Menu
A+ A A-

220.000 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ!!!

Με έντονη και ανυπόμονη διάθεση περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και να αρχίσει 

να λειτουργεί η προεκλογική περίοδος που θα σχηματίζονται οι παρατάξεις με τους επικεφαλής τους.

Θέλουμε και επιζητούμε οι επικεφαλής περίπου σε ένα χρόνο από τώρα να είναι οι ίδιοι που είναι και σήμερα. Θέλουμε να είναι οι ίδιοι για να τους ξεμπροστιάζουμε κάθε μέρα με την μέχρι τώρα πορεία τους ως δημοτικοί σύμβουλοι,

που το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να τους γελοιοποιεί κάθε στιγμή, κάθε μέρα τρία χρόνια τώρα ο ξενόφερτος Παπανικολάου με την μεταφερόμενη παρέα του.

Θέλουμε να είναι οι ίδιοι για να αρχίσουμε να δημοσιοποιούμε κάθε ημέρα όλα τα σκάνδαλα και τις παρανομίες του Παπανικολάου και αυτοί να μην έχουν κάνει κάτι που να δικαιολογεί την παρουσία τους. Πραγματικά είμαστε περίεργοι να δούμε τι ψέμματα θα σκαρφιστούν για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους στα δημοτικά δρώμενα.

Παπανικολάου, Κόκκορης, Ταστάνης, Λυγνού, Βοργιάς και Δίβαρης είναι οι κατ' εξοχήν πολιτικοί εγκληματίες που ασέλγησαν πάνω στο κουφάρι της Γλυφάδας, έχοντας καταρρίψει το ρεκόρ των ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ.

Κάναμε αυτήν την εισαγωγή, σίγουρα στο μέλλον θα επανέλθουμε πολλάκις, γιατί όπως φαίνεται στις παρανομίες της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Παπανικολάου, του Αγγελάτου και της Καυκά και αφορά την τοποθέτηση των Χριστουγεννιάτικων λαμπακιών, ενώ ήδη είχαμε δημοσιεύσει με φωτογραφίες και έγγραφα την παρανομίαα που επιτελούν, δεν σταμάτησαν λεπτό να την συνεχίζουν. Που βρίσκονται οι επικεφαλής των παρατάξεων; Σε ποιό καφενενείο πίνουν ούζα και δεν ευκαιρούν να επιτελέσουν το καθήκον τους απέναντι στο λαό που σημειωτέον ορκίστηκαν να τον υπηρετούν και να διαφυλλάτουν την περιουσία του;

Πολιτικοί νάνοι όλοι τους, μόνο για φρου φρου κάνουν και έργο μηδέν. Τα απόλυτα πολιτικά ρετάλια και πολιτικά ρεζίλια της Γλυφάδας οι Παπανικολάου, Κόκκορης, Ταστάνης, Λυγνού, Βοργιάς και Δίβαρης. Την Μερίκου δεν την αναφέρουμε για λόγους υπαρκτής ανυπαρξίας.

Εμείς θα επιμείνουμε στο ρεπορτάζ των συνεχόμενων παρανομιών του Παπανικολάου και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δείτε εχθές το μεσημεράκι στην Παπανδρέου στη Καραχάλιου πάλι το Δημοτικό αυτοκίνητο με δημοτικούς υπαλλήλους να κάνει τη δουλειά του αναδόχου που "κέρδισε" τον διαγωνισμό και που είναι η εταιρεία NOTIS CRANES MON, που όλοι οι παλιοί Γλυφαδιώτες γνωρίζουν τον "Νότη" με τους γερανούς. 

Δεν γνωρίζουμε ποιανού κολλητός ή κουμπάρος είναι αλλά σίγουρα ο κύριος Νότης δεν κάνει σωστά, έντιμα, ηθικά την δουλειά που του προσφέρει ο Γλυφαδιώτικος λαός. Αν δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας τη δουλειά της τοποθέτησης και αποξήλωσης των λαμπακιών να μην λάμβανε μέρος με τη συμμετοχή του. Άραγε, δεδομένου την έλλειψη ικανότητας αυτής της εταιρείας να φέρει εις πέρας την εργασία που ανέλαβε ποιός ή ποιοί είναι αυτοί που κερδίζουν και διαθέτουν το δημοτικό όχημα με τους υπαλλήλους; Ποιός ή ποιοί είναι αυτοί που βάζουν τους Γλυφαδιώτες να πληρώνουν την ανεπάρκεια του επιχειρηματία με διπλά έξοδα;

Δείτε στη φωτογραφία το συγκεκριμένο όχημα του Δήμου, το ίδιο με αυτό που προ ημερών σας είχαμε αναφέρει, να τοποθετεί τα λαμπάκια στη Καραχάλιου.

