Menu
A+ A A-

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ 68 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ 19/3/2018

Μετά από ένα χρόνο ακριβώς που αναδείξαμε το γεγονός και ύστερα από καταγγελίες 

δημοτών της Γλυφάδας ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου παραπέμπεται να δικαστεί.

Σ' αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα και δύο τοπικές εφημερίδες που ανέδειξαν το γεγονός. Πρόκειται για τις ιστοσελίδες glyfada web μαζί με την notia-press και όλοι μπορούν να εννοήσουν το πόσο κοστίζει ηθικά και υλικά η κόντρα με την εξουσία.

Το 5μελές Εφετείο θα αποφασίσει στις 19/3/2018 (αν δεν υπάρξει αναβολή) αν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τα δημόσια ελεγκτικά όργανα της χώρας ο κ. Παπανικολάου θα επικαιροποιηθούν από μία καταδίκη. Αυτό που εμείς θέλουμε να καυτηριάσουμε ως γεγονός, είναι τα άτομα που προσλήφθηκαν και με ποιά διαδικασία. Διότι αρκετά από τα ονόματα γνωρίζουμε οτι είναι σύζυγοι κολλητών, φίλοι και συγγενείς της δημοτικής αρχής, αδέλφια, ανήψια, ξαδέλφια, ακόμα και άτομα κυρίως γυναικεία που ελέγχονται για το είδος της σχέσης με αντιδημάρχους. Φυσικά δεν λείπουν τα άτομα κοντινών σχέσεων με δημοτικούς συμβούλους της "αντιπολίτευσης" ή ακόμα και υπαλλήλων του Δήμου που φρόντισαν να προσλάβουν και τα δικά τους παιδιά.

Δεν επιδιώκουμε να θίξουμε άτομα που σίγουρα έχουν ανάγκη την εργασία για την επιβίωσή τους, όπου κι ανήκουν. Δεν γίνεται όμως δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στην αντιπολίτευση να παρακαλάνε την δημοτική αρχή να προσλάβει παιδιά ή συζύγους ατόμων που ήταν μαζί τους ως υποψήφιοι. Νόμιμο είναι αλλά ηθικό είναι; Χώρια που από αυτές τις πράξεις φαίνεται ξεκάθαρα οτι η επιλογή είναι βασικά η κομματική ή η παραταξιακή συμμετοχή.

Διαβάστε τι έγραψε στις 10/3/2017 η τοπική εφημερίδα glyfadaweb όταν δημοσιοποίησε το γεγονός και μαζί με άλλους πολίτες συνέβαλε στα μέγιστα για να παραπεμφθεί ο Παπανικολάου στο 5μελές Εφετείο για να δικαστεί.

Γλυφάδα: Τα ονόματα όσων φρόντισε ρουσφετολογικά ο καταχραστής δήμαρχος Γ. Παπανικολάου

 
Το ζήτημα των 68 ειδικών προσλήψεων ''δασοπυροσβεστών'' καθώς και οι ανανεώσεις των ατομικών συμβάσεων τους από τον Γ. Παπανικολάου προσβάλλει άμεσα τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων συμπολιτών μας.  

Από τις 26/05/2016 ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος προσέλαβε τα 68 άτομα ως ''δασοπυροσβέστες'' με σύμβαση εργασίας τριών μηνών, έκτοτε ανανεώνονται - παρατείνονται - αδιαλείπτως οι συμβάσεις για την κάλυψη των ημετέρων τους.

Ζούμε σε μια πόλη που λίγο πολύ γνωριζόμαστε, και γνωρίζουμε καταστάσεις και πρόσωπα, και έχοντας χιλιάδες συμπολίτες μας σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, η ειδική μέριμνα και ρυθμίσεις από τη πλευρά του ''γαλάζιου'' δημάρχου, για σειρά ημέτερων, και ''κολλητών'' των αντιδημάρχων και αιρετών του, δεν δικαιολογεί την παράταση αυτών των ατόμων σε θέσεις εργασίας του δήμου έναντι όλων των υπολοίπων συμπολιτών μας.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος επικαλείται την αυτοδίκαια παράταση των εν λόγω συμβάσεων, καταχράται το δημόσιο χρήμα για την ευημερία των δήθεν '' δασοπυροσβεστών'', οι οποίοι επίσης, όπως λέγεται, τοποθετήθηκαν στον τομέα καθαριότητας, ενώ έχουμε στοιχεία εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι τελούν σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, και πολλοί εξ αυτών, στον παρελθόντα χρόνο ήταν εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, άρα καθίσταται σαφές ότι η διοίκηση εγκληματεί κατά των συμπολιτών μας.
Εμείς έχοντας αυτά τα στοιχεία, της ειδικής μέριμνας για σειρά ημέτερων, εις βάρος των υπολοίπων συμπολιτών μας, και παράλληλα μια σειρά από παρανομίες στις αιτήσεις μας από τη πλευρά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής προσφεύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.  
Οι συμπολίτες μας διαβάστε στη συνέχεια το σκεπτικό του Γ. Παπανικολάου, καθώς επίσης, διαβάστε προσεκτικά τα ονόματα των 68 '' δασοπυροσβεστών'' και σαφώς θα σχηματίσετε ορθά συμπεράσματα. 


