Menu
A+ A A-

ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που "ανέβασε" ο 

Παπανικολάου και παρουσιάζει μία Γλυφάδα ως πρότυπο πόλης, ικανή να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε σύγκριση και μάλιστα δείχνει έναν οργασμό "έργων" που όλοι τα βλέπουνε, εκτός από εμάς, τους παροικούντες που δεν τα βλέπουμε όπως τα παρουσιάζει.

Έχουμε μάθει τρία χρόνια πως λέει τα ψέμματά του ο Παπανικολάου και έχοντας πλέον τη γνώση, κάναμε το μοναδικό που μπορούσαμε να κάνουμε. Να πάμε σε όλα τα "έργα" που αυτοδιαφημίζει και να τα δούμε από κοντά. Το αυτονόητο δηλαδή και να κάνουμε τη σύγκριση. 

Φυσικά υπάρχουν και οι "πιστοί" του που θέλουν να διαψεύδουν όλα αυτά που λέμε, αλλά τις φωτογραφίες να διαψεύσουν είναι κομμάτι δύσκολο. Αν και αυτό ακόμη το επιχείρησαν για να θολώσουν τα νερά. Εμείς πάντως σας λέμε, κάντε μόνοι σας μία βόλτα και να τα δείτε με τα μάτια σας. Την προσωπική σας ματιά δεν θα μπορέσουν να την διαψεύσουν. Ρωτήστε για τα οικονομικά κάποιον σύμβουλο... 

Φυσικά οι απαντήσεις και οι σχολιασμοί θα είναι πολύ συντμητικές αφού τα θέματα είναι πολλά και θα καταντήσει το άρθρο κουραστικό. Για όσους ενδιαφέρονται πάντως τα στοιχεία μας είναι στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται να ενημερωθεί αναλυτικά για οποιοδήποτε "έργο"

Δείτε την πρώτη φωτο με τον νέο παιδικό σταθμό που φτιάξανε.  Ένας παιδικός σταθμός που στοίχισε τις θέσεις σε τρεις δημοτικούς υπαλλήλους που είχαν αρνηθεί να υπογράψουν για τον συγκεκριμένο εργολάβο που ήθελε ο Παπανικολάου. Ένας παιδικός σταθμός που η Επίτροπος αρνήθηκε να υπογράψει. Ένας παιδικός σταθμός που στοίχισε στους Γλυφαδιώτες 600.000,00 ευρώ. Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει με αυτά τα χρήματα πόσες πολυκατοικίες θα κάναμε και μάλιστα στο ισόγειο να δημιουργούσανε παιδικούς σταθμούς και στους ορόφους να στεγάσουν δημοτικές υπηρεσίες;

Όσο για την δημοτική συγκοινωννία (δημοτική ταλαιπωρία) τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διέθεσαν για την ενοικίαση αυτών των σαράβαλων από τον ΟΣΥ και να έχουν στην πλάτη τους καθημερινή απασχόληση δρομολογίων 25 χρόνια, τι άλλο να πούμε; Πόσα λεωφορεία θα αγοράζαμε; Θα ήταν και ιδιοκτησία μας. Έτσι εννοούν την δημοτική ταλαιπωρία; Ρωτήστε να μάθετε πόσα χρήματα έχουνε δώσει σε ιδιωτικά συνεργεία για επισκευές και ανταλλακτικά. Θα σας πιάσει πονοκέφαλος από τα ποσά που θα ακούσετε.

Στην επόμενη φωτό διαφημίζει ο Παπανικολάου το φορτηγό αρπάγη που αγόρασε από κάποιον κολλητό του φίλο (δική του η δήλωση). Μάλιστα το είχε προϋπολογίσει με 50.000,00 ευρώ την αγορά. Τελικά το αγοράσαμε με μειωμένη αξία λόγω έκπτωσης. Δώσανε μόνο 49.999,50 ευρώ!!!! στον κολλητό του Παπανικολάου. Και ας φωνάζαμε εμείς για κοροϊδία, και ας φέραμε εμείς προσφορές για καινούργια αρπάγη με λίγα χιλιάρικα παραπάνω. Αυτήν την αγορά την έχει και διαφημίζεται οτι κάτι έκανε... 

Τι να πούμε για το μεγάλο ψέμα που αράδιασε για την καθαρή παραλία; Τάχα οτι πήραμε ως πόλη για πρώτη φορά μπλέ σημαία που σημαίνει καθαρά νερά. Πρώτο μεγάλο ψέμα γι αυτό. Επί Σπονδυλίδη κάθε χρόνο και οι 4 παραλίες είχανε μπλε σημαίες. Ανιστόρητος αποδείχθηκε ο ξενόφερτος αλλά και αλλαζόνας όσον αφορά την υγεία των κατοίκων, αφού λίγες ημέρες μετά βγήκε το ΠΑΚΟΕ και με στοιχεία της έρευνας που έκανε, έκρινε όλες τις παραλίες της Γλυφάδας μολυσμένες σε μέγιστο βαθμό. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει τότε.

