Menu
A+ A A-

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε μια ανοικτή καταγγελία του εκπροσώπου της 

ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Γλυφάδα κ. Βοργιά που επιτέλους "είδε" μία από τις εκατοντάδες παρατυπίες - παρανομίες του ξενόφερτου δημάρχου Παπανικολάου και της μεταφερόμενης παρέας του σε οτι αφορά τον τρόπο άσκησης εξουσίας που ασκούν και την βιώνουμε όλοι εμείς κοντά τρία χρόνια τώρα.

Φαίνεται οτι οι ενημερώσεις προς τη Μεσογείων έπιασαν τόπο και τράβηξαν το αφτί του Βοργιά που επιτέλους πρέπει να ανταποκριθεί στο θεσμικό του ρόλο της αντιπολίτευσης μέχρι το τέλος της θητείας του απέναντι στον εκπρόσωπο ενός κόμματος που συνέβαλε στα μέγιστα στο χάλι και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

Φυσικά, για να φτάσει ο Βοργιάς να χρησιμοποιήσει λέξεις που αποδίδουν την ωμή πραγματικότητα που ασκεί διοίκηση ο ξενόφερτος Παπανικολάου, πρέπει να έφτασε στο αμήν.

Ιδιαίτερα καυστικός αλλά πάντα με γνώμονα την πραγματικότητα, αναφέρεται στον τρόπο που διοικεί συνεπικουρούμενος και από τον (απογοητευτικά πολύ "μικρό") πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παναγάκο.

Αφορμή για αυτήν την επιστολή είναι το μεγάλο θέμα της αγοράς των οικοπέδων που ζημιώθηκε ο Δήμος μας αρκετά εκατομμύρια ευρώ και ο Παπανικολάου συμπαρασύρει και την παράταξή του στους μη φυσιολογικούς δρόμους της νομιμότητας. Του έδωσε εντολή η Νέα Δημοκρατία; Εξυπηρετεί τον Βαρβιτσιώτη που θα ήταν κι αυτός κατηγορούμενος αλλά δεν του ήραν την ασυλία; Έχει έρθει σε συμφωνία με τους οικοπεδούχους; Υπάρχει κάποια κρυφή συμμαχία με τον Κόκκορη για να μην υπάρχει έλεγχος των πεπραγμένων του ως δημάρχου; Πολλά τα ερωτήματα που δυστυχώς ο κ. Παπανικολάου δεν ξεκαθαρίζει τη στάση του και με τις πράξεις του αφήνει να αιωρούνται σκιές μη νομιμότητας και προστασίας της Δημοτικής περιουσίας αφού με τις κινήσεις του δικαιολογεί κάποιους που διερωτούνται κατά πόσον μπορεί να χαρακτηριστεί και ως επίορκος.

Δείτε και διαβάστε την επιστολή του κ. Βοργιά, που έστω και αργά αποδίδει την πραγματικότητα της διοίκησης Παπανικολάου.

 

Σωτήρης Βοργιάς      ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας     Γλυφάδα 16/6/2017

ΠΡΟΣ:   1ον) Τον Πρόεδρο του ΔΣ/Γλυφάδας κ. Παναγάκο Ευστράτιο

2ον) Όλους τους μη κατηγορουμένους Δημοτικούς Συμβούλους Γλυφάδας στην υπόθεση αγοράς των δύο οικοπέδων

ΑΙΤΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 29-6-2017 συνεδριάζει πάλι μετά από τρεις διακοπές το Γ' τριμελές κακουργιοδικείο Αθηνών για την εκδίκαση της παράνομης και επιζήμιας αγοράς των δύο οικοπέδων από τον Δήμο μας. Μέχρι στιγμής με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου κ. Παπανικολάου, του προέδρου του ΔΣ κ. Παναγάκου και των ελαχίστων πειθήνιων συμβούλων προς αυτούς, η υπόθεση αυτή κινδυνεύει να εκδικαστεί ερήμην του Δήμου, πάρα την βεβαιωμένη ζημία που υπέστη ο Δήμος Γλυφάδας σύμφωνα με το 1932/2017 αμετάκλητο βούλευμα παραπομπής των 30 κατηγορουμένων για κακουργηματική απιστία και μάλιστα με το Νόμο Περί Καταχραστών του Δημοσίου! Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΣ συστηματικά κωφεύουν επί ενάμισυ χρόνο στις αλλεπάλληλες αιτήσεις απλών δημοτών, αλλά και εμού ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης να πράξουν το στοιχειώδες καθήκον τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του Δήμου. Δηλαδή τον διορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου για να παραστεί στο δικαστήριο υπέρ των συμφερόντων του Δήμου που ζημιώθηκε κατ’ ελάχιστον 2.872.051 ευρώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Σχετικώς αναφέρομαι στα υπ’ αριθμ. 23996/11-6-2015 και 726/9-1-2017 έγγραφά μου προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΣ, κοινοποιηθέντα σε όλα τα μέλη του ΔΣ! Αντί της προστασίας των συμφερόντων του Δήμου, οι κύριοι Παπανικολάου και Παναγάκος μεθόδευσαν την λήψη της παράνομης απόφασης 31/3-2-2017 του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία θρασύτατα έσπευσαν να προκαταλάβουν την απόφαση του δικαστηρίου. Με αυτή την απόφαση έκριναν ότι είναι αθώοι οι 25 από τους 30 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων αθώωσαν και τους τέσσερις οικοπεδούχους που εισέπραξαν παρανόμως τα 8.879.495 ευρώ από το ταμείο του Δήμου! Ευτυχώς την ολέθρια και κατάπτυστη αυτή απόφαση, ακύρωσε ο ελεγκτής νομιμότητας της Περιφέρειας Αττικής κατόπιν δικής μου προσφυγής. Μετά από αυτή την εξέλιξη αντί να συνετιστούν, ξεσκεπάστηκαν πλήρως. Με την στάση τους έκτοτε, αποδεικνύεται ότι απεμπολούν και ξεπουλούν τα συμφέροντα του Δήμου που τους εμπιστεύθηκαν οι Γλυφαδιώτες, προς χάριν των συμφερόντων των 30 υπαιτίων κατηγορουμένων και του συμφέροντος του πρώην υπουργού και βουλευτή κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος  ξέφυγε προσωρινά της δίωξης για το ίδιο κακούργημα και θα καθίσει στο σκαμνί, όταν πάψει να είναι βουλευτής! Μεθοδεύουν με τον μη διορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου στο δικαστήριο, την παραίτηση του Δήμου από κάθε νόμιμη απαίτηση εις βάρος κάθε υπαιτίου της βέβαιης ζημίας των 2.872.495 ευρώ κατ’ ελάχιστον που υπέστη ο Δήμος Γλυφάδας, για να την γλυτώσουν όλοι οι κατηγορούμενοι και μελλοντικά ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Καταγγέλλω δημόσια και ενώπιον κάθε υπερκείμενης Αρχής την εγκληματική αυτή συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου Γλυφάδας. Οφείλει ο αρμόδιος Υπουργός να ενεργήσει άμεσα και να διατάξει τα δέοντα για την έκπτωση από τα καθήκοντά τους, πριν η ενσυνείδητη και κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά τους επιφέρει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημία στα συμφέροντα του Δήμου. Οφείλουν επίσης όλοι οι τοπικοί φορείς να πάρουν θέση δημόσια και να αποδοκιμάσουν αυτή την επιζήμια συμπεριφορά του Δημάρχου και του προέδρου του ΔΣ.