21-11-2017,  οδός Ανδρέα Παπανδρεόυ και Επιδαύρου έναντι ΔΕΗ.
Αν και ο στολισμός της Πόλης Γλυφάδας, με την από 03-11-2017 απόφαση του Δήμου δόθηκε σε εργολάβο με το ποσό 74.028,00€ για τον στολισμό της πόλης και την αποξήλωση του στολισμού,  ο στολισμός καθε ημερα γίνεται με το  ΜΕ  ΙΧ  121419 όχημα του Δήμου Γλυφάδας. 
Συνεχιζόμενη η παρανομία και στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε την μεγάλη ευθύνη που θα φέρει η κ. Επίτροπος όταν θα της πάνε να υπογράψει το ένταλμα πληρωμής για την συγκεκριμένη εργολαβία. Θα το πούμε όσο πιο απλά μπορούμε. Θα διαπράξει κι εκείνη παρανομία αν υπογράψει. Καλό είναι αφού δεν υπάρχει κάποιος από το δημοτικό συμβούλιο να υπερασπιστεί τη νομιμότητα και τη σωστή διαχείρηση, ας το κάνει η κ. Επίτροπος που έχει και την απόλυτη ευθύνη. Όσον αφορά εμάς, θα προβούμε σε όλες τις ενέγειες προς τα ελεγκτικά όργανα για την τήρηση της νομιμότητας. Επισημαίνουμε οτι οι κύριοι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης παρανομίας είναι οι κ.κ. Παπανικολάου, Αγγελάτος και Καυκά και ως ηθικοί αυτουργοί και συνένοχοι με την αφωνία τους όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.
 
Ξεπέρασαν τις 2000.000,00 ευρώ οι προμήθειες σε λαμπάκια
 
Πάμε τώρα σε ένα άλλο μέρος αυτής της ιστορίας με τα λαμπάκια. Από τότε που ανέλαβε ο Παπανικολάου κάθε χρόνο πληρώνουμε πάνω από 73.000 ευρώ για να αγοράσουμε λαμπάκια και στολίδια. Αν και είχε υποσχεθεί το 2015 οτι μία φορά θα αγοράσουμε και μετά θα τοποθετούμε τα ήδη υπάρχοντα, εν τούτοις πάλι ψέμματα είπε. Κάθε χρόνο πληρώνουμε για να αγοράσουμε λαμπάκια πάνω από 73.000 ευρώ και δείτε τα σχετικά έγγραφα του 2015, 2016, 2017 τα χρήματα που πληρώσαμε μέχρι τώρα. Χρήματα που ξεπερνούν τις 220.000,00 ευρώ σε λαμπάκια !!!!! Εν μέσω πανελλήνιας κρίσης και φτώχειας, με άστεγους να κοιμούνται στα παγκάκια, τα συσσίτια να είναι συνεχή και οι αυτοκτονίες των Ελλήνων κατά χιλιάδες. Εμείς όμως για να οικονομάνε κάποιοι επιτήδιοι, χαλάμε, ξοδεύουμε και σπαταλούμε τα χιλιάρικα λες και είναι κάτι που αφορά την Βενεζουέλα του Μαδούρο.
 
 
 
Αν έχετε την απορία για το τι κάνει η "αντιπολίτευση" και δεν διαμαρτύρεται γι αυτήν την κατασπατάληση και την  διασπάθιση του Δημοτικού χρήματος, δώστε εσείς την απάντηση, γιατί αν την δώσουμε εμείς τότε σίγουρα θα μας καλέσει ο Εισαγγελέας για συκοφαντική δυσφήμηση.