νομική υπηρεσία. Ας πούμε οτι θα υπάρχαν δύο δικηγόροι επί καθημερινής βάσης που θα παρίσταντο για το Δήμο σε κάθε δικαστήριο. Η μηνιαία απολαβή τους θα ήταν περίπου 1.500 ευρώ το μήνα. Και οι δύο 3.000 ευρώ τον μήνα. Τον χρόνο 36.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε πλέον οτι η σπάταλη διαχείρηση κοστίζει στο ταμείο και το επιβαρύνει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που θα μπορούσαν αυτά τα χρήματα να διατεθούν σε άλλες δραστηριότητες υπέρ των Γλυφαδιωτών και όχι στις τσέπες των δικηγόρων που έχουν πέσει σαν τα κοράκια στο Δήμο μας.

Κοιτάξτε στον παρακάτω πίνακα μόνο για σήμερα στις 6 Μαρτίου πόσες υποθέσεις έχουν ανατεθεί. 6 στον Παπαρηγόπουλο, τον αποτυχημένο υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του Παπανικολάου και αυτός που δεν προστάτευσε το Δ.Σ. του Γκολφ με αποτέλεσμα να έρχονται οι καταλογισμοί, 5 στον Καραμπασιάδη στον επίσης αποτυχημένο υποψήφιο του Παπανικολάου και όλως τυχαίως μόνο μία στον Γεωργούλα όπου άλλες φορές παίρνει υποθέσεις κατά δεκάδες.

Το ανήθικο και πολιτικά ανέντιμο είναι οτι πάρα πολλές υποθέσεις παίρνει η κόρη του Στέλιου Δίβαρη, αρχηγός παράταξης στην αντιπολίτευση, που απ' ότι φαίνεται έχει δαγκώσει τη γλώσσα του και μέσω της κόρης του βουτάει το δάχτυλο στο μέλι και γλυκαίνεται. Σαφώς όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία αλλά πως θα σας φαινόταν κάποιο παιδί του Μητσοτάκη να έπαιρνε σήμερα νόμιμες κρατικές δουλειές από τον Τσίπρα με την μέθοδο της απευθείας ανάθεσης; Δεν θα υπήρχε σκιά σ' αυτές τις αναθέσεις; Δεν θα υπήρχε διαπλοκή;

Επειδή πολλά θα ειπωθούν προεκλογικά από τους "σωτήρες" της πόλης στις επόμενες εκλογές, τότε θα σας παρουσιάσουμε συνολικά πόσα χρήματα διασπαθιστήκανε από την κατασπατάληση και την κακοδιαχείρηση του Παπανικολάου και της παρέας του. Τότε θα ειπωθούν νούμερα που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτηση από κανέναν. Να δούμε τότε πως θα σας αντιμετωπίσει ο Γλυφαδιώτικος λαός.

Υπομονή, λίγοι μήνες μείνανε...