Ζητώ την ύστατη στιγμή από τον Πρόεδρο του ΔΣ που έχει την ευθύνη σύνταξης της λίστας των θεμάτων προς λήψη αποφάσεων από το ΔΣ, να διαχωρίσει τις ευθύνες του από τον Δήμαρχο και να εισηγηθεί άμεσα τον ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου ενώπιον του δικαστηρίου και υπέρ των συμφερόντων του Δήμου σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Διαφορετικά θέτω από τώρα όπως κατά νόμο δικαιούμαι ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης (άρθρο 66 παράγραφος 7 του Νόμου 3852/2010) εκτός ημερήσιας διάταξης το παραπάνω θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο υποχρεωτικά οφείλει να συγκαλέσει ο πρόεδρος κ. Παναγάκος προ της 29-6-2017. Καλώ όλους τους εντίμους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο κοινό στόχο - καθήκον προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου μας και να αποφασίσουμε τον ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου να παραστεί υπέρ του Δήμου ενώπιον του Γ' τριμελούς κακουργιοδικείου κατά παντός υπευθύνου. Οφείλουμε όλοι όσοι δεν έχουμε σχέση με παρασκηνιακές συμφωνίες και βρώμικες συναλλαγές, όπως έντονα φημολογείται στη Γλυφάδα, ξεκάθαρα να πάρουμε θέση χωρίς λιποταξίες απουσιών, αποχής ή λευκής ψήφου! Μόνο έτσι θα προασπίσουμε την τιμή και αξιοπρέπεια μας, θα αποκαταστήσουμε το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και θα διασφαλίσουμε το συμφέρον του Δήμου, διαχωρίζοντες την στάση και τις ευθύνες μας από την μέχρι τώρα στάση και τις βαρύτατες ευθύνες του Δημάρχου και όσων συμβούλων ολέθρια για τους ίδιους και τα συμφέροντα του Δήμου συντάσσονται μαζί του.

Δηλώνω ότι, αν το παραπάνω αίτημα δεν γίνει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσωπικά προτίθεται να δηλώσω παράσταση πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο προασπιζόμενος αναγκαστικά και μεμονωμένα ως δημοτικός σύμβουλος το συμφέρον του Δήμου Γλυφάδας. Καλώ το ίδιο να πράξουν και όσοι συνάδελφοι σύμβουλοι θέτουν το συμφέρον του Δήμου Γλυφάδας πάνω από κάθε άλλο συμφέρον ή ιδιοτελή σκοπιμότητα. Είμαι στην διάθεση τους, από κοινού να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο αιτών και καταγγέλλων  δημόσια

Σωτήρης Βοργιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ... ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ.

22-09-2017 Γλυφάδα

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ... ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ.

Γραφείο γνωστού γνωστότατου εργολάβου έχει επισκευθεί μη πολιτικός  αξιωματούχος παραλιακού Δήμου για να εγκαταστήσει λογισμικό σχετικό με την ...... Διαύγεια!!! Οι λόγοι προφανείς και γελάνε ακόμα και οι πλάκες πεζοδρομίου. Το τραγικό είναι οτι όλα τα διαδρα...

Περισσότερα

ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

22-09-2017 Γλυφάδα

ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...  ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Απευθυνόμενος σε γνωστό εργολάβο που έχει σαρώσει τους διαγωνισμούς του  Δήμου, ο δήμαρχος χαριτολογώντας του είπε .... "Αντε εσύ έτσι όπως πας θα μας  προμηθεύσεις και το χαρτί της τουαλλέτας" . ...

Περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΟΡΗ - ΛΑΝΔΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

20-09-2017 Γλυφάδα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΟΡΗ - ΛΑΝΔΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Άρχισε σήμερα το πρωί η επανάληψη της δίκης στο Εφετείο Αθηνών, μετά την  καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου, των τέως δημάρχων Στέλιου Λανδράκη και Κώστα Κόκκορη. Υπενθυμίζουμε οτι στην δίκη σε πρώτο βαθμό με τις κατηγορίες για Δωροδοκία και Δωροληψία βάσει κάποιου μνημονίο...

