Menu
A+ A A-

ΜΠΡΑΒΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ. (ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...)

Η Σήψη και η Διαφθορά στα πρόσωπα που εκλέγονται με τις ψήφους των πολιτών, δεν έχει σταματημό στους αιρετούς του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας.

Το σκοτεινό παρελθόν αλλά και οι μυστικοκουβέντες μεταξύ των, ενάντια σε πολίτες που τυγχάνει να θέλουν και να αποζητούν την ηθική και την εντιμότητα, σίγουρα αν είμασταν σε ευνομούμενη πολιτεία και είχαμε κράτος, τότε ο εισαγγελέας θα έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία και να τιμωρήσει κάθε ένοχο.


Πως είναι δυνατόν, μετά από την επώνυμη καταγγελία συνδημότη μας, ο δημοτικός σύμβουλος του Παπανικολάου κ. Δημήτρης Αγγελάτος να ομολογεί μπροστά σε επτά μαρτύρους οτι ο τέως δήμαρχος κ. Κόκκορης του ζήτησε να βρει δύο μπράβους έναντι οικονομικού ποσού, να σπάσουν στο ξύλο κάποιον δημότη και να μην ενοχλείτε κανένας; Πως είναι δυνατόν ο σημερινός δήμαρχος κ. Παπανικολάου να μην ταράχτηκε από αυτήν την ομολογία του δημοτικού του συμβούλου της πληρωμής μπράβων ενάντια σε Γλυφαδιώτη επειδή τόλμησε να ψάξει άνομες πράξεις τους; Πως είναι δυνατόν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων να μην εναντιωθούν σε αυτές τις ενέργειες; Τις αποδέχονται; Αυτή είναι η ηθική τους και η εντιμότητά τους; Να βαράνε κάποιον πολίτη που τολμά να ψάχνει τα οικονομικά τους σκάνδαλα;

Εμείς σας ξαναπαρουσιάζουμε μέρος της ανοικτής επιστολής του Γλυφαδιώτη Αναστάσιου Γιαννακόπουλου, που δημόσια και ανοιχτά κατηγορεί τον δημοτικό σύμβουλο του Παπανικολάου κ. Δημήτρη Αγγελάτο οτι έκανε συμφωνία (;) για να προσλάβει μπράβους έναντι αμοιβής για να σπάσουν στο ξύλο τον κ. Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να επισημάνουμε εδώ οτι εκείνη την περίοδο ο κ. Γιαννακόπουλος εδέχθη τρομοκρατική επίθεση στην οικία του μαζί με την σύζυγό του, όπου του την είχαν στημένη μπράβοι και τους ξυλοκόπησαν.

Παρακολουθείστε εδώ μέρος της επιστολής του κ. Γιαννακόπουλου προς τον κ. Αγγελάτο και ας ελπίσουμε οτι κάποιοι θα έχουν ίχνος φιλότικου και ευθυξίας για να καυτηριάσουν το γεγονός αυτό.

Αγγελάτε, σε καλώ να μου επιτρέψεις να δημοσιεύσω τις από 13-01-2014 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, με μηνυτή εμένα, όπου μεταξύ των άλλων που καταθέτεις στην ΕΓ-14/12.929 δικογραφία ως απολογούμενος, κατέθεσες και τα εξής: «...επειδή ο Γιαννακόπουλος Αναστάσιος είχε κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κόκκορη, στις αρχές του μηνός Οκτωβρίου 2012, ο δήμαρχος μου είπε να βρω δύο μπράβους, να τους έδινε κάποιο χρηματικό ποσό, για να τον σπάσουν στο ξύλο. Του απάντησα:  Γιατί εγώ; Για να βρω το μπελά μου; Γιατί δεν το κάνεις εσύ;  Μου απάντησε: «Τέτοιοι μαλάκες είστε και γι΄αυτό ο Γιαννακόπουλος μας κάνει αυτά που κάνει».   Αγγελάτε, και τα παραπάνω δεν μπορείς να τα διαψεύσεις (ούτε με μπαζούκας), διότι τα είπες δημόσια στις 11 Νοεμβρίου 2013 παρουσία επτά (7) προσώπων, μεταξύ αυτών δημοτικών συμβούλων (οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό ενόρκως) και μιας δημοσιογράφου, στο σουβλατζίδικο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών: Κύπρου και Ζέππου, πλησίον του Δημαρχείου.

Σ.Σ. κ. Αγγελάτε να βγείτε και να καταγγείλετε στον Εισαγγελέα ποιοί είναι οι συκοφάντες και οι εκβιαστές της Γλυφάδας. Η σιωπή σας είναι προϊόν συγκάλυψης; Όλα στη φόρα και στο Φως διορισμένε παχυλότατα αμοιβόμενε Δημήτρη Αγγελάτε.