Menu
A+ A A-

ΟΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Είναι ορισμένες καταστάσεις που ενώ σε κάποιους είναι ολοφάνερες οι σκέψεις και οι 

ενέργειες αυτού που το κάνει, σε άλλους είναι δραματικά αδιανόητο να το δουν και να πράξουν αναλόγως.

Είναι μήπως λόγω ιδιοτελών συμφερόντων προς τον εαυτό τους; Ή μήπως υπάρχει τέτοια φοβία στο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να φανερώσουν δημόσια τα πιστεύω τους μπροστά στον ηγεμονίσκο δημαρχάκο της πόλης;

Όπως και να έχει οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Παπανικολάου, έχουν αποδείξει οτι δεν τολμούν να φέρουν αντιρρήσεις στα θέλω του, και έτσι κάθονται στα αβγά τους όπως λέει ο λαός.

Αλλά κάποιοι που δεν φοβόμαστε να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να την εκφέρουμε δημόσια, μπορούμε να σχολιάζουμε αυτές τις φοβίες των πολιτικών πατσαβούρων, όπως έχουμε επαννειλλημένα ονοματίσει αυτούς που παριστάνουν το γύφτικο σκεπάρνι στον απλό λαό ενώ από μέσα τους είναι άδειοι πολιτικοί ξεγάνωτοι τενεκέδες.

Δεν μπορούν να δουν σε τι πολιτικό χάλι τους έχουν φέρει ο Παπανικολάου και η μεταφερόμενη παρέα του, ψηφίζουν τα πάντα όπως τα θέλει αυτός αλλά δεν μπορούν να δούνε πίσω από την κουρτίνα.

Δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν μπορούν να βάλουν στη σειρά τις κινήσεις του Παπανικολάου που από την αρχή της θητείας του, ότι εκτιμά οτι θα του βλάψει την καριέρα του σε νομικό ή πολιτικό επίπεδο, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και βάζει άλλους στη θέση του.

Παράδειγμα, μόλις ανακαλύψαμε τις παράνομες προσλήψεις που έκανε στο Γκολφ και επενέβη η Δικαιοσύνη, παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Γκολφ και με το έτσι θέλω έφυγε για να μην συνδέσουν οι αρχές το πρόσωπό του με τις παρανομίες που έγιναν, αφήνοντας τους συνεργάτες του να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

 

Σε ότι θέματα έχουμε αναφερθεί με τα ρεπορτάζ μας και τον έχουμε θέσει προ των ευθυνών του, βάζει το δημοτικό συμβούλιο μπροστά να αποφασίσει για τις δικές του ενέργειες, πάντα καλυπτόμενος πίσω από το γεγονός οτι στις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου αυτός δεν ψηφίζει άρα δεν έχει και την ευθύνη.

 

 

 

Δείτε πρόσφατο παράδειγμα με την παράνομη διάνοιξη του δρόμου μέσα στο Αστικό πράσινο της πόλης. Ενώ αυτός έκανε την διάνοιξη του δρόμου, προχωρόντας παράνομα στην υλοποίησή του δεν σταμάτησε πουθενά μέχρι που τον καταγγείλαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και τότε φέρνει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο. Πάλι κάνει τις γνωστές τρίπλες του θέλοντας να αποφύγει τις ευθύνες του για τις πράξεις του. Γιατί τώρα το φέρνει στο Δημοτικό συμβούλιο; Όταν σκέφτηκε για την παράνομη ενέργεια τότε πως την υλοποίησε από μόνος του; Γιατί τώρα που σφίγγουν τα λουριά θέλει να ρίξει το βάρος όλο στους Δημοτικούς συμβούλους οτι αυτοί το αποφάσισαν; Γιατί δεν το είχε φέρει από την αρχή στο δημοτικό συμβούλιο;

 

Είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα που μπορούμε να αναφέρουμε από τα πεπραγμένα του απολυταρχικού Παπανικολάου. Πάρτε μόνο τούτο. Μέσα στα τρία χρόνια της θητείας του, ποτέ δεν άφηνε κάποιον άλλο να εισάγει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε κάποιον αντιδήμαρχο ή εντεταλμένο. Τώρα, αν δείτε όλα τα θέματα του Δημοτικού συμβουλίου όλα τα θέματα τα εισάγουν οι αντιδήμαρχοι. Ακόμα και έτσι δεν θέλει ούτε καν να του προσδιορίσουν εμπλοκή με τα θέματα ούτε ως εισηγητή. Λες και τα θέματα που εισάγονται είναι ουρανοκατέβατα.

Γι αυτό αναφερόμαστε στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του οτι τους κατάντησε πολιτικές Φιλιπινέζες και πολιτικές πατσαβούρες. Και όχι οτι μας ενδιαφέρει κάτι ιδιαίτερα. Απλά γνωρίζουμε οτι υπάρχουν και κάποιοι μεσα σε αυτούς που δεν τους αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός.

Όσο για τα θέματα που τους φέρνει να ψηφίσουν κατόπιν εορτής, προσωπικά θα θέλαμε να του κάνουν τη χάρη και να ψηφίσουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι οτι σωστά έκανε διάνοιξη δρόμου μέσα στο Αστικό πράσινο και μετά θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος. Σας παρακαλούμε κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι να το ψηφίσετε αυτό και κάποια άλλα θέματα. Σας εγγυώμαστε οτι θα γίνετε τακτικοί πελάτες της Ευελπίδων.