Περισσότερα

Ελεγκτικό Συνέδριο: Αλλάζει ο τρόπος έγκρισης των ενταλμάτων πληρωμής (τροπολογία)

20-09-2017 Γλυφάδα

Ελεγκτικό Συνέδριο: Αλλάζει ο τρόπος έγκρισης των ενταλμάτων πληρωμής (τροπολογία)

Μόνο σε Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα δίνεται, πλέον, η δυνατότητα να  παραπέμπει στην Ολομέλεια ζητήματα μείζονος σπουδαιότητας ή γενικότερης σημασίας, τα οποία αφορούν διαφωνίες Επιτρόπων αναφορικά με την έγκριση χρηματικών ενταλμάτων. Αυτό προβλέπει TΡΟΠΟΛΟΓΙΑ του υπουργ...

Περισσότερα

ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

19-09-2017 Γλυφάδα

ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ κατοίκου Γλυφάδας,  οδός Ιάσονος αρ. 15, 165-61. Προς τον Συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κ. Κοκκινάκι  Σπυρίδων. ΚΑΤΑ Του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου. Της αντιδημάρχου Δι...

Περισσότερα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

19-09-2017 Γλυφάδα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Παύση καθηκόντων για τον δήμαρχο Γορτυνίας για παράβαση καθήκοντος. Στις 27 Ιανουαρίου 2017 συνήλθε σε δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο στο κτίριο της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την επιβολή ή μη πει...

Περισσότερα

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

19-09-2017 Γλυφάδα

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Με έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. απαντά η Κ.Ε.Δ.Ε. , την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου,  στις 11 το πρωί, απαντά η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού στην, όπως αναφέρει, εκ νέου προσπάθεια του Κεντρικού Κράτους να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανα...

Περισσότερα

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;

18-09-2017 Γλυφάδα

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;

Υπάρχουν κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας που φροντίζουν τους άστεγους;  Υπάρχουν οι υπηρεσίες εκείνες που διαχειρίζοντας τα χρήματα όλων μας προσπαθούν να υπάρχει στέγη σε ταλαιπωρημένους και κτυπημένους από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας; Τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε ...

Περισσότερα

Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΗ.

18-09-2017 Γλυφάδα

Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΗ.

Όπως σας είχαμε γράψει στις 4/9/2017, δηλαδή πριν 14 ημέρες, σύμφωνα με τις  πληροφορίες μας που είχαμε, σας ενημερώσαμε οτι ο Παπανικολάου τέθηκε σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για παράβαση καθήκοντος. Στο τέλος του άρθρου είχαμε διατηρήσει μία επιφύλαξη οτι για να είμ...

Περισσότερα

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ!

18-09-2017 Γλυφάδα

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ!

Αυτό το μεγάλο κόλπο που εφαρμόζουν οι αιρετοί μαζί με τους δημοτικούς  υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι να πιστοποιούν την παραλαβή έργων ή προμηθειών ή απλών εργασιών, θα πρέπει να λάβει ένα τέλος, καθ' ότι όλοι τους γίνονται επίορκοι και ταυτόχρονα καθιστούνται υπεύθυνοι για π...

Περισσότερα

SOS!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ; ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

15-09-2017 Γλυφάδα

SOS!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ; ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Από τις 17 Ιουνίου σας είχαμε γράψει οτι ο Παπανικολάου μαζί με τα άβουλα  ανθρωπάκια που έχει, θέλει να διαθέσει 700 χιλιάδες ευρώ για να ανακαινήσει το δημοτικό κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" Ούτε μύτη άνοιξε όταν το γράψαμε, κανένας δεν συγκινήθηκε, ποιά αντιπολίτευση (λέμε ...

Περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΑΛΛΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

13-09-2017 Γλυφάδα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΑΛΛΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

Φαίνεται οτι εκεί στον Δήμο έχουν χάσει τις έννοιες των λέξεων, των ιδιοτήτων αλλά  κυρίως έχασαν την κοινωνική τους ευαισθησία, όχι εκεί που είναι να σπαταλήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά εκεί που κυρίως χρειάζεται η ανθρωπιστική πλευρά του Δήμου να υλοποιείται στους Γλυφαδιώ...

