Menu
A+ A A-

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Δεν περάσανε καλά καλά τρεις μήνες από τότε που ο Δήμος Γλυφάδας με τις 

"περίεργες" αναζητήσεις με μορφή αιτήσεων κάποιων υπαλλήλων του γκαράζ για την μαζική αγορά μπαταριών των οχημάτων του Δήμου, που μάλιστα είχαμε τότε καυτηριάσει οτι ζητούν να αγοραστούν μπαταρίες περισσότερες από τα οχήματα που διαθέτουμε,

λες και κάποιοι ενδιαφερόντουσαν να τις βάλουν και στα προσωπικά τους αυτοκίνητα εις υγείαν των κορόϊδων Γλυφαδιωτών που πληρώνουν.

Διαβάστε περισσότερα: ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ...

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΑΥΚΑ: ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.

Είναι κοινό μυστικό όλων των πολιτών που έχουν την ημερολογιακή ατυχία να 

διοικούνται από πολιτικά ανίκανα πλάσματα, αρχής γενομένης από την κεντρική εξουσία, οτι αυτοί που κυβερνούν ούτε για υπάλληλο βενζινάδικου στην ελεύθεη ιδιωτική αγορά εργασίας δεν θα τους προσλαμβάναμε.

Όχι μόνο είναι πολιτικά ανίκανοι να διοικήσουν, αλλά ούτε τα στοιχειώδη προβλήματα που έχουν οι πολίτες δεν είναι σε θέση να επιλύσουν. 

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΑΥΚΑ: ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Δυστυχώς η αμετροέπεια, ο ετσιθελισμός και το οτι γουστάρω κάνω του ξενόφερτου 

δημάρχου της Γλυφάδας Παπανικολάου καθώς και της μεταφερόμενης παρέας του που λειτουργούν με αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτή η νοοτροπία έχει εισχωρήσει και στους συμβούλους της παράταξής του, που την αναγάγουν τρόπο ζωής στην εξουσία.

Και πως να μην εισχωρούσε, αφού αυτό βλέπουν αυτό θα κάνουν. Είναι αυτό που λέει ο λαός: Αυτοί είναι οι έξυπνοι, εμείς οι χαζοί;

Διαβάστε περισσότερα: ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΙ...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΝΝΕΔΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Αρκετοί φίλοι ετών που οι σχέσεις μας ήταν άριστες μέχρι πρότινος, ανεξαρτήτως το ποιός Δήμαρχος διοικούσε τον Δήμο, έχουν κρυφτεί γιατί αισθάνονται τρομοκρατημένοι από την νέα Δημοτική νοοτροπία που επέβαλε ο γαλάζιος Τσίπρας που μας προέκυψε ξαφνικά στην πόλη (Κόκκορη τις δικές σου μαλακίες πληρώνουμε εμείς τώρα). 
Εργαζόμενοι στον Δήμο, συμμαθητές από τα παλιά μας έκοψαν την καλημέρα, επιχειρηματίες,  φίλοι και συνοδοιπόροι χρόνια  που παίρνουν  καμία Δημοτική δουλίτσα, μας δήλωσαν οτι ενημερώθηκαν από τους νεοαξιωματικούς του Γαλάζιου Τσίπρα οτι όποιος δεν ΠΡΟΣΚΥΝΑ το καθεστώς  είναι εχθρός και όποιος συναναστρέφεται μαζί μας την έχει  άσχημα.

Κατανοώ  και τους εργαζόμενους και τους μικροεργολάβους και οι μεν και οι δε πάνε για το μερακάματο και όχι γιατί στηρίζουν την νέα τάξη πραγμάτων, τους δικαιολογώ απόλυτα στις μέρες που ζούμε.
Εγώ όμως  δηλώνω δημόσια και υπερήφανα οτι είμαι εχθρός του καθεστώτος, δεν Προσκυνώ,  δεν γλύφω, δεν ζητώ και δεν γουστάρω τις σημερινές  πολιτικές  υστερικές κουδουνίστρες. 
Δηλώνω δημόσια ΑΠΕΝΑΝΤΙ  στους αλλαζόνες καταστροφείς της πόλης μου και θα δώσω πολλά απο την καθημερινότητά μου για να ξεμπροστιάσω  το  θέατρο του παραλόγου που παίζουν μιά χούφτα άκαπνα νεαρόπουλα,  χωρίς ένσημα που ήρθαν ξενόφερτα και από το πουθενά  να βατέψουν την πόλη και τους κατοίκους της, το περίφημο κουαρτέτο.
Δεν σας γουστάρουμε δημόσια  Δημαρχόπληκτα δημαρχοεμπλεκόμενα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας ξεμπροστιάσουμε, την πονάμε την πόλη μας ξενόφερτα πολιτικοκούδουνα  και σεβόμαστε τους συμπολίτες μας. 
Σκορπίστε λοιπόν πολιτικοτρομοκρατία και να δούμε πολιτικοπαπαρόπληκτα τι  θα εισπράξατε στο τέλος.
Ρε γατάκια, αυτή η πόλη διοικήθηκε από γίγαντες, τα αδαή νανάκια θα φοβηθεί;
Αλλά η ρειντζεονοοτροπία και ο Οννεδίτικος  γκεμπελισμός που σας έκανε πολιτικά αντράκια αυτά τα αποτελέσματα έχει.
Κράτα λοιπόν αρχιτοπάρχη μου την κατά το δοκούν Δημοκρατία σου με τα πολιτικά δουλικά που σου υποκλίνονται για μια σταγόνα δημοσιότητας και μερικά ευρόπουλα και πάμε να μετρηθούμε παλληκάρι μου χωρίς να σε πιάνουν οι υστερίες σου και μου πάθεις τίποτα έτσι; Και έχετε και οικογενειακό το ζάχαρο.

Ξέρεις τι σου λέω, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Επειδή ακούγονται κάτι "φήμες" οτι θα πας στην περιφέρεια, ή οτι θα βάλεις για βολευτής και άλλες τέτοιες σαχλαμαρίτσες στο ξεκαθαρίζω γατάκι αφισσοκολητή. Σε θέλω πάλι για υποψήφιο δήμαρχο στη Γλυφάδα. Για να μετρήσουμε τις μαγκιές. Μην μας λιποτακτήσεις και πας για άλλα κόλπα και σε άλλες θέσεις...