Αριστερά διακρίνετε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ που δηλώνει ττις μολυσμένες παραλίες μας, την ίδια ώρα που ο Παπανικολάου αυτοθριαμβολογεί για την μπλε σημαία. Μίλησε κανείς για τσίπα;

Άλλη αμαρτωλή ιστορία η αγορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για φυτά και δέντρα. Μας είπαν οτι θα πάρουμε 15.500 δέντρα αλλά κανείς δεν λέει που και πόσα έχουν φυτευτεί. Εκτιμούμε οτι ούτε τα μισά δεν έχουμε παραλάβει και οτι οι υπάλληλοι κρύβουν μυστικά. Άσχετο το ότι ήδη άρχισαν να ξεραίνονται δέντρα, άσχετο οτι έγινε παρανομία στη φύτευση, άσχετο οτι η επίτροπος δεν υπέγραψε τη δαπάνη, γενικά σε οτι αφορά τη διαφάνεια και τη νομιμότητα περικλείονται στο άσχετο.

Όσο για το ηλεκτρονικό σύστημα του τηλεματικού για τη δημοτική συγκοινωνία, αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Ο εργολάβος καθυστέρησε πάνω από ένα χρόνο να εγκαταστήσει το σύστημα, παραβιάζοντας το συμβόλαιο που έλεγε ρητά οτι αν αργήσει θα υπάρχει σχετική ρήτρα και εκδίωξη του εργολάβου από τον διαγωνισμό. Ποιός είπε οτι ο "τυχερός" εργολάβος είναι κολλητός του Παπανικολάου και ποτέ δεν έγινε κάτι ενάντια σε αυτήν την παρανομία; Άσχετο επίσης οτι ακόμα και τώρα κάποιες στάσεις δεν λειτουργούν με το σύστημα που χρυσωπληρώσαμε στον κολλητό του Παπανικολάου.

Άλλο ένα ψέμα του Παπανικολάου που μπροστά στην ματαιοδοξία του καπηλεύει και τις εργασίες κάποιων άλλων ως δικές του. Ο μηχανισμός για τα ΑΜΕΑ να μπαίνουν στην θάλασσα, γνωστό ως seatrac, χωρίς να ντραπεί καθόλου γράφει οτι το seatrac το έβαλε αυτός πρώτος σε Πανελλήνιο επίπεδο το 2016!!! Εμείς με έγγραφα είχαμε γράψει τότε οτι οι εγκαταστάσεις σε παραλιακές πόλεις ανά την Ελλάδα με την χορηγία από τις περιφέρειες της χώρας, οι Δήμοι τα εγκατέστησαν το 2012!!! Πάνω από 30 τέτοια μηχανήματα δώθηκαν σε παραλιακές πόλεις μόνο στην Αττική. Στη Γλυφάδα τοποθετήθηκε το 2012 τον Ιούλιο από τον τότε δήμαρχο Κόκκορη. Ντροπή και αίσχος για τον αδίστακτο χαρακτήρα του ξενόφερτου Παπανικολάου.

Το άλλο θέμα με τις εξυπηρετήσεις του πολίτη, είναι τόσο ψεύτικο, που ο κάθε ένας από εσάς δεν έχει παρά να το διαπιστώσει από μόνος του. Αρκεί να πάρει ένα τηλέφωνο και να πει ένα πρόβλημα που υπάρχει. Λάμπα, κάδος, λακκούβα κλπ. Φυσικά ξοδέψαμε και γι αυτό το "έργο" δεκάδες χιλιάδες ή εκατοντάδες ευρώ. Εμάς καθημερινά μας κάνουν καταγγελίες κάτοικοι οτι αν και επικοινώνησαν με το συγκεκριμένο γραφείο, αντιμετώπισαν αδιαφορία και περιφρόνηση.

Μας πλασσάρει ως μεγάλο "έργο" του την δημιουργία της Δημοτικής Δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην 4η μαρίνα. Το βλέπετε στη διαφήμιση πεντακάθαρο και γεμάτο βιβλία; Πηγαίνετε να το δείτε και πως είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο που θα σας συνιστούσαμε, αν θελήσετε να ανοίξετε κάποιο πορτάκι για να πάρετε από μέσα κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο (βιβλία δεν υπάρχουν) να φορέσετε γάντια. Θα καταλάβετε το γιατί αν πάτε να το επισκεφθήτε.

Τέλος, θυμάστε τι προβολή έκαναν για τα ποδήλατα που θα τα έπαιρναν οι Γλυφαδιώτες για μια περατζάδα στη παραλία; Το είδατε κι αυτό το "έργο" να αποστράπτει καθαριότητα, ποδήλατα πεντακάθαρα, στάσεις λουστραρισμένες; Ε αυτά ξεχάστε τα αν πάτε και τα επισκεφθείτε. Θα δείτε μια άλλη εικόνα, την πραγματική, αυτή που αντικατοπτρίζει την δημοτική αρχή που φέρει βεβαίως τον τίτλο ως η χειροτέρα όλων των εποχών.