Menu
A+ A A-

ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...

Πραγματικά βγάζω το καπέλλο στο χαρισματικό ταλέντο του δημάρχου Γλυφάδας 

αυτό της επικοινωνίας. Πραγματικά ο Γεώργιος το παίζει καλά εως άριστα το θέμα.

Κατ αρχάς έπιασε γρήγορα το νόημα του πως κερδίζουμε τις εντυπώσεις. Πως κλείνουμε τα μάτια του Δημότη και τι θέλει η πλειοψηφία αυτών. Επιδερμικά εργάκια με λούστρο και πολύ φωτογραφία.


Μπράβο Γεώργιε spot on.
Εξ άλλου δεν είσαι και τυχαίος, μπαρουτοκαπνισμένος, μαχητής Οννεδίτης, εντρυφησμένος στις κλικούλες και πως πουλάμε το προιόν άριστος γνώστης. Αφ υψηλού τους βλέπεις τους περισσότερους και καλά κάνεις, γατάκια είναι για σένα.
Για πλάκα τα έχεις τα "παιδάκια " της αντιπολίτευσης, ούτε αέρα.... να σου κάνουν δεν μπορούν.
Αλλά βρε George κάτι δεν μου πάει καλά αδερφάκι μου, κάτι δεν μου κολάει σε όλο αυτό το σινιέ πακέτο που πας να μας σερβίρεις με το χαμόγελο των αεροσυνοδών της Ολυμπιακής, με όλο τον σεβασμό στον ανδρισμό σου.
Βρε Γιώργο μπας και μας έχεις περάσει για ιθαγενείς ρε παλληκάρι μου και μας μοιράζεις καθρεφτάκια και χαντρούλες;
Καλά Γεώργιε τα συντριβανάκια και η παραλία που σου έ
βγαλε .....πετρέλαιο και "διαμάντια" αλλά γνωρίζεις πολύ καλά οτι αυτά είναι επιδερμικά.

0τι η πόλη δεν έχει πεζοδρόμια, το κέντρο της θυμίζει το χωριό του "Σπαλιάρα σου", κάποια μαγαζιά βγάζει μάτια η παρανομία τους, αναρχία στο κυκλοφοριακό, χωρίς μέριμνα στο πάρκινκ και μια Μεταξά που το καλντερίμι της είναι χειρότερο και απο αυτό του χωριού του επιβήτορά μας του Κυρα Φρωσύνη και άλλα πολλά, πάρα πολλά, και να σου πω και κάτι ευτυχώς που είχε αναλάβει ο Τζούβε την καθαριότητα και συμμαζεύτηκε η πόλη.
Δήμαρχέ μας ίσως μας πεις οτι είσαι στα μισά της θητείας εξουσιάρχης και δεν έχεις προλάβει ακόμα να ολοκληρώσεις το έργο σου...
Οκ θα το αποδεχθούμε και θα δούμε, θα σε περιμένουμε αγαπητέ δήμαρχε Γλυφάδας. Και πάμε πάρα κάτω πολιτικέ μας ταγέ, άνθρωπέ μας, πρώτε πολίτη της πόλης.
Είσαι ευχαριστημένος από την "Σπείρα Σπείρα" του Κραουνάκη;
Ηθικός αυτουργός είσαι δήμαρχε για την εισαγωγή του συμβουλευτικού κατιμά που βρήκε άσυλο στην πόλη. Νιώθω την περηφάνια σου για το μη αιρετό σου "ιερατείο" το παρεάκι σου, νιώθω την ανάγκη σου να υπερασπιστείς τις επιλογές σου, νιώθω την υποχρέωσή σου να στηρίξεις σε πολιτικές "επιθέσεις" τους Δημοτικούς σου συμβούλους, όπως πχ στην διαμάχη Μουλακάκη Βουγιουκλάκη, κάτι που δεν έκανες όμως 

