Menu
A+ A A-

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Έχουνε μάθει πλέον στην καραμέλα τη γνωστή, οτι λέγε οτι είναι ψέματα, κάποιοι 

αφελείς θα βρεθούν να δυσπιστήσουν και το έχουν αναγάγει σε επιστήμη ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης.

 

Ο λόγος για τους ξενόφερτους της δημοτικής αρχής που ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική του Τσίπρα. 

Όταν εμείς με στοιχεία τους ξεσκεπάζουμε λένε οτι είμαστε εμμονικοί.

Εδώ και καιρό όμως οι ίδιοι οι Γλυφαδιώτες, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν προβλήματα και παραπονούνται για την ασχετοσύνη (σκόπιμη;) αυτών που μας διοικούν, συνεπικουρούμενοι θα λέγαμε εμείς και από επίορκους υπαλλήλους του Δήμου.

Διαβάστε ένα κείμενο που μας έστειλαν κάποιοι κάτοικοι και δείτε πως αυτοί που μας διοικούν, επιμένουν οτι στραβός είναι ο γυαλός και όχι η πορεία του καραβιού. Υπάρχει κάποιος ηθικός και έντιμος δημοτικός σύμβουλος να ρωτήσει τα καλόπαιδα γιατί το κάνουν; Τα σχόλια δικά σας.

 

 

Νέα πεζοδρόμια στη Γούναρη στο ύψος της Γορτυνίας μπροστά από τον Αρτοποιητή. Η χαζομάρα είναι τέτοιου μεγέθους ώστε έχει προβλευθεί η πορεία του πεζοδρομίου για τους τυφλούς και τους πεζούς στο κέντρο ενώ την ίδια στιγμή η άκρη του πεζοδρομίου κατασκευάζεται χαμηλή για να ανεβαίνουν άνετα τα αυτοκίνητα. Το απότέλεσμα το βλέπετε. Η κοινή λογική θα οδηγούσε την κατασκευή στο πάνω μέρος οριοθετημενη με κολωνάκια. Έτσι θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Κάνουμε έκκληση στο Δήμαρχο έστω και τώρα να υποδείξει αλλαγές στην κατασκευή ώστε η διαδρομή των πεζών να κατασκευαστεί στο πάνω μέρος οριοθετημένη και οι θέσεις για τα αυτοκίνητα κάτω. Πιο πάνω στη Γούναρη τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

 

 

Dimitris Farsarotas Μου αρέσει που αναφέρεις και συγκεκριμένο σημείο ενώ όλη η Γούναρη εχει το ίδιο ακριβώς θέμα... Η ανάπλαση έγινε στην φιλοσοφία να εξυπηρετούνται πρώτα οι μαγαζάτορες.... Τα πεζοδρόμια ειναι τεράστια αλλα δυστυχώς η αδηφαγία κάποιον για περισσότερες θέσεις παρκινγ αυτά κάνει
 
 
Διαχείριση
Spiros Zebekos Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!!! Και τείνω να πιστέψω πως αυτό είναι και επιλογή της τωρινής διοίκησης. Αρκεί να δει κάνεις την Παπανδρέου από Μεταξα έως το πάρκο, συνειδητά αφήσανε τα αυτοκίνητα να παρκάρουν και στα αριστερά, ενώ υπάρχει σήμανση που το απαγορεύει, και στα δυο ρεύματα. Με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει στενέψει αρκετά και να είναι επικίνδυνος.
 
 
Διαχείριση
Πολίτες για την προστασία της βιωσιμότητας και των πεύκων της ΓλυφάδαςΚοινοποιήστε τη δημοσίευση μπας και προλάβουμε διορθωτικές ενέργειες!
 
 
Michalis Mavronikis Μπορεί να πάει τα αυτοκίνητο ένα μέτρο μπροστά και να εξυπηρετηθούν όλοι. Μια ενημέρωση χρειαζεται μόνο.
 
 
Διαχείριση
Πολίτες για την προστασία της βιωσιμότητας και των πεύκων της ΓλυφάδαςΔε γίνεται αυτό φίλε. Πιο μπροστά είναι ο χώρος του μαγαζιού που δεν είναι διαθέσιμος παντου. Η λύση είναι αυτή που είπα. Αν είχε κατασκευαστεί το κύριο μέρος του πεζοδρομίου από πάνω θα έβαζε το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω κοντά στο δρόμο. Υπάρχει χώρος για όλους. Κοινός νους...

 
 
Διαχείριση
Michalis Mavronikis Κοινός νους αυτός που παρκαρε εκεί θα πηγε στο μαγαζί , ο μαγαζατορας δεν θα παραπονεθεί και όλοι περπατούν άνετα . Έχει προβλεφθεί μέχρι και θέση για τον σκουπιδοτενεκε ας κάνουν κανένα άλλο έργο καλητερο (γνώμη μου)
 
 
Dimitris Farsarotas Η απάντηση από τον δήμο ξέρεις ποια είναι ??? Ότι αν πάει πιο πάνω μπαίνει στην (πρασιά) του μαγαζιού .... Δεν είναι πεζοδρόμιο του δήμου ... άρα δε μπορεί να πάει πιο πανω

 
 
Διαχείριση
Πολίτες για την προστασία της βιωσιμότητας και των πεύκων της ΓλυφάδαςΗ χαζομάρα τους σε όλο της το μεγαλείο. Το μηκος του πεζοδρομίου είναι τέτοιο ώστε μπορεί να χωρέσει και αυτοκινητο και πεζο. αρκεί να εμποδίζονται τα αυτοκίνητα να φτάνουν μέχρι επάνω. Εϊναι χώρος προσωρινής στάθμευσης.

 
 
Διαχείριση
Nikos Stavropoulos Εγω παρατηρώ τη Μεταξά πάντως, κάθε φορά τα μισά αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στη γραμμή για τυφλούς..
 
 
Διαχείριση
Thios Athanase Η σταθμευση στο πεζοδρομιο κυριοι δεν επιτρεπεται. 
Η μια λυση εδω θα ηταν τα πεζοδρομια να ειχαν εσοχες ωστε τα αυτοκινητα να παρκαρουν εντος αυτων και παραλληλα στο δρομο. Αυτο ομως θα ειχε σαν αποτελεσμα σε λιγοτερες θεσεις σταθμευσης των ιχ σε σχεσ...
Δείτε περισσότερα
 
 
Διαχείριση
Πολίτες για την προστασία της βιωσιμότητας και των πεύκων της ΓλυφάδαςΚανεις λάθος Thios Athanase. Το πεζοδρόμιο είναι λάθος. Από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη στάθμευσης καθώς υπάρχει μαγαζί, θα μπορούσε να γίνει αυτό που αναφέρθηκε στη δημοσίευση και να αφηνει χώρο για αυτοκίνητα κάθετα ή και διαγώνια. Το κόκκινο αυτοκίνητο ειναι παρκαρισμενο και οχι σταθμευμενο. Πιθανοτατα ανήκει στους υπαλλήλους.

 
 
Διαχείριση
Thios Athanase Δηλαδη, θεωρειται οτι το πεζοδρόμιο ειναι χωρος στάθμευσης των πελατών των καταστημάτων, σωστα?
 
 
Πολίτες για την προστασία της βιωσιμότητας και των πεύκων της ΓλυφάδαςΕίναι η Γούναρη. Κεντρικός δρόμος. Υπάρχουν μαγαζιά. Αν δε βρούμε λύση συνυπαρξης θα κρύψουμε το πρόβλημα και θα έχουμε αυτά τα φαινόμενα...