Menu
A+ A A-

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ ΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΙΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΚΛΑΨΤΕ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ!!!

Χάσαμε τον λογαριασμό πόσες φορές έχουμε δει στους δρόμους της Γλυφάδας ακινητοποιημένα, τα σαράβαλα που επιμένει να τα αποκαλεί ο ξενόφερτος Παπανικολάου "Δημοτική συγκοινωνία"

Λεωφορεία που κυκλοφορούν πάνω από 25 χρόνια στους δρόμους της Αθήνας, ταλαιπωρημένα, θυμίζουν νεκροφόρες κινούμενες που ανά πάσα στιγμή δεν γνωρίζουμε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.

Και όσοι είναι δύσπιστοι γι αυτά που λέμε, δεν έχουν παρά να ρωτήσουν κάποιον δημοτικό σύμβουλο ή να μας στείλουν το ερώτημα και θα τους δείξουμε επίσημα έγγραφα, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες μας στοιχίζουν αυτές οι νεκροφόρες που λέγονται Δημοτικά λεωφορεία.

Εκτιμούμε οτι λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουμε δει ή έχουμε μπει μέσα σε αυτά και νοιώσαμε στο πετσί μας αυτό που σας λέμε. Να τρίζει όλο το σασί, να αγκομαχά σε κάποια ανηφόρα και από λαμαρίνα, ούτε στη Σιβηρία των Σοβιέτ δεν είχαν τέτοιες "πολυτέλειες".

Έτσι και σήμερα το μεσημέρι, στην Παπανδρέου στην Καραχάλιου συναντήσαμε με ανοιγμένα τα καπώ και σταματημένο στην άκρη το σαράβαλο που κυκλοφορεί στη Γλυφάδα, ακινητοποιημένο λόγω βλάβης. Ποιός να ξέρει πόσα χιλιάρικα πάλι θα πληρώσουμε για να βγει στους δρόμους μέχρι να ξαναχαλάσει. Οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια τους από αυτά είναι τα κολλητάρια κάποιων της δημοτικής αρχής που έχουν συνεργεία.

Δείτε πάλι το δημοτικό σαράβαλο στην άκρη του δρόμου ακινητοποιημένο. Σαράβαλο όπως όλη αυτή η επιλογή του ξενόφερτου Παπανικολάου να μας επιβάλλει αυτά τα ερείπια. Δείτε όμως και πόσο οργανωμένη είναι η όλη κατάσταση που διέπει αυτή την χειρότερη δημοτική αρχή των πολιτικών νάνων, των πολιτικών άχρηστων και ανίκανων που είχαμε την ατυχία να μας διοικούνε.

Δείτε τι γράφει στην προμετωπίδα. Αντί να γράφει Δήμος Γλυφάδας με τον αριθμό της γραμμής γράφει " ΧΑΪΔΑΡΙ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ" !!! Μα τόση ανικανότητα διαχείρησης από τους α(να)ρμόδιους που δεν είναι ικανοί να διορθώσουν μία τέτοια λεπτομέρεια; Δεν μπορούμε να γράψουμε τα λόγια που τους έσουρναν οι Γλυφαδιώτες για τα χάλια τους. Και όσοι δυσπιστούν οτι δεν είναι στη Γλυφάδα το σαράβαλο, δείτε στο πίσω μέρος του "λεωφορείου" που γράφει με κεφαλαία γράμματα "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" Τρομάρα τους...

Αλλά δεν σταματάμε εδώ το ρεπορτάζ. Δείτε μετά το σαράβαλο που αποκαλεί ο άσχετος Παπανικολάου και η μεταφερόμενη παρέα του "δημοτικό λεωφορείο" την αγορά του γειτονικού μας δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που αγόρασε η Δημοτική αρχή του Κωνσταντάτου ολοκαίνουργια λεωφορεία για να κάνουν τα εσωτερικά δρομολόγια της πόλης του. Του κουτιού. Και η τιμή;;;; Ούτε το 1/4 από αυτά που πληρώνουμε εμείς οι "έξυπνοι" λιγδιάρηδες. Μάλιστα, αυτός ο Δήμος που συγκαταλέγεται στους πιο οικονομικά αδύνατους του Λεκανοπεδίου, αγόρασε ολοκαίνουργια λεωφορεία.

Η σύγκριση; Αναπόφευκτη. 

Δυστυχώς για εμάς, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτος μας δίδαξε πως είναι η σωστή οργάνωση. Μας δίδαξε πως γίνεται η οικονομία πόρων. Μας έδειξε οτι δεν κάνουν παράνομα "έργα" για να οικονομάνε κάποιοι επιτήδειοι εργολάβοι. Μας δίδαξε σύνεση, οικονομία, οργάνωση, θέληση και προσπάθεια.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες και ίσως καταλάβετε κάποια πράγματα.