Menu
A+ A A-

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΙΛΛΑΣ: Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΚΩΝΕΙ 2.500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ... ΑΕΡΑ ΚΟΙΠΑΝΙΣΤΟ !!!

Κοντεύουν τρία χρόνια που με το έτσι γουστάρω ο 

ξενόφερτος Παπανικολάου φόρεσε καπέλο στους Γλυφαδιώτες τον κολλητό και κουμπάρο του εξ Ιωαννίνων Γιώργο Γκρίλλα.

Καπέλο γιατί αποφάσισε να τον πληρώνουν οι Γλυφαδιώτες κάθε μήνα με 2.500 ευρώ για τις υπηρεσίες που θα πρόσφερε. Μάλιστα ο τίτλος είναι τόσο επεισοδιακός όσο είναι και ο φανερός μισθός του. 

Επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Δηλαδή να ενημερώνεται για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, και να μπορέσει ο Παπανικολάου να φέρει κάποια χρήματα από το ΕΣΠΑ για την υλοποίηση έργων που θα πριμοδοτούνται από την Ε.Ε.

Υποτίθεται οτι για να εισπράττει κάθε μήνα τον φανερό μισθό του της τάξεως των 2.500 ευρώ θα καταθέτει έκθεση που θα εξηγεί τι έκανε κάθε μήνα.

Δεν έχουμε δει ποτέ τέτοια έκθεση και εκτιμούμε οτι ο αρμόδιος υπάλληλος που έχει επωμιστεί την ευθύνη να δέχεται αυτήν την έκθεση κάπου θα βρει και τον μπελά του. Βλέπετε όταν υπογράφεται το ένταλμα του αξιότιμου επιστήμονα κουμπάρου κάποιοι υπάλληλοι υπογράφουν το καλώς έχει.

Αλλά επί του προκειμένου, η ουσία που θα πληρωθεί φανερά ο κ. Γκρίλλας περίπου 150.000 ευρώ από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, είναι για να μας βρει προγράμματα της Ε.Ε. και να ωφεληθεί ο Δήμος κάποια έργα υποδομής. Τι πιστεύετε οτι τρία χρόνια τώρα ο κ. Γκρίλλας πρόσφερε στο Δήμο; Πόσα προγράμματα έφερε στο Δήμο; Πόσες αιτήσεις έγιναν στα αρμόδια γραφεία για να μας επιδοτήσουν χρήματα για κάποιο έργο;

ΚΑΝΕΝΑ !!! Ο κ. Γκρίλλας δεν έφερε κανένα πρόγραμμα, καμμία επιδότηση, αλλά εισπράττει κάθε μήνα τρία χρόνια τώρα 2.500 το μήνα. Μήπως ο κ. Γκρίλλας δεν έχει σχέση με το αντικείμενο και τον πληρώνουμε ως κυφήνα στο μελίσσι; Μήπως ο κ. Γκρίλλας δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το αντικείμενο αφού βοηθά ως αντ' αυτού τον Παπανικολάου; Μήπως τελικά ο κ. Γκρίλλας είναι ένας τεμπέλης και τζάμπα πληρώνεται ως κουμπάρος του Παπανικολάου; Τι από όλα αυτά να πιστέψουμε; Διότι μόλις πριν λίγες ημέρες μάθαμε οτι σε συνεργασία οι Δήμοι Π. Φαλήρου, Άλιμος και Καλλιθέας θα πάρουν 35 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση από την Ε.Ε. για την υλοποίηση κάποιων έργων στις περιοχές τους.

Τι μας λένε τώρα αυτοί οι Δήμοι; Οτι ολόκληρος επιστημονικός σύμβουλος και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Παπανικολάου είναι άσχετος με το αντικείμενο; Σα δεν ντρέπονται...

Δείτε το σχετικό άρθρο αυτής της συνεργασίας και κλάψτε με τα χάλια των χάλιων.

Συνάντηση των Δημάρχων Π.Φαλήρου, Αλίμου & Καλλιθέας με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)»

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Καλλιθέας συνάντηση των Δημάρχων Π.Φαλήρου, Αλίμου και Καλλιθέας με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)» ύψους 35.240.000 ευρώ που εγκρίθηκε πριν από μερικές μέρες.
Σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τους τρεις Δήμους των Νοτίων Προαστίων, Καλλιθέας, Αλίμου και Π. Φαλήρου, η επιτυχία ότι εντάχθηκαν οι Δήμοι στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 35.240.000,00 ευρώ οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Καλλιθέας κου Δημητρίου Κάρναβου, στις νομικές υποδείξεις του Δημάρχου Αλίμου κου Ανδρέα Κονδύλη και στη συλλογική προσπάθεια των στελεχών του Δήμου Π. Φαλήρου για την ολοκλήρωση του φακέλου που αξιολογήθηκε θετικά με υψηλή βαθμολογία από την Περιφέρεια Αττικής. Αυτό που έκαναν οι τρεις Δήμοι , εάν γίνει και σε πολιτικά επίπεδα η χώρα μπορεί να απογειωθεί. Θέλω να ευχαριστήσω και την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά ιδιαιτέρως στην εκτίμηση της ότι είμαστε ικανοί να αξιοποιήσουμε χρήματα του ΕΣΠΑ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στους Δήμους μας.»
Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Έγινε ένα σπουδαίο βήμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πόλεων μας.
Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε όλο το σχεδιασμό που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την συμπόρευση στους εξαιρετικούς και επιτυχημένους Δημάρχους Καλλιθέας κο Δημήτρη Κάρναβο, που είχε και την αρχική πρωτοβουλία για τη σύμπραξη των Δήμων και την υποβολή της πρότασης και Παλαιού Φαλήρου κο Διονύση Χατζηδάκη.
Ευχαριστώ, επίσης, την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου για την ουσιαστική στήριξη της στις προσπάθειες μας.»
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την υψηλού επιπέδου συνεργασία που είχαμε στην κατάρτιση του προγράμματος και στην επιτυχία της έγκρισης. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε δείχνοντας ότι το μέλλον της αυτοδιοίκησης περνάει μέσα από ανάλογες συνεργασίες.»