στους σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίων συμβούλων περί νταβατζήδων και απατεώνων στη παράταξή σου απο τον Σωτήρη Βοργιά.
Εποίησες την νήσσαν εκεί δήμαρχε με αποτέλεσμα κάποιοι απο τους εκλεκτούς σου και παρεάκια σου να φέρουν τον τίτλο του Νταβατζή της πόλης κατά τον κύριο Βοργιά. Δήμαρχε Γλυφάδας απορώ πως συναναστρέφεσαι με νταβατζήδες λοιπόν από την στιγμή που δεν ξεκαθαρίζεις το θέμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δήμαρχε ο κόσμος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω απο τις κουίντες, δεν γνωρίζει που πάνε τα δημοτικά του τέλη, δεν γνωρίζει πως γίνονται οι διαγωνισμοί, δεν γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί που επί σειρά ετών παίρνουν τους διαγωνισμούς και με ποιόν τρόπο. Δεν σου ρίχνω μομφή δήμαρχε ούτε ευθύνη, απλά υπενθυμίζω και ενημερώνω οτι εμείς δήμαρχέ μου γι αυτό τον λόγο είμαστε εδώ, για αυτό υπάρχουμε και μεγαλώνουμε.
Μέσα από αυτές τις γραμμές να ενημερώνουμε τον κόσμο για τα τεκτενόμενα, τα πεπραγμένα της Δημοτικής μας αρχής.
Να γνωρίζει ο κόσμος τους κόπους σου, τους αγώνες σου, την πολιτική σου και το πως διαχειρίζεσαι το δημοτικό χρήμα.
Και ας μην υποτιμούν κάποιοι αφελεινοανεύθυνοι σύντροφοί σου την παρουσία μας δήμαρχέ μου.
Χθες λιγότεροι, σήμερα περισσότεροι και αύριο ακόμα πιο πολλοί (εξ άλλου μαθαίνεις τα νέα μας απο τους φίλους μας).
Άσε την δημοσιότητα και την ενημέρωση του Δημότη σε μας, η δική μας δουλειά είναι η ενημέρωση και η καταγραφή των γεγονότων, η δική σου δουλειά είναι να είσαι συνεπής, ΔΙΑΦΑΝΟΣ και όλα στο ΦΩΣ, να όπως το τεράστιο ζήτημα με την αναμενόμενη αργία που θα τεθείς, τα "έργα" που πλήρωσες αλλά πουθενά δεν υπάρχουν, τώρα με τα ογκώδη που πάλι τα κατάφερες και τα πήρε ο εργολαβούλης που μας παίρνει κανονικά αμπάριζα και πονάμε εκεί που καθόμαστε, αλλά ξέρεις τι λένε οι κακόπιστοι και αυτοί που στο παίζουν πονηροί; οτι τάχα μου, άκουσον άκουσον, μέχρι το τέλος του χρόνου θα μας κουνάς το μαντήλι από τον 4ο όροφο για κάτι μαϊμουδένια συμβούλια που έκανες. Άκου τώρα τι σκέφτονται τα γατάκια...
Άλλο παράδειγμα κάτι παγκάκια πότε μπήκαν, πόσο κόστισαν και άλλα πολλά που συντροφέψατε τώρα με τον Νικολάκη και γίνονται αέρα οι μπίζνες, μην ανησυχήτε καθόλου δήμαρχε έχουμε πολλά στοιχεία και θα βγουν στον αέρα δήμαρχε, όταν πρέπει, προσωπική μου υπόσχεση ο Δημότης θα ενημερωθεί είναι το μόνο σίγουρο δήμαρχε μου. 
Δήμαρχε θερμή παράκληση μην μας περνάς για ιθαγενείς, δημότες είμαστε και εμείς και με αγώνες στην πλάτη, φίλτατε δήμαρχε όσο για τα σπαθόλουρά σου αααάστους αυτούς θα τα βρούμε εμείς μαζί τους. Εσύ να προσέχεις τις παρέες σου και να κοιτάς την πλάτη σου για τα γνωστά πισώπλατα και φρόντισε να διπλοτριπλοελέγχεις τις προμήθειες γιατί λέγονται πολλά και δεν πρέπει να τα χρεωθείς.