Menu
A+ A A-

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ!!!

Όταν πριν από δύο χρόνια περίπου γράφαμε επανειλλημένως οτι η διοίκηση του 

Γκολφ παρανομεί με τις προσλήψεις που έκανε είχαμε εισπράξει από τους υπερόπτες και αλλαζόνες αυτής της διοίκησης την χλεύη και την ειρωνία.

Είχαμε εισπράξει περιφρονητικά σχόλια που τολμήσαμε να πούμε κάποιες αλήθειες, που είχαμε τολμήσει να αμφισβητήσουμε την μοναρχία του Παπανικολάου και των συμβούλων του και να τους δημοσιοποιήσουμε τις παράνομες συμβάσεις που έκαναν με τα δικά τους παιδιά, περιφρονώντας τους νόμους για αξιοκρατία και ίση αντιμετώπιση. 

Δυστυχώς γι αυτούς τους αλλαζόνες της τοπικής εξουσίας κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί δεν έσκυψαν το κεφάλι στα εξουσιαστικά κέντρα που επιβάλλουν την ανοχή και τα κουκουλώματα αυτών που διοικούν και είδαν την παρανομία που δημοσιοποιήσαμε και έκαναν το καθήκον τους.

Σε συνολικά 29 άτομα που κρίθηκαν οτι παρανόμως προσλήφθηκαν είχαν γίνει οι καταγγελίες μας. Τόσο ο Παπανικολάου, τόσο η διοίκηση του Γκολφ όσο και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους προσπάθησαν να κουκουλώσουν την αλήθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ήδη ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αφού πήρε το πόρισμα από τον έλεγχο του ΑΣΕΠ που έκρινε οτι αυτές οι προσλήψεις έγιναν με παράνομο τρόπο, τήρησε το γράμμα του Νόμου που σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλει να γίνει καταλογισμός των χρημάτων στα άτομα που ψήφισαν να γίνουν αυτές οι προσλήψεις. Δηλαδή, όπως εμείς το έχουμε υπολογίσει το Διοικητικό συμβούλιο του Γκολφ θα καλεστεί να καταβάλλει στο ταμείο από την τσέπη τους το ποσόν των 200.000,00 ευρώ περίπου για όλους τους παρανόμως προσληφθέντες.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ οτι το ΑΣΕΠ μετά από τον έλεγχο που έκανε και την απόφαση που πήρε για το Πειθαρχικό μέρος, όλο το φάκελλο των παράνομων συμβάσεων τον έστειλε και στον Εισαγγελέα για τις ποινικές πλέον διώξεις αυτών των μελών. Ήδη όπως ενημερωθήκαμε έχει σχηματιστεί δικογραφία και πήρε τον δρόμο των ανακρίσεων και πιθανότατα θα τους προσάψει ο Εισαγγελέας κατηγορίες.

Έχουμε στα χέρια μας, παρά την επιμονή του Παπανικολάου να μην τις έχουμε, δύο από τις πρώτες αποφάσεις καταλογισμών και σας τις δημοσιοποιούμε. Υπολείπονται άλλες 27 τέτοιες αποφάσεις για να κλείσει και ο κύκλος αυτός. Θέλοντας να συνετίσουμε τους άλλους συναδέλφους τους (δεν το βλέπουμε εφικτό γιατί ήδη και το νέο διοικητικό συμβούλιο στις αποφάσεις τους διαδέχεται η μία παράνομη ενέργεια την άλλη και ήδη ετοιμάζονται οι νέες καταγγελίες) σας δημοσιοποιούμε τα ονόματα αυτών που εν γνώσει τους παρανόμησαν.

 

Είναι οι κ.κ. Κουρουπάκης Στυλιανός Πρόεδρος, Λεβετσοβίτης Νίκος Αντιπρόεδρος, Σκαλτσάς Αθανάσιος Αντιπρόεδρος, Γερογιαννάκη Υπακοή διευθύνουσα σύμβουλος, Ντόσκα Παναγιώτα μέλος, Παπαμαύρος Νίκος μέλος, Γιαννόπουλος Βασίλης μέλος, Κουλάλη Ελένη μέλος, Μανιάτη Γεωργία μέλος, Γκιόκα Άννα μέλος, Κλωνάρης Γιώργος μέλος, Κάντσιου Ελπινίκη μέλος, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν σε άλλες παράνομες προσλήψεις ψηφίσει θετικά. Σχεδόν το σύνολο των 13 μελών του διοικητικού συμβουλίου θα κληθεί να πληρώσει την ζημία στο ταμείο του Γκολφ αλλά και να καθίσουν στο εδώλιο του Ποινικού δικαστηρίου.

Είμαστε δε τόσο σίγουροι οτι η αλόγιστη συμπεριφορά του Παπανικολάου και η υπεροψία του έναντι της ηθικής στους Γλυφαδιώτες που για να καλοπιάσει τους θιγέντες θα τους πει οτι θα τους ορίσει με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών και δικηγόρους!!! Είμαστε σίγουροι οτι η παροιμία που λέει οτι "και κερατάς και δαρμένος" θα γίνει ταυτόσημη με τη διοίκηση του Παπανικολάου.

Στην πρώτη απόφαση με την υπ αριθ. 330 καταλογίζεται το ποσόν των 1.230 ευρώ που έδωσαν στον κ. Αλατατσιανό Αλέξανδρο με το πρόσχημα της ενημέρωσης της ιστοσελίδας του Γκολφ (τρέχα γύρευε τι έκανε). 

Δείτε τώρα και την δεύτερη απόφαση για τον καταλογισμό όλων των αποδοχών του παρανόμως προσληφθέντος εκ Κόκκορη προερχόμενος κ. Συλλιγνάκη Κωνσταντίνου με την υπ. αριθ. 807 απόφαση για την διάρκεια πέντε μηνών παράνομη σύμβαση και καλούνται τώρα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γκολφ που ψήφισαν για την πρόσληψη να καταβάλλουν οι ίδιοι τα χρήματα από την τσέπη τους που έλαβε ο προσληφθείς και ανέρχεται στο ποσόν των 6.160,00 ευρώ.

Εν αναμονή και των άλλων καταλογισμών σας ενημερώνουμε οτι τα ποσά θα είναι μεγάλα, αφού οι περισσότεροι είναι της τάξεως των 18.000 ευρώ ετησίως. Όλοι οι καταλογισμοί καθώς τα ποσά, τα ονόματα κλπ σύντομα από την εφημερίδα μας.