Menu
A+ A A-

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΦΡΕΑΤΙΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν θα σας δημοσιοποιήσουμε κάποιο θέμα που δεν το έχετε ξαναδιαβάσει στην 

εφημερίδα μας. Εμείς με υπομονή και επιμονή θα σας δημοσιεύουμε νέα στοιχεία που όλα έχουν κοινό παρανομαστή. Την κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος από τον ξενόφερτο και χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών Παπανικολάου και σια.

Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Απλά τα ρεπορτάζ που κάνουμε επιβεβαιώνονται από τα επίσημα κρατικά έγγραφα που το αναδεικνύουν. 

Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ...

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σε μία πανηγυρική εκδήλωση, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, η Ελληνική Αυγή θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της για τους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα: ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Αυτή η απαξίωση σχεδόν του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων αλλά και 

μεμονωμένα των δημοτικών "σωτήρων" της Γλυφάδας έχει οδηγήσει τον ξενόφερτο δήμαρχο Παπανικολάου και σια σε πράξεις κατασπατάλησης του δημοτικού ταμείου που το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι οτι είναι κουφοί, μουγγοί ή....

Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι διαδικασίες ωχαδερφισμού, αδιαφορίας από τους εκλεγμένους συμβούλους από τότε που η Γλυφάδα έγινε Δήμος το 1942. Όχι μόνον της πλειοψηφίας αλλά και της υποτιθέμενης "αντιπολίτευσης".

Διαβάστε περισσότερα: ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ

Για συνεχόμενη φορά οδηγήθηκε ως υπόδικος ενώπιον του δικαστηρίου ο δήμαρχος 

Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, για να δικαστεί για το αδίκημα του παράνομου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) που λειτουργεί χωρίς τις απαιτούμενες περιβαντολογικές άδειες και χωρίς να μεριμνήσει για να τις εκδώσει η αρμόδια αρχή.

Κατηγορείται σύμφωνα με τα άρθρα 1, 14, 16, 17, 18, 26 παρ. 1, 51 και 53 Π.Κ. και άρθρο 28 παρ. 1α Ν 1650/86 ως η παρ. 1 του άρθρου 28 αντικ. με αρθρ. 7 παρ. 1 Ν 4042/2012.

Πάρα πολύ συχνά είχαμε επισημάνει με τα ρεπορτάζ μας καθώς και με έγγραφα επίσημων αρμόδιων φορέων οτι ο ΣΜΑ λειτουργεί παράνομα και θα έπρεπε ο κ. Παπανικολάου να μεριμνήσει για την νομιμότητα του χώρου, αλλά δυστυχώς ως συνήθως συμβαίνει, ο κ. Παπανικολάου έδειξε για πολλοστή φορά την απέχθειά του προς τις έννομες πράξεις. Ακόμα δεν είχε λάβει υπόψιν του την οριστική και τελεσίδικη απόφαση του ΣΤΕ 2941 που μιλούσε για το παράνομο του χώρου και επίσης την αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου που έκρινε οτι πρέπει να σφραγιστεί ο χώρος και να κατεδαφιστούν τα κτίρια εντός του χώρου.

Έτσι ο Εισαγγελέας κατόπιν των καταγγελιών κατοίκων και αρμοδίων υπηρεσιών, απήγγειλε κατηγορητήριο στον κ. Παπανικολάου για τους ως άνω λόγους και η δικάσιμος είχε προσδιοριστεί για χθες 6 Δεκεμβρίου 2018. 

Εκτιμούμε οτι ο κ. Παπανικολάου ανέμενε αυτήν την δικάσιμο, αφού ήδη είχε προσδιορίσει και συνήγορό του για την υπερασπιστική του γραμμή από την 14 Φεβρουαρίου 2018 όπου με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής προσδιορίστηκε ο ειδικός σύμβουλος και κολλητός του δικηγόρος κ. Γεωργούλας.

Επισημαίνουμε οτι για τον ΣΜΑ είναι μόνο η αρχή αυτή η δικάσιμος αφού είναι υπότροπος για πολλά χρόνια λειτουργίας του συγκεκριμένου χώρου, καθώς αυτό το δικαστήριο είναι για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2016.

Καθώς αναμενόταν ο δήμαρχος δεν παρουσιάσθηκε επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους υγείας αλλά "συμπτωματικά" και για να είναι σίγουροι περί της αναβολής δεν παρουσιάσθη ούτε ο κ. Γεωργούλας επικαλούμενος κάποιο κώλυμμα. Έτσι με αυτά τα τερτίπια το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα της αναβολής και προσδιόρισε νέα δικάσιμο την 1 Μαρτίου 2019. Παρά τις επίμονες αιτιάσεις των αντιπροσώπων των κωλυομμένων απόντων να μεταφερθεί η ημερομηνία εκδίκασης πολύ αργότερα, ο Εισαγγελέας δεν έκανε αποδεκτή την μεταγενέστερη ημερομηνία. Εκτιμούμε οτι πρόθεση του υπόδικου δημάρχου Παπανικολάου ήταν να γίνει το δικαστήριο μετά τις εκλογές και αν τυχόν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές, ίσως τύχει καλύτερης αντιμετώπισης.