Menu
A+ A A-

ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;

Με την διοίκηση της Γλυφάδας υπό του Παπανικολάου και της ξενόφερτης 

μεταφερόμενης παρέας του φτάσαμε σε ένα σημείο που όποιος κάτοικος - πολίτης - Δημότης

τολμήσει να εκφέρει παράπονα ή να έχει αντίθετη γνώμη από αυτούς να λοιδωρείται με χείριστο τρόπο από τους αυλικούς που υποστηρίζουν τον δήμαρχο (έτσι μόνο μπορούν να επιβιώσουν πολιτικά και οικονομικά) ή τα πληρωμένα γιουσουφάκια που διαθέτει.

Ευτυχώς που κάποιοι Δημότες δεν πτοούνται υπό του βάρους των απειλών και των ύβρεων από αυτούς και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται ανιδιοτελώς για την πόλη τους υπομένοντας την χλεύη που εισπράττουν επειδή ενδιαφέρονται. Υπάρχει επώνυμη καταγγελία Δημότη που καταγγέλει πρόσωπο από το Δημαρχείο (από μεταφερόμενο μυστικοσύμβουλο του Παπανικολάου) όπου δέχεται απειλές, ύβρεις και συκοφαντείται οικογενειακώς γιατί τολμάει να έχει.... άλλη γνώμη από αυτήν των διοικούντων!!!

Έτσι, με την ανιδιοτέλεια που τον διακατέχει, ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος τολμά να γράφει και να καταγγείλει επωνύμως προς πάσαν αρμόδια αρχή τα κακώς κείμενα που συναντά στη Γλυφάδα.

Δημοσιεύοντας την τεκμηριωμένη καταγγελία του ελπίζουμε οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής να σκύψουν πάνω στο καθημερινό πρόβλημα, να το λύσουν και όχι να τον χλευάσουν όπως το συνηθίζουν επειδή έχει το θάρρος της γνώμης του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Π Ρ Ο Σ:

Το Δήμο Γλυφάδας Αττικής.

Δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου.

Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας. Μάριο Κασέρη.

Αντιδήμαρχο Πόλης Γλυφάδας, κ. Βουγιουκλάκη.

Υπόψιν του κ. Διοικητή του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΙΤΗΜΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΑναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61.  Τηλ./fax: 210 9645005, κιν. 6972-797960.

Γλυφάδα, 10-01-2018

Από εξαμήνου και πλέον στην οδό Ζέππου - Γλυφάδα, (μεταξύ των οδών Σοφ. Βέμπο και Ιάσονος, πίσω από το ιερό της Εκκλησίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα), είναι σταθμευμένο το αρ. κυκλοφορίας C3 1440 ε.ι.χ.αυτοκίνητο εργοστασίου MERCEDES(ίδετε αυτό στην παρακάτω φωτογραφία), το οποίο είναι ακινητοποιημένο (με χωρίς αέρα στα λάστιχα), κόντρα στην ροή των κινούμενων οχημάτων, μιας και η οδός είναι μονόδρομος-άνοδος.

Επειδή ανέκαθεν κατήγγειλα ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι άχρηστοι - αχρείαστοι για την Πόλη της Γλυφάδας, η παραπάνω φωτογραφία του MERSEDES, όπως και άλλα περιστατικά, π.χ.: Ο λαμπτήρας φωτισμού στον τσιμεντένιο στύλο που βρίσκεται έναντι των αριθ. 13 και 15 της οδού Ιάσονος από μηνών είναι of. (ας είναι καλά οι ηλεκτρολόγοι και ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος), που για χάρη τους η οδός Ιάσονος σε μήκος 100 περίπου μέτρων είναι στα μαύρα σκοτάδια με κίνδυνο επιθέσεις από κακοποιά στοιχεία σε περαστικούς ανθρώπους, καθώς: Διαρρήξεις αυτοκινήτων και διαμερισμάτων. Αντίθετα, ο δήμαρχος, προς δύο μηνών περίπου, φρόντισε όλοι οι λαμπτήρες στον πέριξ της εκκλησίας αύλιο χώρο που είχαν πρόβλημα να τους αντικαταστήσει. 

Επίσης: Τμήματα του πεζοδρομίου στους αριθμούς: 4 και 8 της ιδίας οδού είναι πεζοδρόμια για γιδοπρόβατα και όχι για ανθρώπους, όπως και τα πεζοδρόμια στην οδό Ζέππου (έναντι του ακινητοποιημένου MERCEDΕS), στην οδό Σοφίας Βέμπο και λοιπούς δρόμους (ίδετε σχετικές φωτογραφίες).  Κατά τα λοιπά, τα χιλιάδες λαμπιόνια στα δένδρα και στις μεταλλικές κολώνες που βρίσκονται στις νησίδες και της οδού Σ. Βέμπο, όπως και οι φοίνικες εκ Βραζιλίας σας μάραναν πολιτικά λαμόγια, δαπανώντας 150.000,00€ + 1.324.727,00€ !!!

Ρωτώ, απέξω από τα σπίτια σας, έτσι είναι τα πεζοδρόμια;

Μια αντρική παλιά παροιμία έλεγε: «Μακριά από τον κώλο μου και ας μπει όπου θέλει». Αυτοί ήσασταν, αυτοί είστε και οι ίδιοι θα παραμείνετε επειδή οι περισσότεροι Γλυφαδιώτες κοιμούνται όρθιοι και ναρκωμένοι χειροκροτούν τους πανάθλιους υποψηφίους, αντί να σας πάρουν με τις πέτρες και τα νεράντζια.                                                                                                                        Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση &

Να λάβω γνώση των ενεργειών σας

Ο καταγγέλλων & Αιτών.

Αναστάσιος  Ιωάννη Γιαννακόπουλος.