Menu
A+ A A-

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Άλλη μία εργολαβία με απλόχερη την αγάπη που τρέφουν οι φερόμενοι δύο φίλοι και 

κολλητοί Γκρίλλας Γιώργος  (κολλητός και κουμπάρος του δημάρχου Παπανικολάου) και ο εργολάβος κ. Ντελής Γιώργος εκ Λαμίας (φερόμενος ως κολλητός του Γκρίλλα) σας δημοσιοποιούμε σήμερα.

Με την μέθοδο της απευθείας ανάθεσης χάρισαν κυριολεκτικά άλλα 25.000 ευρώ στον κ. Ντελή, αυτή τη φορά για προμήθεια πλαστικών καθισμάτων, σε συνέχεια της άλλης χαριστικής ανάθεσης στον ίδιο φίλο και κολλητό για την προμήθεια μεταλλικών κερκίδων.

Βέβαια μια απορία που γεννάται, μας πως είναι δυνατόν να αναθέτουμε τέτοιου είδους εργολαβίες και ο "τυχερός" εργολάβος πριν καλά καλά ακόμη τελειώσουν οι διαδικασίες να έχει στήσει τις δουλειές, αυτά είναι ψιλοπράγματα για τους εγκέφαλους του 4ου ορόφου του Δημαρχείου.

Όπως αυτές που έγιναν σε χρόνο ρεκόρ στο γήπεδο της Τερψιθέας. Πριν ακόμη τελειώσουν οι διαδικασίες, όπως βλέπετε, είχαν ήδη τοποθετηθεί και χρησιμοποιήθηκαν από τους φιλάθλους. Τώρα πάλι πως γίνεται και σε κάποιες διαδικασίες τέτοιου είδους, πάντα είναι ανακατεμένος και ο κ. Αγγελάτος Δημήτρης, ε αυτό είναι ερώτημα που μην περιμένετε απάντηση.

Τώρα για όποιον κακόπιστο και κακοπροαίρετο που νομίζει οτι όλοι κλέβουν, εμείς για να τους προλάβουμε τους δείχνουμε τα επίσημα στοιχεία που φαίνεται ολοκάθαρα καθώς και η τιμή.

Στην 1η φωτο σας δείχνουμε τις μεταλλικές κερκίδες και τα πλαστικά καθίσματα που αγοράσαμε "κοψοχρονιά" από τον εργολάβο κ. Ντελή. Στην 2η και 3η φωτο σας δείχνουμε την αξία της κάθε εργολαβίας. Ξεχωριστά οι μεταλλικές κερκίδες και ξεχωριστά τα πλαστικά καθίσματα, που όπως βλέπετε την τιμή μονάδος, μάλλον τον "ρίξαμε" τον ανίδεο εργολάβο, αφού μας χρέωσε "μόνο" το κάθε κάθισμα 15,30 ευρώ. Πολύ εύκολα όποιος θέλει μπορεί να μπει μέσα στις σελίδες άλλων εργολάβων που πουλάνε τα ίδια (πράκτικερ ας πούμε ή Λερόϋ Μερλίν κ.α.) και θα δει πόσο τον "ρίξαμε" τον εργολάβο κ. Ντελή. Αλλά άμα είναι να διαθέτεις καλούς κολλητούς, ε τότε σου κάνουν σπέσιαλ τιμή.

Αυτό που δεν μπορώ να ακούω είναι που λένε οι κακές γλώσσες, οτι αφού είναι για το ίδιο αντικείμενο εργολαβία, γιατί δεν έκανε ο Παπανικολάου μία που μαζί με το ΦΠΑ θα έφτανε τις 50.000 ευρώ (όλο και κάποια έκπτωση θα μας δίνανε και ο Δήμος θα κέρδιζε χρήματα) και τις έσπασε στη μέση από 19.890 η μία και 19.990 η άλλη. Τώρα εσάς σας φαίνεται αυτό που βλέπεται σαν σύνολο να έχουν την ίδια τιμή οι μεταλλικές κερκίδες και τα πλαστικά καθίσματα; Κι όμως έχουν!!! Μας λένε λοιπόν οι κακόπιστοι οτι κάτι κρύβετε από πίσω...

Δηλαδή εμείς τι να πιστέψουμε; Οτι επειδή μέχρι 20.000 ευρώ ο δήμαρχος τα δίνει όπου γουστάρει τάχα μου με τρεις προσφορές και στο μιλητό, ενώ αν υπερβαίνει αυτό το ποσό και μέχρι τις 60.000 ευρώ γίνεται κάποιος τυπικός διαγωνισμός αλλά μπορεί και να χαθεί  η δουλειά, επίτηδες το κανόνισαν και το έσπασαν στη μέση; 

Όχι εμείς δεν το πιστεύουμε. Η εντιμότητα και η προσφορά των στελεχών του Παπανικολάου είναι παροιμιώδης στα χρονικά της Γλυφάδας. Καμιά πολιτική πατσαβούρα δεν μπορεί να συγκριθεί στην εντιμότητα των μεγαλοστελεχών του δημάρχου.

Η διαφάνεια είναι δαχτυλοδειχτούμενη γι αυτούς. Εξ άλλου ο κάθε ένας μπορεί να ψάξει και να δει τις τιμές που δίνουν. Έλεος πια με την κακοπιστία σας οτι όλοι ίδιοι είναι, όλοι κλέβουν και όλοι κονομάνε!!!! 

 

Σ.Σ. Κάποιο τοπικό πολιτικό γατόνι μας είπε οτι ο κ. Ντελής έχει κάνει μαγαζάκι του το ΚΑΠΠΑ και παίρνει πολλές δουλειές. Ε ρε γλέντια... Φανταστείτε τι θα βγάλει το γατόνι...