Περισσότερα

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΥΝΟΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

13-09-2017 Γλυφάδα

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΥΝΟΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολούσε Πολίτες όλων των Δήμων στην Ελλάδα έχει  υπαχθεί στο ν. 4483/2017, όπου έχουν συμπεριληφθεί ευνοϊκές διατάξεις για τις ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ Α΄ βαθμού. Κάτι όμως που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο αλλά αποτελεί χάπι για τον «πονοκέφαλο» πολλών δη...

Περισσότερα

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ…

13-09-2017 Γλυφάδα

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας κτιρίων γραφείων της Ρουμανίας και του  Nammos της Μυκόνου Γιάννης Παπαλέκας εμπλέκεται και στην πρόσφατη συμφωνία της Grivalia για την αξιοποίηση των ακινήτων στα «Αστέρια» Γλυφάδας. Ο κ. Παπαλέκας είχε προ ετών δανειοδοτήσει με 12,32...

Περισσότερα

ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

12-09-2017 Γλυφάδα

ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Είναι γνωστό οτι η ξενόφερτη δημοτική αρχή του Παπανικολάου και της  μεταφερόμενης παρέας του, δίνουν μεγάλη σημασία στα ιντερνετικά μίντια με αποκορύφωμα τις άπειρες αυτοπροβολές τους που κάνουν στο facebook. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να προπαγανδίσουν τα "τεράστια" έργα το...

Περισσότερα

ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

12-09-2017 Γλυφάδα

ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ρε τι ΓΑΤΟΝΙΑ είναι αυτά αδερφάκι μου εκεί στην Άλσους; Ρε τι γατόρατσα  είναι  αυτά τα παιδιά; τι να μας πούνε τα Σιαμέζικα και τα Αγκύρας,  ρε μιλάμε για πολύ προχώ τα γατοπλάσματα.  Πω πω ρε μπάς και έχουν  καμμιά συγγένεια με την Ζωή τ...

Περισσότερα

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

12-09-2017 Γλυφάδα

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Τσίπρας: Απλή αναλογική και στην Αυτοδιοίκηση για να υπάρξουν συγκλήσεις.  Είμαστε στην ίδια πλευρά –Έμμεση αναφορά στον Μπακογιάννη.     Την ανάγκη συγκλήσεων τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και τοπικών κοινωνίων εξέφρασε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στο πλαίσιο τη...

Περισσότερα

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΙ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ

12-09-2017 Γλυφάδα

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΙ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας πάνω από 3 χρόνια εξουσίας από τους ουρανοκατέβατους της δημοτικής αρχής στη Γλυφάδα, αν εξαιρέσουμε κάποιες ατομικές προσπάθειες μερικών στελεχών της όλα τα άλλα που έγιναν ήταν επιδερμικά για το θεαθήναι. Οι διασπαθίσεις του δημοτικού χρήματος, οι κατασπαταλήσεις, οι στημένο...

Περισσότερα

ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 3Β ΣΤΑ ΕΡΓΑ

11-09-2017 Γλυφάδα

ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 3Β ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Στο δρόμο που χάραξαν κάποια καλόπαιδα στη Γλυφάδα περί διαγωνισμών, περί  διαφάνειας, περί μυστηρίου κλπ φαίνεται οτι αρχίζει να τον διαβαίνει και ο γειτονικός μας Δήμος των 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη). Ήδη έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία από τους διαγωνισμούς που γίνοντα...

Περισσότερα

ΤΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ

10-09-2017 Γλυφάδα

ΤΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ

Ρε θέλει η εκδιδωμένη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.     Σε θαλασσόβρεχτο Δήμο (μακριά από μας) έκαναν   εισαγωγή συμβουλάτορα που η μόνη ειδικότητά του είναι οι απ ευθείας   αναθέσεις στα έργα.   Μάστε...

Περισσότερα