 

Ο δήμος Γλυφάδας αρχικά είχε προσλάβει δασοπυροσβέστες, εργάτες καθαριότητας, η αποκλειστικά υπήρξε η κάλυψη ορισμένων ημέτερων ;

Απ' όσα ακολουθούνται από τη πλευρά του δημάρχου αποδεικνύεται ότι σε πλειάδα περιπτώσεων πρόκειται για γαλάζια ρουσφέτια
Επισημαίνεται ότι αρκετοί από τους αναφερόμενους - και κυρίως με ειδική μέριμνα από τη πλευρά του δημάρχου - διαθέτουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία τους παρέχουν ως οικογένειες σημαντικό μηνιαίο εισόδημα, ενώ στον αντίποδα πληττόμενοι συμπολίτες μας, και κυρίως με μακροχρόνια ανεργία, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.
Πως θεμελιώνει ο δήμαρχος, και υπογράφει, ότι θεωρείται συμφέρον - οφέλεια - του Δήμου να παρατείνει τις συμβάσεις των εν λόγω, όταν έχουμε στο δήμο Γλυφάδας μακροχρόνια ανέργους και πληττόμενους, και κυρίως άτομα με προυπηρεσία στον τομέα καθαριότητας ; Από που αντλεί αυτό το δικαίωμα ; 
Δεδομένου ότι μετά το τρίμηνο το συγκεκριμένο ''προσωπικό'' για τον δήμαρχο έχει εγκληματιστεί, μετά την πυρασφάλεια στο τομέα καθαριότητας, για τον Γ. Παπανικολάου μήπως αύριο θα είναι οι καταλληλότεροι και για την δημοτική αστυνομία, και μεθαύριο - προσεχώς - οι καταλληλότεροι να αναλάβουν διοικητικές θέσεις, μιας που η σχέση κόστους - οφέλους θα είναι μεγαλύτερη για το δήμο ; 
Μήπως είναι προτιμότερο να αναλάβουν μαζί με τις οικογένειες τους την διοίκηση του δήμου, αντί για τους επαγγελματίες πολιτικούς των αστικών κομμάτων, και η σχέση κόστους - οφέλους να είναι μεγαλύτερη για τους ιδίους αντί του κοινωνικού συνόλου ;
Σε εμάς προκαλούν θλίψη αρκετοί αντιπολιτευόμενοι του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν άμεση συμμετοχή στην τέλεση αυτών των ειδικών προσλήψεων και παρατάσεων από την διοίκηση.
Οι συμπολίτες μας, τουλάχιστον όσοι ενημερώνονται επαρκώς, μπορούν να κρίνουν τόσο τα πεπραγμένα του καταχραστή δημάρχου, όσο και σειράς αντιπολιτευόμενων, οι οποίοι για εμάς είναι ανύπαρκτοι.  
Διαδώστε την ανάρτηση στα sosial media, διότι από εσάς εξαρτάται αν θα αλλάξουν οι βασικές παθογένειες στο τόπο μας από τη πλευρά των αστικών κομμάτων, και ειδικότερα όσα ακολουθούνται από τους εγκληματίες αιρετούς Γλυφάδας, οι οποίοι μεριμνούν επιλεκτικά και ασκούν κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση.
Όσοι και όσες από τους συμπολίτες μας θεωρείται εγκληματικές αυτές τις ενέργειες από τη πλευρά του δημάρχου, και επιθυμείται μια μαζική προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και τους αρμοδίους, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: ( Εκτός αν φοβάστε, αν είστε ραγιάδες και προσκυνημένοι, και αναμένετε πότε θα έρθει και η δική σας σειρά να σας κάνουν και εσάς μια ''ειδική ρύθμιση''. Αλλοι να περιμένετε πότε θα γίνει διοίκηση η Χρυσή Αυγή, άλλοι/ες να αναμένετε πότε θα γίνει διοίκηση ο Λαφαζάνης, και μια σειρά των υπολοίπων να περιμένετε τουλάχιστον 650 χρόνια ώστε να εγκριθεί μια από τις αιτήσεις σας στις προκυρήξεις. Σε αντιδιαστολή με εσάς, για τους κολλητούς, τους συγγενείς, και τους ημέτερους ισχύουν τα προαναφερόμενα.
αναδημοσίευση GLYFADA WEB